Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynısı banada oldu 2 kontorum gitti.ama yapacak bişi yok şimdi arasam m.h. ya hattı kapatırlar yada bi 50 dakika konuşuruz sorun var sistemde 3 gün sonra arayın derler.sen durmadan ararsın olan senin kontorüne olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

www.tonlakazan.com sitesinin reklamında wap.tonlakazan.com a girmek,gezmek ücretsiz yazıyor..oraya girdim orda bi kayıt formu vardı tonlakazan a üye olabilmek için..ordan yapabilen oldu mu? bu arada girmek,gezemek ücretsiz yazıyor ama bişey indirmediğim halde 2 kontor gitti..
  • 09.05.2008 cuma saat: 20:30 da davetiye yolladım sms ile halen gelmedi ben anlamadım bu işi arkadaşlar var bu işin içinde bir bitlik halen davetiye yollayacak olurmu bea yapılırmı bize bea
  • quote:

Orjinalden alıntı: veziroglu

aynısı banada oldu 2 kontorum gitti.ama yapacak bişi yok şimdi arasam m.h. ya hattı kapatırlar yada bi 50 dakika konuşuruz sorun var sistemde 3 gün sonra arayın derler.sen durmadan ararsın olan senin kontorüne olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: webkurdu47

www.tonlakazan.com sitesinin reklamında wap.tonlakazan.com a girmek,gezmek ücretsiz yazıyor..oraya girdim orda bi kayıt formu vardı tonlakazan a üye olabilmek için..ordan yapabilen oldu mu? bu arada girmek,gezemek ücretsiz yazıyor ama bişey indirmediğim halde 2 kontor gitti..

evet sistemde yanıltıcı ibareler çok. Örneğin yolladıkları mesajlarda da yanıtladığınız her çağrıdan kontör kazanacaksınız diyordu. Mail attım yaptığınız tüketici kandırmaya girer ya durumu düzeltin ya da şikayet edecem dedim tabi henüz dönüş yapmadılar

Birde veziroğlu doğru diyorsun yaşadığın durumu bende yaşadım. Bigün aranma sayım fazla gözüktü bigün düşük. Bişi var ama çözemiyorum bi türlü.

• nası yanı yanıtlanan her cagrıdan kontor kazanmıyor muyuz ?
  • 2 gün önce davetiye talebinde bulunmuştum. Bugün geldi hemen başlattım. Üyelik başladı.

Şu an sadece 1 kere arandım. Başka bir telefondan da 3 çağrı, diğerinden de 1 tane çağrı attım. Kazandığım kontör miktarı güncellenince bilgi veririm. Geldi ya da gelmedi gibi.

Konuyu açan ve bilgileri paylaşan herkese çok teşekkürler...

Bazı arkadaşlar sormuş cevapsız aramalarla ilgili yazı okudum ama bulamadım diye. Buyrun yazı burda.

quote:

TONLAKAZAN-ÜYELERİ, servisin şu an tanıtım sürecinde olması sebebiyle, Turkcell’den gelen tüm cevaplı ve cevapsız aranmalar karşılığında ödül kontör/dakika kazanacaklardır.

Kaynak :http://www.tonlakazan.com/yardim
    Kazançlar ve ödüllendirme hakkında
    ReklamTon Dinletme Ödülleri Hangi Şartlar Altında Verilir?

• evet an itibariyle benim de davetiyem geldi çok şükür
    nivea reklamını seçtim, hangi reklamı seçtiğinizi de yazın arkadaşlar.
    ne kadar kazandığımız 1 gün sonra güncelleniyormuş.
  • bende 100 kontör yüklerim şimdi de hemen başlarım yüklememin sebebi de aptal süperşifre olayı ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HmB_SaL -- 13 Mayıs 2008; 16:11:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

nası yanı yanıtlanan her cagrıdan kontor kazanmıyor muyuz ?

sadece turkcell'den gelen çağrılar.
  • bende nivea seçtim en iyisi o gibi ;) nivea İsmi bile geçmiyor :)
  • Benim de davetiyem geldi bugün gnctrkcll'yi seçtim şimdilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Benim de davetiyem geldi bugün gnctrkcll'yi seçtim şimdilik

hala biri çaldırdığında açmazsan bile kontür geliyor mu biliyor musun yoksa o kampanya bitti mi?
  • Davetiyem geldi benimde.. Bir ay içinde maksimum 90 kontör mü kazanılabiliyor? yoksa sadece bir numaradan mı o kadar kazanılabiliyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxii

Davetiyem geldi benimde.. Bir ay içinde maksimum 90 kontör mü kazanılabiliyor? yoksa sadece bir numaradan mı o kadar kazanılabiliyor?

bir ay içinde toplam 90 kontör kazanılıyor.

bir kişiden de günde toplam 3 kontör :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: hmb55

quote:

hala biri çaldırdığında açmazsan bile kontür geliyor mu biliyor musun yoksa o kampanya bitti mi?

Ben de onu denedim az önce ama gelmedi kontör
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hmb55

quote:

Ben de onu denedim az önce ama gelmedi kontör

onu bende denedim de sitedeki kontör miktarı 24 saat sonra yenileniyormuş o yüzden türkcell lileri çaldırmaya devam :)

• bana da davetiye geldı
    uye oldum sanırım butun sırketler 1 kontor hedıye verıyor
  • abi nasıl oluyor günde en fazla 5 kontor kazanılır yazıyor.
    TonlaKazan üyeleri bu servisten, gelen tüm çağrılar için bir ayda en fazla 90, bir günde en fazla 5 kontör kazanabilir.,yazıyor

nasıl oluyor bu ?

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

var mı beni geçen.

3 günde 64 kontör kazandım.

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI..

• Maksimum 90 kontör olması çok kötü, 12 kontör zaten abonelikten kesiyor, 78 kontör kalıyor, oda 19,5 dakika yapıyor. Günde 5 kontör ve bir kişiden 3 kontör sınırlaması olması da cabası, Kayıt oldum NIVEA müziğini seçtim, Bakalım deneme sürecindeyken ne kazanabiliyosanız kazanmaya bakın, Sonradan pek kazançlı bi sistem olmayabilir.
  • gelen kontorler hediye kontor olarak mı geliyor yoksa heryere kullanabileceğimiz normal kontor olarak mı?
  • her yone kullanılabiliyor transfer edilebiliyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.