Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

Hocam ona bakarsan araba guc seks para ucgen vucut vsvs diye uzar gider liste.

Benim icin mutluluk bu. Oyun konsolum, yaninda buyuk boy pizza ve bira ya da kola. Sabaha kadar oynarim. Bundan daha guzel bir duygu yok bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ogrenci halimizle kisitli seyler alabiliyoruz. İs hayatina atilinca bazi hayallerim var. Oyun konsolu, ses sitemi, plazma tv, lcd tv, saglam bir bilgisayar, orjinal oyunlar vsvs.

• 27 yaşındayım annemin babamın yanında son ses yaya yaya oynuyom kardeş np.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Molotofski

O ekran kartıyla oynamak zor olmuyor mu?

oynarım dedim hocam. bu oyunların önceki seriilerini bu ekran kartıyla bitirdim işte diğer parçaları yaptık ta ekran kartına para yetmedi bir ara çıkarcam aradan gta 5 bir çıksında.
  • +21 yaş sınırı olan oyunlar var :) Ayrıca ülkemizde geçmişle şimdi bir değil şu anda oyun oynayan 15 yaşındaki herkes 45 yaşında da oynayacak ahanda görürsünüz, yani babalarınız pc' ile büyümediği için sizden farklı..Bu devrin çocukları gelecekte gençleri bu tarz şeylerde fazla eleştirmez ancak eleştirecek başka şeyler bulur orası ayrı..

Ayrıca kahvede kumar oynasan o oyun olmuyor, pc'de okey oynasan çocukluk yapmış oluyorsun garip.......Genelde çağ dışı ve anlamayanlar söylüyor bunları ülkemizde insanların oyun oynayacak vakti olmadığı içinde durum böyle, Amerikada 50 yaşında adam kolda dövme bekarsa sevgilileri oluyor barda eğleniyor, çılgın, play station oynuyor yani ömür boyu genç gibi yaşıyor harika birşey, bizde ise oğlum 25 yaşına geldin koskoca adam oldun azıcık olgun ol, şöyle gülme, kahkaha atma, ateri oynama, evlen artık, diye adamı 30una gelmeden çökertiyorlar ve adamsal görünümlü tipler ortaya çıkıyor ancak zenginlerde murat boz gibi vb 35 yaşında adamlar genç gibidir tiide yaşayışıda ancak ülkemize fakir 25 yaşında yaşlısındır hakkın bitmiştir...fakirlere böyle tabi ki, zenginsen 40 yaşında ateri oyna çağdaş modern hayatan keyif alan hatta çok semoatik biri olursun fakirsen ölmelisin, hatta hobbit izlersen bile çocukça olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 5 Ocak 2013; 1:41:49 >

• Herşey babamın yıllar yıllar önce aldığı ps1 ile başlamıştı. O zamandan bu zamana aralıksız bıkmadan yorulmadan oynuyorum. Tabi çok fazla oyun kıtlığı yaşıyorum çünkü senede 2-3 oyun çıkıyor ve anında silip süpürüyorum.
  • Abes tabi al ps3 bırak pc oyunlarını

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

Kahvede tavla oynayan dayılara laf yok bilgisayar oyunu oynayınca auwww

+1 :)
  • Asıl o çocukların oynadıkları oyunlara yaşı tutmuyor haberleri yok. Çoğu oyun +18 çıkıyor zaten. Ayrıca bana derslerdir, ödevlerdir, şudur budur küçükken hiç oyun oynatmadılar. Şimdi 20 yaşındayım ve rahat rahat oynuyorum oyunlarımı.
  • Evli çocuklu adamlar oynuyor yaşla alakası yok ama fazla kaptırıyorsan sorun var demektir.
    Annen oyuna değilde eve para getirmediğine sinirlenmiş.
  • Benim yaş 16 annanemle kaldığım için sorun olmuyor ama derslerimide ihmal etmem.Annem trafik kazasında öldüğü için annanemle kalıyorum hatta ananem oyun oynarken beni bile izliyor.Arada üniversite sona giden kuzenim dayım ve yengem geliyor.Otururken dayım gel sana nba'da bi koyayım diyor.Açıyoruz xbox veya ps3'ü ( Genellikle xbox dayım daha rahat oynuyor ) gecelere kadar oynuyoruz işimiz yoksa.Eğer yatılıysa bi gece nba den tut fifa pes gta ' sına kadar.Hatta bi keresinde benim takıldığım cs serverine girmişti benim masaüstü pcmden bende laptoptan takılmıştık .
    Dayımın yaş 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profcrash -- 5 Ocak 2013; 11:23:58 >
  • 29 yaşındayım En büyük hobim ps3 te online FIFA oynamak kulakligimida takiyorum tekno dinliyorum artik kimse beni yenemiyor vatandaşlar kaçıyor arkalarina bakmadan 99 dan beri sektordeyimm ama enbüyük zevkinin bu olmasını istemezdim keşke biraz daha kopuk bir tip olabilseydim diyorum bazen ama nafile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaskerem37 -- 5 Ocak 2013; 12:09:17 >
  • Yaş 7 falan LAST NİNJA - sensible soccer ( commodore 64 )

