Şimdi Ara

TURKCELL TONLA KAZAN AÇILDI.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.625
Cevap
2
Favori
72.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tonla kazanda günlük 5 kontor limiti yokmuymuş
  • 5 kontörlük limiti önce söyleserdi üye olmazdım
  • günlük 5 kontör limit varsa nasil oluyorda arkds 6 günde 79 kontor yapiyor benim çarpmam bölmem mi yanliş
  • quote:

Orjinalden alıntı: karasuvari

günlük 5 kontör limit varsa nasil oluyorda arkds 6 günde 79 kontor yapiyor benim çarpmam bölmem mi yanliş

o üye olduğu zaman yoktu çok pis sömürmüş yukarıda anlatmış zaten nasıl yaptığını.ondan sonra kodular 5 knt sınırını
  • bence şu cevapsız çağrılardan kontor kazanma işlemi bitsin günlük 5 kontor limitinide kaldırırlar gibime geliyor.zaten ayda en fazla 90 kontor diye limit var niye yaparsın ki günlük 5 kontor limitini.

ha 18 günde 90 kontor kazanmış olalım ha 1 günde ne fark eder.
  • hala davetiye gelmedi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

3 günde 64 kontor nasıl oluyor???

bu 64 kontör sadece 1 hattım ile kazanmış olduğum kontörler.

her işin bi kurnazlığı vardır.

bende 4 tane hazır kart var. 4 ünde de hediye kontör ve dakikalar var. hepsinide tonlakazana kaydettim. her gün bu telefonlardan 3 sefer birbirlerini arayarak 3-5 saniye açık tutup kapatıyorum.

böylelikle hatlarımda bulunan sanal (*123*4#) kontörler tonlakazan servisi sayesinde normal kontörlere dönüşmüş oluyor. tonlakazandan kazandığım kontörler transfer edilebiliyor. tonlakazan servisi sayesinde sanal kontörleri normal kontörlere çevirip transfer yoluyla satacağım.

birde ben kontör satışı yapıyorum. telefonla arayarak kontör isteyen kişiler sayesinde kazanzım daha da artıyor.

bu benimde aklıma gelmişti.gayet gzl taktik tavsiye ederim

• arkadaşlar ben tonlakazana üye oldum . bana garantinin reklamını otomatik yüklediler . sonra değiştirdim axe ı seçtim . telefonuma toplam 6 mesaj yollamışlar . 12 kontor eksilmiş . bu eksilen 12 kontor gönderilen mesajlar için mi yoksa 1 aylık abonelik ücretini mi tahsil ettiler
  • çzlarken dinlet servisine gitmiştir 12 kontor
    normal yanı
    quote:

Orjinalden alıntı: propesyonel

arkadaşlar ben tonlakazana üye oldum . bana garantinin reklamını otomatik yüklediler . sonra değiştirdim axe ı seçtim . telefonuma toplam 6 mesaj yollamışlar . 12 kontor eksilmiş . bu eksilen 12 kontor gönderilen mesajlar için mi yoksa 1 aylık abonelik ücretini mi tahsil ettiler
  • Davetiye gelmedi bana hala yaaa
  • Sistem bozuldu galiba davetiye geldi kayıt yaptım manuel ton seçtim ama çalınan ton kısmında benim seçtiğimin dışındaki bi ton görünüyor ve listemdeki ton kayıtlı görünmesine rağmen baska ton çalıyor.Tonlakazan'a mail yolladım cevap yok
  • arkdslar sistem beta oldugu için bana fix hergün 3 kontor geliyor fakat ortada ilginç bir durum var eger üyeliginizi iptl ederseniz içinde bulundugunuz ayin kontorünü alamiorsunuz yani 90 knr yaptiniz diger ay 16 knotor kesildi ve iptal ettiniz giden kontorler cabasi bide varsa sistemedik kötörlerde gidiyor çok saçma adamlar sistemden ayrilmak isteyeni cezalandiriyor
  • ya biri davetiye versin bana Allah rızası için

Bilal hocam bununda bi çaresini bulmuşsundur yokmu fazla davetiye
  • gelmiyo mu davetiye
    quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

ya biri davetiye versin bana Allah rızası için

• quote:

Orjinalden alıntı: erencaner

gelmiyo mu davetiye
    quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

ya biri davetiye versin bana Allah rızası için

yok yaa. Konunun ilk günlerinde gönderdiler bitane onu kaybettim sonra bidaha yazdım 2 hafta oldu hala ses seda yok!

• bana 3.gün geldi davetiye . ellerine geçince yolluyolarmış demekki yoğun talep var .
  • bana ertesı gun gelmıstı
  • Ve ilk Meyveler Geldi

Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 58 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!
  • 1. hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 90 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

2.hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 69 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

3.hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 55 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

teşekkürler turkcell.. kazanmaya devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

1. hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 90 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

2.hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 69 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

3.hattıma gelen mesaj.
    Tonla Kazan servisinden kazandıgınız 55 kontör hattınıza yüklenmiştir.Tonla Kazan Kullanmaya devam edin, kazanın!

teşekkürler turkcell.. kazanmaya devam...

Güle güle kullan

Yükleme işleminden sonra bu 3 hattından 12'şer kontör kesildimi tekrar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalisst -- 20 Mayıs 2008; 15:09:29 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.