Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayhan173

örneğin bi kişi beni aradı 5 dakka konuştu yine de 1 kontör mü kazanacağım..

evet dakika fark etmiyor sanırsamşu abonelik ücreti olmasa bende düşünebilirdim
  • davetiye alabilen oldu mu? mesaj attım ben davetiye yazıp 1001 e yollayarak.ama şuan ellerinde davetiye yokmuş olunca bana göndereceklermiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

davetiye alabilen oldu mu? mesaj attım ben davetiye yazıp 1001 e yollayarak.ama şuan ellerinde davetiye yokmuş olunca bana göndereceklermiş.

kontor gidiyormu peki oraya mesaj atınca
  • sanki benden gitti ama emin değilim.yogundum o zaman tam farkına varamadım.
  • Yalnız bir durum var çaldırıp kapatmak olmuyormuş telefonu açmak lazımmış bu kötü oldu işte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTeeH

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

davetiye alabilen oldu mu? mesaj attım ben davetiye yazıp 1001 e yollayarak.ama şuan ellerinde davetiye yokmuş olunca bana göndereceklermiş.

kontor gidiyormu peki oraya mesaj atınca

evet. 2 kontör gitti.

Bence sevgilisi olmayan ve gün içersinde fazla aranmayanlar için hesaplı görünmüyor!
  • Helaaaal Turkcell Beni ofisten günde 2 kez zaten ararlar. Bundan böyle söyleyim Turkcellimden arasından hiç yoktan iyidir

Kanımca bu arankazanın karşılık kampanyası gibi olmuş. Üstelik Turkcell bunu beleşe getirmiş. İşte ticaret kafası budur

• teşekkürler Turkcell
  • TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.

TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar.

Reklamı herkese dinletiyorsunuz ama herkes aradıgında kazanamıyorsunuz,dikkat!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powershot S2 -- 9 Mayıs 2008; 10:31:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powershot S2

TONLAKAZAN-ÜYESİ TONLAKAZAN'da markanın jingle'ını (ReklamTon) yükledikten sonra, gelen tüm aramalarda (tüm operatörler, sabit hat ve yurtdışı aramaları dahil olmak üzere) arayan kişiye reklam dinletir.

TONLAKAZAN-ÜYELERİ yalnizca Turkcell Faturalı Hat ve Turkcell Hazırkart abonelerinden gelen çağrılar için ödül kontör ve dakikalar kazanırlar.

Reklamı herkese dinletiyorsunuz ama herkes aradıgında kazanamıyorsunuz,dikkat!!!

İşte o yüzden diyorum ben çok aranmıyorsanız ve sevgiliniz yoksa bence pek avantajlı gözükmüyo

• Ve davetiyem geldi.bakalım tonla mı kazanacaz tonla mı kaybedecez görecez.

birde öyle cafcaflı yazmışlar ki ilk seni davet ediyor diye mesajda :)
  • Bu serviste biz borçlu çıkıcaz sanırım , sms paralı , abonelik paralı bize ne kaldı
  • Aynen ilk seni davet ediyoruz yazmışlar yalan konuşmuşlar demek

Ya sitede bir yerde tanıtım sürecinde olduğu için cevapsız çağrılardanda kontör kazanırsınız diyordu. Bi gördüm bi daha bulamadım. Bulan olursa şu işin aslını buraya yazarsa tam süper olacak
  • bende davetiye istedim 2 kontör gitti şimdiden bir kazık yedik dur bakem ne olcak bu işin sonu reklamdan kontör alak derken kontörlerimiz uçmasınneyse ne zaman gelir kazık davetiyeleri
  • superteklif gibi bir şey burası da.Yalnız aile üyeleri aradığında farklı durumlar oluşabilir
  • ne kadar aranırsan o kadar iyi.
  • daha 24 saat olmadan 16 kontör kazandım. teşekkürler turkcell....

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI..
  • bende 5 kazanmışım ay sonuna kadar 90 olur :)
  • ben hala davetiye bekliyorum. Arkadaşlar denemeye değer bence, ben zaten çalarkendinlet e üyeydim, her ay gidiyodu kontörler. Şimdi en azından fazlasıyla kazanırım

Ayrıca orda öyle reklamlar var ki reklam gibi bile değil resmen şarkı, seçilebilir yani
  • axe güzel reklama bile benzemiyor ben onu kullanıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.