Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tonla Kazan haberini sitemizde ilk duyuran ; k_t_destek adlı üyemizdir..

BENDENDE SİTESİNİN AÇILIŞINI BİLDİRME HABERİ DÜŞER SİZLERE...

www.tonlakazan.com adresinden alıntıdır ;

TonlaKazan Nedir?

TonlaKazan, Turkcell ÇalarkenDinlet abonelerine arandıkça kontör/dakika kazandıran bir sistemdir. TonlaKazan Üyeleri kendilerini arayanlara reklam dinlettikçe, kampanya limitleri çerçevesinde çeşitli şekillerde ödüllendirilirler.

Sistem Nasıl İşler, Ben Nasıl Kazanırım?

TonlaKazan’a kayıt olmanla birlikte sistem aktif olur. Hiçbir şey yapmana gerek kalmaz. TonlaKazan üyesi olduktan sonra artık görüşme yaptıkça kazanacaksın.

Seni arayanlar, sen telefonu açmadan önce bir markanın reklam müziğini dinleyecek*. Telefonu açıp görüşmeye başladığın an en az 1 kontör/15saniye kazanmış olacaksın.

Gördüğün gibi, TonlaKazan sisteminde kazanmak için aslında yapman gereken pek bir şey yok gibi. Tek fark artık arandıkça kazanacaksın, daha çok aran daha çok kazan.

Telefonunda dinletilecek tonları kendin ayarlamak istersen sisteme giriş yapıp, dinleyip beğendiğin tonları seçmen yeterli olur.

Tonlarını seçtikten sonra artık seni arayanlar sırasıyla seçtiğin tonları dinlerler.

DEVAMI :www.tonlakazan.com adresindedir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 8 Mayıs 2008; 9:16:29 >

• Budur işte!

Helal olsun Turkcell..

Ayrıcalıklarının farkındayız..

TüRKİYENİN TURKCELİNDEN FARK YARATAN BİR UYGULAMA TEŞEKKÜRLER TURKCELL
  • Yeniliklerin öncüsü Turkcell. Tebrikler
  • peki bunda calarken dinletteki gibi ayda 12 kontor abonelik ucreti varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

peki bunda calarken dinletteki gibi ayda 12 kontor abonelik ucreti varmı?

Evet, var. Açıklamaları okumak her zaman faydalıdır.

Turkcell Tonla Kazan servisi (Bundan böyle “Servis” olarak anılacaktır.) Turkcell Abonelerinin servise abone olmak suretiyle işbu taahhütnamede belirtilen koşullara uygun olarak Turkcell Çalarken Dinlet Abonesi olmak şartıyla herhangi bir içerik bedeli ödemeksizinwww.tonlakazan.com’da yer alan markaların reklam müziklerini (jingle) hatlarına çalarken dinlet tonu olarak atayarak kendisini arayanlara dinletebilecekleri, dinlettikleri oranda Turkcell tarafından belirlenen şartlar dahilinde kontör/dakika kazanabilecekleri bir servistir. Servis kapsamında aboneler işbu protokolde belirtilen tüm yükümlülüklere uymakla yükümlüdürler. Aboneler, Servise abone olmakla, işbu protokol metnini okuduklarını, anladıklarını ve bu taahhütnamede yer alan kuralları gayri kabili rücu olarak kabul etmiş olduklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler. İşbu kullanım şartları protokolü Turkcell Mobil Telefon Abonelik Sözleşmesinin ayrılmaz bir parçasıdır ve işbu protokolde düzenlenmeyen konularda Turkcell Mobil Telefon Abonelik Sözleşmesi hükümleri uygulanacaktır.

1. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, servise üye olmak için Turkcell abonesi olma ön koşulunu yerine getirdiklerini taahhüt ederek, Turkcell aboneliğinin sona ermesiyle birlikte tonlakazan servis aboneliğinin de otomatik olarak sonlanacağını peşinen kabul eder.
    2. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, servise üye olmak için Turkcell Çalarken Dinlet Abonesi olma önkoşulu kapsamında, Turkcell Çalarken Dinlet abonelik bedeli olan 6 Kısa Mesaj / 12 Kontör’ün kendisinden tahsil edileceğini peşinen kabul eder.
    3. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, servis dahilinde süper şifre kullanarak işlem yapabileceğini,bu işlemlerin kendisi tarafından yapıldığını; şifre kullanılarak yapılan işlemlerin kendisi tarafından yapılmadığı itirazından peşinen vazgeçtiğini Turkcell’in süper şifre kullanmak suretiyle işlem yapan kişilerin kimliklerini araştırma yükümlülüğünün olmadığını, Abonenin şifrenin/şifrelerin gizli kalması için gerekli dikkat ve özeni göstereceğini, bu şifreyi/şifreleri herhangi bir üçüncü şahısa açıklamayacağını ve bu şifrelerin herhangi bir üçüncü şahıs tarafından kullanımına izin vermeyeceğini, şifrelerin kendisinin dışında kişiler tarafından kullanılması neticesinde doğabilecek zararlardan bizzat kendisinin sorumlu olacağını, hiçbir suretle TURKCELL'in sorumlu tutulamayacağını ve doğabilecek zararlardan dolayı TURKCELL'i peşinen ibra ettiğini, her türlü sorumluluğun kendinde olduğunu kabul ve taahhüt eder.
    4. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, Turkcell’in kendisine donanım ve yazılım (hardware-software) temini konusunda bir taahhüdünün bulunmadığını kabul eder.
    5. Turkcell, tonlakazan servis üyesinin Turkcell Aboneliğinin sona ermesi, hatlarının kapanması, Abone'nin bu Sözleşmedeki taahhütlerine aykırı davranması, şifrelerini Sözleşme hükümlerine aykırı olarak kullanıldığı, hizmetten hatalı, yasalara ve dürüstlük kurallarına aykırı olarak istifade edildiği, güvenlik önlemlerinin ihlal edildiği kanaatına varması halinde, ancak bu hal ile sınırlı olmaksızın her zaman herhangi bir ihbarda bulunmaksızın ve herhangi bir sebep göstermeksizin ABONE'nin şifresini iptal edebilir ve/veya ABONE'nin bu servisten yararlanmasına derhal son verebilir. Servise son verilmesine kadar geçen sürede doğan ABONE yükümlülükleri servise son verildikten sonra da devam eder. ABONE, bu hususları kabul ettiğini ve hizmetin bu şekilde sona erdirilmesinden dolayı TURKCELL'den her ne ad altında olursa olsun herhangi bir tazminat talebinde bulunmayacağını kabul ve taahhüt eder. Yine bu sebeplerden dolayı servise son verilmesi sonucu kullanıcıya hediye edilecek kontör/dakika haklarından da abone vazgeçer.
    6. SERVİS ÜYESİ servis kapsamında markanın jingle'ını yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye servis kapsamında atadığı marka reklam müziğini dinleteceğini kabul eder.
    7. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ,www.tonlakazan.com/yardim adresindeki şartlarda kontör/dakika kazanacağını ve bu sayfada belirtilen kazanma ve kullanma şartlarından sorumlu olacağını TURKCELL’in bu şartları değiştirme hakkını elinde bulundurduğunu kabul eder.
    8. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, dinletme yapmasını takiben, kazanmış olduğu ödül kontör/dakikaların hattına, o ay içerisinde, bir kerede toplu olarak TONLAKAZAN tarafından yükleneceğini kabul eder.
    9. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, Ödül kontör/dakika kazanabilmesi çalan telefonunun açılması, gelen çağrıya yanıt vermesi gerektiğini ve cevapsız çağrıların aboneye kontör/dakika kazanamayacağını kabul eder.
    10. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESI servis kapsamı vewww.tonlakazan.com/yardim adresinde belirtilen limitler dahilinde sadece operatör içi (TURKCELL'den TURKCELL'e) aramalarda ödül kontör/dakika kazanacağını kabul eder.
    11. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, TONLAKAZAN'da markaya ait jingle'ı yükleyebilmesi için TURKCELL Çalarken Dinlet servisine aboneliği bulunması gerektiğini kabul eder.
    12. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ , ÜYELİĞİNİ iptal ettiği takdirde, içinde bulunduğu aylık yükleme dönemine ait kazanmış olduğu ödülleri alamaz ya da bu ödüllerle hak iddia edemez.
    13. TURKCELL, Self Servis kanallardan verilecek olan hizmetlerin devamlılığını garanti etmeyip, bu yollarla yapılacak işlemler üzerinde değişiklik yapmak, eksiltmek ve azaltmak hakkını saklı tutar.
    14. TURKCELL'ce bu sözleşme kapsamında verilecek hizmetlerle ilgili olarak TURKCELL'in istemi dışında olacak her türlü teknik arıza ya da sorun nedeni ile işlemlerin tamamlanamaması, iptal edilmesi halinde TURKCELL sorumlu olmayacaktır. TURKCELL, bu sözleşme konusu hizmetlerin ABONE'ye sunulması ile ilgili olarak herhangi bir neden göstermeksizin uygulama değişikliği yapabilir veya hizmetin verilmesine ara verebilir veya tamamen durdurabilir.
    15. TURKCELL ile ABONE arasında ortaya çıkabilecek ihtilafların halli için İSTANBUL Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
    16. TURKCELL ile ABONE arasında işbu sözleşmeden doğacak uyuşmazlıklarda, TURKCELL'in defter, her türlü belge, bilgisayar ve ses kayıtları ile mikrofilmleri kesin delil teşkil edecek ve bağlayıcı olacaktır. ABONE, bu kayıtlara karşı itirazlarını ancak yazılı belge ile kanıtlayabileceğini ve bunun bir delil sözleşmesi olduğunu kabul ve beyan eder. ABONE, TURKCELL tarafından tutulan defter ve kayıtların usulüne uygun tutulduğu hususunda yemin teklif hakkından peşinen feragat ettiğini kabul ve beyan eder.
    17. ABONE, işbu sözleşmeye ilişkin olarak gerektiğinde TURKCELL tarafından kendisinden talep edilecek belge ve bilgileri TURKCELL'e derhal vermekle yükümlü olduğunu kabul ve taahhüt eder.
    18. TURKCELL, işbu sözleşmede dilediği değişikliği ve yeniliği yapma hakkını saklı tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebuzaradan -- 8 Mayıs 2008; 13:07:43 >

