Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üni.4 sınıfım yarın 1 tane final sınavım var cs:go yu şimdi kapattım :)
    iyi geceler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Webbi~

quote:

Orijinalden alıntı: moogerfoogin

Bence pekte yadırganacak bir durum değil. oyun oynamanın yaşımı olurmuş :)

Benim babam 60 yaşında. Most wanted açtığım zaman gelir beraber oynarız. bende 21 oluyorum 6 ocakta yani yarın. eskisi kadar oynamıyorum ama bir kaç klasiğim dışında :)

Oyun en güzel stres atma aracı ya. Abes falan kaçmaz. Belki biraz fazla oynamışsındır, fazla tepki geldiğinde abes gibi gelmiştir.

Oynamaya devam

Ayni gun dogmusuz

• Belli bir yaştan sonra oyun oynamak abes değil ama o yaşta metin2 falanda oynanmaz daha profesyonel şeylere yönel mesela simulator deneyebilirsin.Teknosada bir logitech joystick 70tl al bi de microsoft flight simulator veya falcon devam et bişey demez.
  • Yaşım 27 evliyim ama deli gibi oyun oynarım.Tercih meselesi. Tüm kahve kağıt taş oyunlarını vs. de iyi bilirim. Tabu scrabble vs. de çok iyi oynarım.
  • Bir de bizimkiler anlasa bu işin normalliğini çok iyi olacak da ama nerdee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben lisedeyken cs 1.6 oynardım admin 48 yaşındaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

tanrı beni sınıyor olmalı

• 23 yaşıma merdiven dayadım. Üniversite öğrencisiyim. Ağır bir bölümde okumaktayım. Dönem içinde gerekenleri yapıp derslerime önem veriyorum. Aileme de ders notlarını söyledikten sonra oyunda oynasam gece başka yerlerde kalsam da hiçbir şey demiyorlar.

eğer ki ilk önceliğini yerine getirmeyip oyun oynuyorsan lafta yersin azar da işitirsin bu yaşta dayakta yersin ama ilk önceliğini yerine getirip boş vaktin kalıyorsa ve saçma sapan tv programları karşısında zaman geçirmektense oyun oynar, anime izlerim vaktimi güzel geçiririm.

Annenle konuş
  • Oyunun yaşla ilgisi yok hatta hiçbir zevkin yaşla ilgisi yok 70 yaşında adam gerekirse bırak oyun oynamayı çizgi-film de izler. Değiştirin şu kafa yapınızı ve eğlencenize bakın.
  • Neden oynamasın ki zevk meselesi bunun en iyi örneği bir PS3 Cafe'ye git 7'den 70'e herkes var.
  • 34 yaşında halen PS3 de PES ve FPS türevi oyunları büyük bir keyif ile oynamaktayım.Lakin kısmetse çocuk geliyor; yakında bende ''GAME OVER'' olurum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

ultima online 10 yıl önce başladık şu anda bile server açılınca 10 yıl önceki playerlarla beraber oynarız

Shroud of The Avatar diye bir oyun çıkacak bakın derim
    Ultima online nın yapımcısı yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 14 Temmuz 2013; 1:41:20 >
  • Forumda bile ( özellikle PS bölümünde ) evli barklı yaşını başını almış abiler deli gibi oyun oynuyor, 57'li olup hala oynayan var sen ne diyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Young Sinatra -- 14 Temmuz 2013; 1:50:44 >
  • crysis 3 indirme şimdi bitti şuan kuruyorum yaş 26 evli 1 çocuk babasıyım diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
  • bence abes bir durum.dünya görüşünün yıllardır degişmedigini gösterir.ufkunun genişlemedigini gösterir.
  • okulu bırakıp iş bulup evlensen gene laf ederler. öğrenciyiz vize final bitmiş ramazandayız oruç tutuyoruz haliyle pc başında çok duruyoruz hala laf ediyorlar yok niye bu kadar oturuyon yok bilmem ne lan sanki yapacak başka bir işimiz varmış gibi

edit : yaş 21 üniversite öğrencisiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖmErenay -- 14 Temmuz 2013; 1:53:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

bence abes bir durum.dünya görüşünün yıllardır degişmedigini gösterir.ufkunun genişlemedigini gösterir.

Yav he he
  • yaş 25 her türlü oyun oynuyorum simulatörde beraber uçtuğumuz abiler var ortalama 35 yaşında onlar ama en büyüğümüz 60-65 yaşında
  • MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    yazdıgın cevapdanda anlaşılacagı gibi yazdıgım yorumda haklıyim galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

yazdıgın cevapdanda anlaşılacagı gibi yazdıgım yorumda haklıyim galiba.

Lütfen açıklar mısın ufku nasıl genişlemiyor oyun oynayan bir insanın?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.