Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuan 23 yaşındayım en son 14 15 yaşlarda oynamıştım ama evlenirsem sanırım güzel bir eyefinity yapacağım
  • Abes kaçacak bir şey yok ki ortada. Oyun oynamak gayet doğal. 20 yaşındayım hala boş zamanlarında saatlerce oyun oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabry91

Çok uzun sure geçiriyosundur başında ailen aslında bundan şikayetçidir 21 yaşındayım 7 yıldır silkroad oynuyorum uni 3. Sınıfım memleketımde okumuyorum tatillerde çalışıyorum arta kalan tatil zamanlarında oyuna devam sorun olmadı hiç yani normal oyuna devam :-)

Ben de 21 yaşındayım, tatillerde ve bazı hafta sonlarında çalışıyorum. Öyle serseri gibi tozmam yok, dışarıda çok da oyalanmam ve Türkoloji öğrencisiyim. Bölüm derslerim zaten ağır, pek vakit de kalmıyor öyle çok uzun süre oynamam için gördüğünüz gibi. :)
  • gayet dogal.30-40 yaşında olanlar da oynuyor bunun yaşı yoktur.Birde sizin anne-babanız da uzun süre tv izlerken birşey demeyip,pc başında gördügünde laf söyleyenlerden mi Diyorum ha tv izlemişim ha oyun oynamışım ne farkı var diyorum susuyolar o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-kktc

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

• çoğu kişi bu dertten muzdarip :) senin yaşın geçti artık oğlum :P deget anne ya diyesim geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

• Hic te degil 20 olmak uzereyim bende hala oynuyorum babamda 45 yasinda bir cok gence tas cikarir valla fpslerde :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abim 26 yaşında ve calısmıyor. Genelde odasında wow,lol tarzı oyunları oynar. Film,dizi izler odasından çıkmaz ve asosyalin babasıdır. Annem o kadar kabullendi ki artık. Annee,abim nerde? diye sorduğum da odasında film izliyordur ya da oyun oynuyordur oğlum senin de sorduğun soru olsa diyor.
  • hayır, bkz mesut çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda

Benim hanımda dışarı çıkma evde ne istersen yap diye yalvarıyor.
    Bende çocuklarımla PS3 takılıyorum
    Oyuna karşı çıkana en güzel cevap aşırı sosyalleşip haftada 3 gün eve gitmemektir.
    Bak ondan sonra evde kal istediğini yap diye nasıl yalvarıyorlar

• 35 yaşındayım eşimle ben de evde xbox 360 partisi yapıyorum. Daha dün zombi avına çıktık gayet eğlenceli idi.
  • babam 42 yaşında bildiğin call of duty 2 hastası bitek onu oynayabiliyor becerebilse bütün bilgisayar oyunlarını oynar annemin bi kere ağzını açıp koskoca adamsın utanmıyon mu oyun oynamaya dedğini duymadım çünkü bu olayın yaşı yok bilgisayar oyunu insanın stresini alır ama bunu hobi olarak yapıcaksın yani işin gücün olacak işten eve geldiğinde istersen sabaha kadar oyna kimse ağzını açamaz
  • Daha geçen sene World of Tanks adlı oyunun klanında 47 ve 49 yaşında abilerimiz vardı, 49 olan emekliydi ve yurtdışında yaşıyordu Huysuz dede gibiydi ama adam

Bu sene en fazla 40 gördüm :)
  • Hayır.
  • yaş olmuş hemen hemen 24 hala oynarım

Babam 48 yaşında o bile fifa oynuyor ne olmuş yani.
    70 küsür yaşında olanlar dahi oynuyor. No problem bro

• 24 yaşındayım ve oyun oynarım. bundan sonrada oynamaya devam ederim

hazır aklıma gelmişken gidip bir joystick alayım

• Oynadığım bir oyunda baba-oğul-anne birlikte oynuyorlardı Yaşım 19, şuan oynamıyorum ama güzel bir online oyun bulsam anında başlarım. Çeşit çeşit insan tanıyorsun, strateji geliştirirsin, zekan artar...
  • Başkaları ne yapıyorsa bizde onumu yapmak zorundayız şu hayatta? Neden keyif alıyorsan onu yapmakta özgürsün Oyun oynarım ama en büyük tutkum sinema ölüm döşeğinde de olsam giderim
  • 27 yaşındayım evliyim kızım var hala oynarım bu zevk meselesi, bazıları kahvehaneye gider kağıt, okey oynar bazıları dışarı çıkar içer. Boş zamanlarımda eşimle birlikte oyun oynarız ufaklık uyuduktan sonra. Bunlar zevk meselesi, her insanın zevk anlayışı farklıdır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.