Bildirim
vodafone hayat su kampanyasına katılmaya izin vermiyor
Spigen 45W USB-C Adaptör + Örgü Kablo Samsung PPS 2.0 Şarj Isı Düşürücü GaN Hızlı Şarj Aleti ve Super Hızlı Şarj Destekli Kablo iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PE2015 White - ACH02589 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B098P15D4N
22 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayat su kampanyasından yararlanmak için kod vereyim
492495285 -
teşekkürler bir başka hat üzerinden kod alıp siparişi geçtim.
yalnız bizim buradaki bayi kendini zeki mi sanıyor nedir. hayat su yerine almina diye alakasız bir marka getirmiş, ben hayat su sipariş verdim diyorum bi sonrakine hayat getiririm olmaz mı diyor. neden kabul edeyim? ayrıca sen şimdi hayat su damacanasını alacaksın, gelecek sefer ben sana bu diğer damacanayı verdiğim zaman bu hayat değil, şu kadar ücret ödemen lazım demeyecek misin. itiraz ettim gitti hayat getirdi. bu sefer de baktım eleman gitmiyor. dedim bunun bir ücreti yok, sürekli alıyoruz, vodafone kampanyası. halen ısrar ediyor ücreti olduguna dair. istersen bayiyi arayıp soralım beraber dedim tamam dedi aldı boşu gitti. cebe mi atacaktı, cidden bilmiyor mu çözemedim. -
sağol hocam ben faydalandım.benim tarife red 10 özel, geçen aylarda kod alabiliyordum bu ay nedense avantaj cepte uygulamada hayat su çıkmadı.quote:
Orijinalden alıntı: Darkad
Hayat su kampanyasından yararlanmak için kod vereyim
492495285
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 0542 dolandırıcılığı
- vodafone numara taşıma iptali
- vodafone telesekreter yönlendirme numarası
- vodafone emekli tarifeleri faturalı 2024
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- kapanan hat nasıl açılır
- hat takılı ama şebeke yok
- mobil veri çekmiyor
- vodafone hediye internet
- wifi araması nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X