Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narthyard

quote:

Orijinalden alıntı: CAN KIRIKLARI

Anene anlat filmde sadece seyredersin ama oyunda kahraman sen olursun diye
    25 yaşındayım evliyim hala oyun oynarım
    Eşimde bugüne kadar bir tık alf etmedi annemde babamda çünkü evcimenim dışarda serserilik yapacagıma sıcacık yuvamda oyun oynarım daha iyi
    Ha annen dışarda sürt diyorsa cevabın yukarda

25 yaşında evlisin ve dışarda senin konumunda biri için serserilik yapmak ne demek ben seninle bağdaştıramadım? Düzenini kurmuşsun da ondan söylüyorum yanlış anlama.

:D

• Evli değilsen ve boş zamanın varsa neden olmasın. Yaşın pek önemi yok yani
  • Açıkçası 27 yaşındayım ve hala oynuyorum, oyunlara para verip cd'lerini alıyorum vs. vs.
  • Yaşım 27 evliyim ve çok fazla bilgisayar oyunu oynuyorum bende de sorun var mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç yaşıma gelirsem geleyim öleseye kadar oynamaya devam.
  • 22 yaşındayım hala fifa oynarım annem bişey demez babam arada odaya gelir oda hiç bişey demez üni. bitsin işe başlayınca zaten oynamaya vakit kalmıcak şimdi oyna gitsin ilerde yaşarsak hayatın çilesini zaten çekicez.
  • 18 yaşındayım laptop ısınmasa oynayacağım ama yapacak bişey yok

• 23 yaşındayım, ben de oynuyorum, annem arada sırada laf ediyo, kız arkadaşım da battlefield gibi online oyunlarıma laf ediyo çünkü başka şeyle ilgilenemyiom başından kalkamıyom diye, ama steam hesabım da var origin hesabım da var. Gayet memnunum hayatımdan. Ve sanırım oyun sürem kısalsa da 30lu yaşlarıma kadar da oynarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nty35 -- 14 Temmuz 2013; 18:55:05 >
  • Babam oyun oynamayı 50 yaşına gelince bıraktım hocam yok öyle bi şey yani. O zamana kadarki tüm medal of honour, call of duty, painkiller, doom, half-life serilerini bitirmiş adamdır kendisi. Ciddiyim. Şimdi yaşlandığını düşünüyo zevk alamıyorum oyunlardan diyor.

Olurda DH de takılırken bu yorumumu görürsen oyunlara geri dön baba!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbak -- 14 Temmuz 2013; 19:03:55 >
  • 32 yaşındayım, büyük oğlum 7 yaşında. Beraber oynuyoruz
  • 30 yasindayim is disinda surekli oyun oynarim arkadaslar..yani gamer lik bir hayat tarzidir bu icimize islemis yillardir degisecegimide sanmiyorum ve gayettte mutluyum..yanliz yillar gectikce oyunlarda daha bir secici oluyorsun ama oynadigim saat sayisi azalmiyor..

• Yok kardeş 45-50 yaşında insanların pc oyunları oynadığını bilirim ben
  • adamlar bu sene gta 5 i çıkarıyorlar. Gel de oynama bu oyunu
  • Hocam oyun dediğin bu yaşlarda oynanır.13 yaşında oyun oynamanın zevki yok. Bana kalırsa gayet normal Dünyada oyun oynayanlar genellikle 20+.
  • Babam 45 yaşında bıkmadan age of oynuyor. senelerdir oynuyor 4-5 tane hardest yendiğini bilirim saatlerce basında oturup
  • valla ben 17-18im. bi pes oynuyorum bi de arada supreme commander 2. başka oyun falan oynamıyorum. bi de arkadaşlarla arada internete gideriz cod4 mp ya da cod5 zombi yaparız. onun dışında bazı oyun delisi arkadaşlarım var adam 24 saat ya oyun ya dizi. öyle tiplere uyuz oluyorum. zaten bu oyunları da genelde gece yatmadan önce uykum yoksa falan oynuyorum. gün içinde işim gücüm yok oyun mu oynucam bi de ?
  • Baban yoksa ve eve para girmiyorsa o yüzden annen kızmış olabilir , ama oynadıgım oyunlarda 48 yaşı görmüştüm.

• 17 yaşından beri söylerler bir akraba var 30a dayandı yaşı knight oynar onu örnek veriyorum senle o bir misin diyorlar.Yaştan dolayı kızıyorsun al sana örneğin babası ama sorun o değil, oyuna harcadığın vakti daha iyi şekilde yapabilirsin demek istiyorlar git çalış diyorlar kısaca
  • bu konu nası 5 sayfa olmuş la
  • Diğer arkadaşların da deidği gibi tüketim toplumunun yaşı olmaz. Ama annen abes kaçtığından değil senin yapacak başka işlerin var diyip kızmış. Yani bilgisayar oynamak yerine aynı süreyle televizyon izlersen yine aynı şeyi söylerdi.
    He annen ev geçindirmiyorsun diyip kızmakta tabi haksız da ama bence sen de gençliğini bilgisayar başında oyun oynayarak telef ederken kendine haksızlık etmiş oluyorsun. Senin oynayıp oynamayacağına karışmıyorum sadece haksızlık ediyorsun kendine diyorum. İstediğimi oynarım demene gerek yok yani.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.