Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

32 yaşındayım. Şu anda rift online oynuyorum daha öncesinde zibilyon tane oyun oynadım. Yönettiğim clanlar içinde 15 yaşından 53 yaşına kadar oyun oynayan insanlar vardı. Eşiyle birlikte clanda takılan bir çiftimiz vardı mesela..

Yada bak sana bir örnek vereyim bu videodaki clan master yaşı hem senden büyük hemde bayan üstüne üstlük 3-5 oyunda end progress oynuyor..

http://aliveingames.com/videolar/2776-coexist-guild-i-ile-roportaj.html

Bir tanıdık vardı günde 10 saat fln bam bam dedikleri oyunu oynuyordu 2 bin tl civarı para kazanıyordu bu eleman pekte paraya ihtiyacı olmayan biri durumu çok iyi yani
    Benimde dayıoğlum 33 yaşında amiga dan bu yana günde en az 5 saat oyun oynar öyle diym ve 3D modellemede tr standartlarının bayağı üstünde işler çıkarmıştır yerli yabancı reklamlar proje modellemeleri film sahnelerinde parmağı vardır
    Japonyada 3-4 yaşından itibaren bakın çocuklara eğitimi nasıl veriyorlar problem çözme tekniklerinin geliştirilmesi için.

• biz ailecenek oynuyorum, hanım ben oğlan. Sıra kavgası oluyor
  • Hocam olu mu öyle şey tanıdığım 25-30 yaşındki adamlar bile rahat rahat pc oynuyor, KAFASINI BOŞALDITIYOR . İki yaz nce staj yaparken 2 tane abi vardı. 23-24 yaşlarında adamlar sabahtan akşama kadar Point blank oynuyordu.Gayet normal birşey. Kafa takma.
  • 53 yaşındaki adam metin 2 oynuyor burada
    Sen oyna daha 50 ye gelene kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annen haklı bosa vakıt gecırecegıne daha farklı seylere yonlen. Oyun oynamak senı ne yonde gelıstırecek? Ben 5 sene wow oynadım 24-29 yasları arasında kazandıgım 3-5 arkadas dısında bır katkısı olmadı. Bızdede 50-55 yasında oynayan ınsanlar vardı. Burada onemlı olan yas erkenken gelecekte kendını saglama alacaak sekılde kendını egıtmen. Oyunlar kacmıyor 30 dada oynarsın 40 tada 50 dede. Su anda evde 2tane oyun yuklu bırı fm dıgerı cod4 kafa dagıtmak ıcın max 30 dk oynarım sonrası hayatıma bakarım. Yas. 33 su anda...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dedem 150 yaşında benden çok oynamıştır
  • 24 yaşındayım ve hala Counter Strike oynuyorum. Oynadığım diğer kişilerden yaşı 38,34,33,28 olanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

Hayır, değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeen -- 14 Temmuz 2013; 11:43:04 >

• Oynadığım online oyunlarda clan/guildler hep 22-23 yaş ve üzeriydi 40-50 yaşa kadar üyeler vardı.
    Olay tamamen sizin ebeveynlerinizin kafa yapısında bitiyor, mesela bizim evde tv bile izlenmez internet herşeydir. Eski kafa anne babanız varsa çocuk işi olarak görmesi normaldir, ama aileniz de teknoloji hastası olunca işler epey değişiyor. Oyunların çoğu zaten 18+ kan ve şiddet içeriyor, 14-16 yaşında ufaklıkların oynaması abes asıl.

• Yaklaşık 4-5 sene önce Klan Savaşları oynarken Tokat'ta rehberlik öğretmeni olan bir abim vardı hala faceimde eklidir arada konuşuruz.Gerçi 2. Çocuktan sonra bırakmıştı ama başlamıştır gene

• Eskiden pc yokken bu saate kadr nerdeysin evde merak ettik seni muhabbeti pc aldık şimdide gözünün önünde oturoyorum bu saate kadar oturulurmu

• yaş 26 devam ölene kadar sadece eskisi kadar değil eskiden farketmezdi şimdi her oyunu oynamıyorum kriterler arttı
    birde hangi oyunu oynasam oyunu düzgün adam akıllı oynayan kitle 20 yaşın üstünde
  • 24 yaşındayım hala counter strike ve gta vice city türk oynarım. Arada bir COD serilerini açarım.

Counter Strike ve COD serilerinin yeri bende ayrı sanırım oynamaya da devam edeceğim.

Gidip kahveye babam yaşındaki adamlarla yan yana kahve de okey kağıt vs oynayacağımı bilgisayar oyunlarını tercih ederim.
  • Yaş olmuş kaç Titan'lı makine toplayan adamlar var.
  • Aynen piyasadaki çoğu oyunu küçük yaştakiler zaten oynayamaz. Hikayeyi anlamaz zor gelir vs. 20 sene sonra annenin babanın yaşına geliceksin o zaman böyle muhabbetler olmayacak. Çünkü onların zamanında tek eğlence televizyonmuş ve eminim şu anda ailelerin yüzde 90 nında bütün gün tv açıktır. 3 saatlik dizisi ayrı programı ayrı haberi ayrı. Ama bunu söyleyince ölümüne inkar ederler. Yaş büyüdükçe oyundaki kalite alınan zevkte artar. Kendimden örnek veriyim. Son 2 senedir çok iyi ingilizce biliyorum ve küçüklüğümün oyunlarını tekrar oynayınca inan çoğu filmden çok daha sağlam konularının olduğunu görüyorum. Ha oynadığın süre çok fazlasya hayatını etkiliyorsa o zaman haklılar ama canım sıkılınca oynuyorum demişsin o zaman bu konuyu açman bile gereksiz sonuna hiç canını sıkma .
  • +25 hala oyun oynarım ps3 psvita pc oyunları hala oynarım :) babam çok karışır daha doğrusu bizim çocuk hala çocuk der güler geçerim :)
  • 24 yaşındayım gta vice city indirdim hergün 3 saat onuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 14 Temmuz 2013; 12:46:55 >
  • yaş 24 ..
  • 27 yaşındayım evliyim ve hala çizgi film izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutmayın beni

quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

yaş 28 halen oynuyorumki çevremde 45 yaşında nfs oynayanlar var halen.

hahahahaha lan altıma sıçtım gece gece .dayı deseydin forza 4 çıktı onu al deseydin o yaşta nfs mi oynanır hahahah

o değil de bir iki sene önce COD2 MP'de Color fox serverları vardı koca koca adamlar kurmuştu klanı ve serverı.ne güzel oynardık hep banlanırdım ama yine bi şekilde girerdim.şimdi hiç kimse kalmamış onlardan.çok üzüldüm bu duruma keşke tekrar var olsa da fox serverlaır oynasak

mga da lolita cs 1.6 server var en geci benim düşün, hem cod da oynuyorlarmış facebookta grupları var bi bak istersen.

https://www.facebook.com/groups/arti18lolita/?fref=ts

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.