• hım teşekkürlerwww.tonlakazan.com'da bu acıklamalar yok konuyu acan arkadaşın eklediği kadar bilgi verilmiş.
  • Aynı kişiden sınırısız arama alabiliyoruz sanırım :)

Bununla ilgili bir açıklama göremiyorum..

Kampuscelliler bedava konuşmuş gibi olurlar bu şartta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marmaray'da Turkcell çekiyor mu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aylık abonelik ücreti yani çalarken dinlet abone ücreti alınmasaydı düşünürdüm, ama zaten onun parası çıkar gibime geliyor, gerek görmüyorum şimdilik, abone ücreti almazlarsa düşünülebilir.
  • peki karşı tarafın yani beni arayıpta onu dinleyen kişinin zararı nedir? dinlerken bir kayıp varmı o tarafa?
  • Sanmam yoktur karşı taraf sadece çaldırma sesi yerine reklam dinler
  • ben gntrkcll müziğini beğendim
  • tebrikler turkcell
  • günde aynı kişiden 3 kontor aydada toplam en fazla 90 kontor kazanabiliniyormuş
    6 sms calarken dinlet aboneliğinden gider
    geriye kalıyor 78 kontor.sizde nasıl üye olmaya değer mi üye olan var mı?

kampüscelliler için cok iyi olur gibi.
    misal ben kız arkadaşımdan dolayı (bedava mesajlaşma) için cepaile kullanıyordum.şimdi tonla kazanla kampüscell daha avantajlı oldu.
    günlük kazandıgım 3 er kontorü ilk 3 mesaj için kullanırım mesajları bedavaya getirmiş olurum böylece

100 kontorle 120 dk + 1000 dk(her 10 dakikası 1 kontorden) 1200 dakika yapar.
    cep ailede ise 500 dk + bedava mesaj şeklindeydi.turkcell daha avantajlı olur ve sadece bir kişi için değilde tüm herkesi aramak için rahat rahat kullanırım.

ustalar sizce iyi düşünüyormuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veziroglu -- 8 Mayıs 2008; 16:27:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

günde aynı kişiden 3 kontor aydada toplam en fazla 90 kontor kazanabiliniyormuş
    6 sms calarken dinlet aboneliğinden gider
    geriye kalıyor 78 kontor.sizde nasıl üye olmaya değer mi üye olan var mı?

kampüscelliler için cok iyi olur gibi.
    misal ben kız arkadaşımdan dolayı (bedava mesajlaşma) için cepaile kullanıyordum.şimdi tonla kazanla kampüscell daha avantajlı oldu.
    günlük kazandıgım 3 er kontorü ilk 3 mesaj için kullanırım mesajları bedavaya getirmiş olurum böylece

100 kontorle 120 dk + 1000 dk(her 10 dakikası 1 kontorden) 1200 dakika yapar.
    cep ailede ise 500 dk + bedava mesaj şeklindeydi.turkcell daha avantajlı olur ve sadece bir kişi için değilde tüm herkesi aramak için rahat rahat kullanırım.

ustalar sizce iyi düşünüyormuyum?

benim aklımdan geçenleri düşünüyorsun.

uygulama bi başlasın. kontöre kontör demem bundan sonra.

• reklam dinleterek kullanıcıya para kazandıran sistemi ilk turkcell yaptı tebrik ediyorum...
    çok uzun zamandır bi çok arakdaş tarafından düşünülen bir fikirdi.
  • güzel bir kampanyaya benziyor yapan ve kazanan varmı bilgilendirirseniz sevinirim
  • keşke 90 kontor sınırı olmasaydı..süper olurdu o zaman
  • Süpersin Turkcell
  • Ayda en fazla 90 kontör ve çalarkendinlet aboneliği içinde ücret alıyorlar,

Kişinin kendisine kalmış ama ben 90 kontör için ve üzerine birde para vererek çalarkendinlet abonesi olarak karizmayı çizdiremem.
  • örneğin bi kişi beni aradı 5 dakka konuştu yine de 1 kontör mü kazanacağım..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.