Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

odana sokma anneni. bu kadar basit. ben 25 yaşındayım akranlarımda dahil deli gibi oyun oynarız oyun oynayana senin annenin ettiği laflar 99-2000 li yıllarda kaldı. saçma sapan fikirlere kapılıp hayatınızı zevklerinizden arındırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

quote:

Orijinalden alıntı: ApeXiRubbEr

27 yaşındayım evliyim kızım var hala oynarım bu zevk meselesi, bazıları kahvehaneye gider kağıt, okey oynar bazıları dışarı çıkar içer. Boş zamanlarımda eşimle birlikte oyun oynarız ufaklık uyuduktan sonra. Bunlar zevk meselesi, her insanın zevk anlayışı farklıdır.

pes falan mı atıyorsunuz beraber

Genelde WoW, KO gibi oyunlar oynarız arada dota 2 hesabıma filan girer, diğer fps,rpg vs gibi oyunlar benim işim .

ağzım açık kaldı vallahi, darısı bizim başımıza

• yaş 26 benim de. 5-6 yaşlarında dandirikten game-boy'larla tetrislerle falan başladım, hala oynarım. gerçi ister istemez azalttım, daha seçiciyim oyunlarda da. öncelikler giriyor insan hayatına, ve çok sevdiğimiz şeyleri dahi 2.3. planlara atabiliyoruz. bizimkiler de lafını yaparlardı eskiden, ama şimdi bişey demiyorlar doğal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

odana kilit yaptır
  • Benim anneannem oynuyor.Beni atariye ve oyunlara da o başlattı.2 yaşındayken başlamışım oynamaya.Daha geçen sene notebook aldık anneanneme Zuma falan oynaması için.Dedem de oynardı.Tetris'i çok severdi rahmetli.Günlerce açık kalırdı atari.(Malum save yok )Onu bu yaz 25 Temmuz'da kaybettik.
  • Ben 18 yaşımdan sonra yavaş yavaş utanmaya başladım , çocukça gelmeye başladı , yıllardır da oyun oynamışlığım yok.
  • Senden 10 yaş büyüğüm konunu hiç okumadan başlığa göre yazıyorum..

Şu anda anime izliyorum , Fantastik kurgu okuyorum , ve bir çok online ve offline oyunu oynamaya devam ediyorum.. 50 yaşıam geldiğimde oynamaya devam edicem..

Yapmaktan zevk aldığın ne varsa yapmaya devam et. kimseyi dinleme ayrıca oyun oynamanında yaşı yoktur. Ben wow oynadığım dönemlerde guildimde 50 yaşını aşmış abilerimiz vardı hele bir tanesi bir pvp yapıyordu aklın dururdu adam paladin 3 kişi tutamıyorduk valla ... Yaşı 50 üstünde banka müdürü bir huter ablamız vardı mesela.. Wow oynayanlar bilirler hunter karakter yönetitğinde en az 42 kısa yol atamak zorunda kalırsın karakterin için.. Parmakların öyle hızlı olmalı takip edemez çoğu insan.. Pvp alanında bu ablamız kök söktürüyordu millette. Hatta razer marka bir mause kullanıyordu bir yığın macro filan atamış yan tuşlara filan bildiğin prof oyuncu yani..

Gördüğün gibi abest bir yanı yok tamamen zevk meselesi...

• 30 yaşındayım çatır çatır oynuyorum :) hatta kendime oyun odası yaptım(ps3-gamerpc-3dtv v.s.).Lise dönemlerindeyken tepkililerdi ama şimdi karışan eden yok haliyle :)
  • 33 yasına giricem
    hala pes oynuyom
  • CS:Source oynayan 51 yaşında bir yönetici abimiz var mesela
    Ben de 25 yaşıma girdim girecem 50ye kadar ben de oynarım kesin
  • Babam 52 yaşında Xbox'ı aldığımızdan beri benden daha fazla oynamıştır. Tamamen düşünceyle alakalı bu, yaşla değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 yaşındaki abimle hala pes atıyoruz bazen bilgisayarda alıştırma yapıyor beni yenmek için zamanında oynamamış tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

• Benimde yaşım 28 ve hala oyun oynarım, kahvede okey oynarken sorun yok ama evde ps3 oynarsak çocukmusun derler
  • Benim de oynayasım gelir ara ara ama oynamam. Sana zerre katkısı olmaz, bütün vaktini yer bitirir. Komple zarar ziyan yani bu oyun işi. Başka bir uğraş bul kendine.
  • sen gene iyisin 21 yaşında laf etmişler ben 15 yaşındayım tam oyun çağım birisi geldimi hemen oyunu aşa indiriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

Ne alaka yahu, oyunun yaşı mı olur. Öyle oyunlar var +18 olarak çıkıyor piyasaya. Bende 20 yaşındayım, eskiden deli gibi takip ederdim, yeni oyunları çıktığı gibi alır oynardım, bitirirdim. Artık hiç oyun oynamıyorum neredeyse, bir iki gündür Assassin's Creed'e sardım onu oynuyorum. Playstation 3 meraklısıydım, can atardım almaya, yazın kuzenime almışlardı, aldım iki günlüğüne God of War'ı bitirip geri verdim. Yüzüne bakacağımı sanmıyorum artık. Yaşın bir önemi yok oyun oynamakta, sadece yaş ilerledikçe insan seçici oluyor, fazla merak sarmıyor oynamaya. Yani oturup saatlece oyun oynayamam artık mesela. Taş çatlasın arkadaş olur maç falan oynanır o yani. Bir de God of War, Assassin's Creed tarzı ciddi ve sağlam oyunlar gelince oynarım.

+1 aynı şeyleri yaşadım bende.

hocam devir değişti artık annene söyle artık senin çağında yaşamıyoruz de. bende annemle babamla hiç anlaşamam bu konuda ama hemen ağızlarının paylarını veririm. bırak konuşsun dursun takma 20 yaşındayım hergece dota oynarım ondada muhabbet ederiz ünivliler kafa dağıtırız.diğer oyunlardan hevesim gitti sadece başyapıtları oynarım gta 5 ac 3 crysis 3 gibi. hele kış günlerinde napacan sokakta otur oyna. insanları böyle isimlendirmeyi sevmem ama annençok cahilce konuşmuş.

O ekran kartıyla oynamak zor olmuyor mu?

• 25 yaşındayım oynuyorum,bırakmayı da düşünmüyorum...
  • Bu tür laflara karşıyım ben.Yok 20 yaşında oyun mu oynanır , o yaşta insan bilmem ne yapyor zart zurt.Kim ne yaparsa yapsın kardeşim ölümlü dünyada insanlar kendi istekierini bırakıp milletin monotonuna uymak zorunda mı ...
  • Babam 51 yaşında silkroad online oynuyor 2005 yılından beri.zamanında bana rahat vermezdi kapat artık pc yi diye, alıştırdım bende. şimdi babamdan zor alıyorum bilgisayarı. bir ara eve 2 tane bilgisayar almıştım rahat bıraksın beni diye.

edit : tarihi yanlış yazmışım düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P4P800 -- 5 Ocak 2013; 1:14:35 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.