Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet, hele nivea? resmen şarkı yani reklama dair hiçbirşey yok içinde. hem de bu tarz yabancı parçalar seviyorsanız ideal
  • DİKKAT DİKKAT DİKKAT

Arkadaşlar sistem tanıtım sürecinde olduğu için Turkcell den aldığınız cevapsız cağrılar içinde kontör kazanıyorsunuz O bakımdan her türlü kazançlı çıkacaksınız. İleride duruma göre iptal edilebilir. Her bakımdan ilk ay alacağınız 90 kontörle zararlı duruma düşmezsiniz diye düşünüyorum. Bende de 7 kontör oldu ilk günden.

Belki ilk hafta diye de olabilir bilmiyorum tek bildiğim sitede bir yerde bu yazıyı okudum ve cevapsız çağrılar içinde sistem bana kontör verdi. Ay sonunda toplu tahsil edecekmişim
  • davetiye yi almanın başka bir yolu yok mu?

önerilmek gerekiyorsa ise bir arkadaşımız beni önerebilir mi lütfen

pm den ulaşırsanız sevinirim
  • davetiye nereden bulabilirim? göndermek isteyen olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Always0007

davetiye yi almanın başka bir yolu yok mu?

önerilmek gerekiyorsa ise bir arkadaşımız beni önerebilir mi lütfen

pm den ulaşırsanız sevinirim

davetiyeli mi oluyormuş bu yaa?
  • arkadaşlar bana hala davetiye gelmedi.. önerilme falan mı gerekiyo acaba
  • emin misin hocam yaw bana cevapsız cagrılardan birşey gelmedi ki.
    quote:

Orjinalden alıntı: SKELETER

DİKKAT DİKKAT DİKKAT

Arkadaşlar sistem tanıtım sürecinde olduğu için Turkcell den aldığınız cevapsız cağrılar içinde kontör kazanıyorsunuz O bakımdan her türlü kazançlı çıkacaksınız. İleride duruma göre iptal edilebilir. Her bakımdan ilk ay alacağınız 90 kontörle zararlı duruma düşmezsiniz diye düşünüyorum. Bende de 7 kontör oldu ilk günden.

Belki ilk hafta diye de olabilir bilmiyorum tek bildiğim sitede bir yerde bu yazıyı okudum ve cevapsız çağrılar içinde sistem bana kontör verdi. Ay sonunda toplu tahsil edecekmişim

• Davetiye isteğin kaydedildi.Elimize fazla davetiye geçince sana yollayacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Davetiye isteğin kaydedildi.Elimize fazla davetiye geçince sana yollayacağız

mrt imzanı çok beğendim.
  • davetiye verebilecek var mı arkadaşlar pm bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi propesyonel -- 11 Mayıs 2008; 22:23:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

emin misin hocam yaw bana cevapsız cagrılardan birşey gelmedi ki.
    quote:

DİKKAT DİKKAT DİKKAT

Evet cevapsızlar hariç bana çağrı gelmemişti. Buna rağmen verdi kontörleri. Ama bugün baktım bu sefer olmadı. Kafasına göre mi iş yapıyor yada sistem henüz deneme aşamasında olduğundan mı bilmiyorum. Sistemi denemeye devam ediyorum. Bir açık bulursam hemen paylaşıcam

Arkadaşlar davetiye yi biri yollamıyor. Söylenen numaraya mesaj atınca sistem size sırayla davetiye yolluyor. Ama deneme aşamasında olduğu için sanırım sınırlı sayıda üye kabul ediyorlar. İlk denenen üyelerde biziz galiba

• Günde turkcellden aşşağı yukarı 50 arama alıyorum, Bir ayda en fazla 19,5 dk kazanabiliyorum (78 Kontöre denk düşüyor) Fena değilmiş, 120 dk turkcell veriyor, dakikabizden den bi 30 dk geliyor, Yaklaşık 170 dk, Karlı iş, Nasıl geliyor bu davetiye

• var mı beni geçen.

3 günde 64 kontör kazandım.

• davetiye gelse geçicem ama , malesef
  • 2. TONLAKAZAN SERVİS ÜYESİ, servise üye olmak için Turkcell Çalarken Dinlet Abonesi olma önkoşulu kapsamında, Turkcell Çalarken Dinlet abonelik bedeli olan 6 Kısa Mesaj / 12 Kontör’ün kendisinden tahsil edileceğini peşinen kabul eder.

Bunu yapmaları şartmıdır.
  • valla ben de sımdı yolladım beklıyorum DAVETIYEE
  • Arkadaşlar 3 gün oldu bana hala davetiye gelmedi.. Gelmeyecek de sanırım
  • bu 16 kontor her aymi kesiliyor?
  • bende denedim de bilerek kendime bir sürü cevapsız bıraktım. ama onlar kabul görememiş fark ettim.birde bende nedense hep alınan cagrı sayısı cok ama kazanılan kontor az bu beni huylandırıyor arasındaki fark cok.beni sık arayanlardan birinden kazanamıyorum ama kim bir türlü cözemedim.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

emin misin hocam yaw bana cevapsız cagrılardan birşey gelmedi ki.
    quote:

DİKKAT DİKKAT DİKKAT

Evet cevapsızlar hariç bana çağrı gelmemişti. Buna rağmen verdi kontörleri. Ama bugün baktım bu sefer olmadı. Kafasına göre mi iş yapıyor yada sistem henüz deneme aşamasında olduğundan mı bilmiyorum. Sistemi denemeye devam ediyorum. Bir açık bulursam hemen paylaşıcam

Arkadaşlar davetiye yi biri yollamıyor. Söylenen numaraya mesaj atınca sistem size sırayla davetiye yolluyor. Ama deneme aşamasında olduğu için sanırım sınırlı sayıda üye kabul ediyorlar. İlk denenen üyelerde biziz galiba

• www.tonlakazan.com sitesinin reklamında wap.tonlakazan.com a girmek,gezmek ücretsiz yazıyor..oraya girdim orda bi kayıt formu vardı tonlakazan a üye olabilmek için..ordan yapabilen oldu mu? bu arada girmek,gezemek ücretsiz yazıyor ama bişey indirmediğim halde 2 kontor gitti..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.