Yaş 30 Assasian Creed 3 - uncharted 3

Yaş 60

......
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda

bi an tereddüt ettim fake hesabım mı var diye
  • playstation'ı herhalde ufak çocuklar için yapmiyorlar dimi
    bilgisayar veya konsol oyunlarının yaşı olmaz.
    Senın annende sorun var. ya geceleri filan oynayacaksın ya da evde kimse yokken
    veya git internet kafeye orda oyna
  • bizi asla anlayamazlar. sen en iyisi onlar çok fazla görmeden oynamaya çalış böylece problem olmasın. onları da kırmamak gerek. ben ailemle kalırken mesela hep onlar yattıktan sonra oyun oynardım. gündüz oynarken de onlar gelince hemen arka plandaki haber sitelerini falan açardım.

ben 26 yaşındayım ve daha yeni oyun pc'si topladım. iş yerinde müdürüm yaklaşık 50 yaşında ve o da oyun tutkunu. yaşla alakası yok bunun. konu boş iş yapmaksa evet bunun ne kadar büyük bir zaman israfı olduğunun farkındayım ama evindeki diğer insanlar sen bilgisayar oynarken ne yapıyorlar diye baksan onların da gereksiz şeylerle vakit harcadığını görürürsün. burada zevk farkı var. sen de gidip annene "bu yaşına geldin hâlâ dizi izliyorsun" diyemezsin. onun sana demesi bundan farklı değil ama o bilmiyor.

• sabah akşam oynamıyorsan,tüm sorumluluklarını yerine getirebiliyor san oyun için ertelemiyor san istersen 60 şında ol oyna
  • 32 yasındayım ve ara ara halen oyun oynarım . wow da (3 sene hergun full 3-4 saat total 5 sene) 50 yasındada oyun oynayan var onuda gordum. Fakat su bir gercek. ilkokul 4 ten beri bilgisayarım var ve bilgisayar basında gecırdıgım sure ıle farklı bır sey yapsaydım = 3 dil bilirdim 2 universite bitirmezdim ama en azından muhendislik okuyabilirdim. Ortama aksam goturmedıgım hatun kalmazdı...

Ailenizin bahsettıgı konu yaşınız gençken yapabıldıgınızın en ıyısını yapmanız ve ıs hayatı ıcın kendınızı gelıştırmeniz. Skillerinizi arttırmanız.

Ayrıca Hangınızın cocugu var hanginizin işi varki ailenizin 3-4 saat dizi mizi izlemesiyle sızın oynamanızı nasıl bu kadar basıte ındırgeyıp yargılıyorsunuz ?

Bilmiyorum ama Anneniz ve babanız calısıyorsa gunde 8 saatten calısıp yorulup eve geliyorlar. İlerde siz çok mu farklı olacaksınız ?
  • kendiler sabahtan akşama kadar totolarını devirip tv izliyolar bana gelice
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

Şimdi bu diceğime isteyen inanır isteyen inanmaz..

Oynadıgım bir oyun var yaş ortalaması yüksek olan..

TS de 62 yaşında adam gördüm adamın sesi felan ölü gibi zaten fotorafını gördüydüm suratı sarkmış..

Diğer serverda ise 53 yaşında kadın vardı

Diğer bi oyunda ise dünya rekorunu kıran ama bu rekoru kırana kadar ( 150milyarı geçik para yatıran tüm faturalarını realde canlı gördüğüm bi abim ) oynamış bi insan aylık geliri 1.2trilyon yazında 2trilyone kadar çıkan 6tane büyük spa / ukrayna ve rusyada 2şer tane oteli olan bir insan realde görüştüm birebir

Eski F16 Pilotu olupda gökyüzünden yeryüzüne göreve geçmiş tanıdıkda vardı askeriyeyle ilgili baya birşey örendiydim

Sönmez ( umut ) dayıyı bilenler bilir astsubaylar kamera açıyordu..

Eskiden camfrogtayken istihbaratçılar geliyordu odaya adamlar kendi özel yerlerinde kamera açıyorlardı 25 30 kişi özel hareket timinden birisi sadece operasyona kadar sohbet muhabbet ediyolardı sönmez dayıyla..

Kısaca 7den 77e chatten oyuna türkiyede herkez oyun oynuyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.