DH Yönetici
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1649 (Bu ay: 11)
Güncelleme 2: Az önce kargo geldi ve eksik olan 8 gb ram sıfır ve kapalı kutu olarak teslim edildi. Lakin içinden faturası çıkmadı. Faturayı da isteyeceğim.
Güncelleme: Az önce İtopya yetkilisi Tarık Bey telefonla arayarak, faturalandırma kısmında sehven yapılan bir hata yüzünden 1 x 8 gb ram geçildiğini, 2. 8 gb ram'in tarafıma ücretsiz bir şekilde ulaştırılmak üzere faturalandırıldığını belirtti.
Aldığım sistem bu:
27 Kasım gecesi verdiğim siparişi, yanlışlıkla ramler corsair seçili şekilde verdim ve daha sonra mail ve iletişim kanalı ile ulaşmaya çalıştım, ertesi gün de mh aradım ama kesinlikle değişim olmaz dediler, ben de şikayetvar'a yazdım:
konuyla ilgili hemen attıgım mail ve ertesi gün gelen cevap:
Sipariş ayrıntıları halen böyle görünmekte:
Ben taksit sayısı artsın diye fazla vade farkı ödesem de istediğim tek şey default olarak seçili 2 x 8 gb goodram marka ramler geri eklensin ve corsairler için ödedigim 452,80 liralık fark iade edilsin idi.
bahsi geçen durum ile ilgili ekran görüntüsü:
Ertesi sabah beni mhden aradılar ve aradaki farkın iade edileceği ve ilk hali şeklinde teslim edileceği bildirildi ve şikayetimi de geri çekmem istendi, ben de öyle yaptım.
Lakin şimdi kapı çaldı, ürünü teslim aldım ve henüz kasanın kolisini açmadım, kutuların oldugu koliyi açtım ve en üstteki faturalandırma kağıdında 1 x 8 gb goodram'in bana 900 küsürden faturalandırıldığını görüyorum. Başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Sizce ne yapmam lazım? ikinci bir şikayetvar kaydı açtım ama olacak iş değil, gerçekten çok sinirliyim.
biz o cihazı default olarak 1 x 8 gb olarak mı satıyoruz diyecekler? ürün linki bile 16gb yazıyordu, sistem zaten 2 adetten az ram seçilmesine de izin vermiyor, google'a alpha one alınır mı yazınca bile eski konularda 16 gb olduğunu belirten linkler çıkıyor.
Yaptığım tek yanlış ödeme anında 2 x goodram seçili iken 2 x corsair seçmek ve 452,80 lira ürün bedeline eklenmesi ve o şekilde ödemek.
edit: yeni şikayetvar linki:
deneme
|
|
Kullanılmamış CS:GO ekli Steam Hesapları
|
6,5 liradan csgo keyi alınır
|
Faturayı iki kere ödemişiz, iade alabilir miyim?
|
|
CS:GO Kasa Anahtarları
|
|
İlgi Alanları: Bilişim Teknolojileri
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.010
İkinci El Bölümü Mesajları: 752
Konularının görüntülenme sayısı: 111.679 (Bu ay: 1.519)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.613 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar