Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun yaşı olmaz yaş 45 , 15 yaşından beri Atari den başlayıp devrin bütün cihazlarıyla oyun oynadım. Şu an ps3 le yola devam 4 aysonra ps4 le devam sonuçda bu benim hobim ne eşim nede çocugum yadırgamaz. Etraftan koca adam hala oyun oynuyor diyen olabilir. Ah onun bir zevkini alsalar. :)
  • ben 18 yaşındayım bana da oyun oynatmıyorlar.sanırım en son 8.sınıfta mı ne oyun oynamama izin vermişlerdi.sadece satranç oynamama karışmıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 14 Temmuz 2013; 13:42:01 >
  • 24 yaşındayım hala da oynarım,babam gelir arada laf eder kaç yaşına geldin hala oyun oynuyorsun diye.
    Bende dedim sen de kaç yaşına geldin hala kahvahaneye gidiyorsun orada oyun oynuyorsun, susup kaldı.
  • 20 yaşındayım sro ya başladık tekrar
  • Oyun oynamanin yasi yoktur.. elestiriyi genelde oyun sektorunu bilmeyenler yapar.
    Yas 27

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim eski hocamız var adam 35-40 yaşlarında vardır ama her gün ps3 oynar ps4ü iple çekiyor ve sıkı oyun takipçisi.
    Bana artık tuhaf gelmesi için dedem falan oynaması lazım.
  • 39 yaşındayım oyunlara tamgaz devam.
  • Video oyunları bir hobidir, yaşı mı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunların çoğunun yaş sınırı +16 zaten ve bazıları da +18

Beş yaşındaki çocuğun eline bu oyunları verip oynatmak normal de bizim oyun oynamamız mı yanlış.
  • 36 yaşımdayım ve Oyun bende bir hastalıktan öte artık hayatın parçası.. eve gelince direk oturur pc başına ve oyunları oynarım.. Abes filan değil yani.. normal

Not: merak edenler için söyleyeyim.. Evliyim ve eşimde oyun bağımlısı.. beraber Co-op oyunlar yada CS:source filan oynarız..

WOW oynamışlığımız bile var.. hatta benim yüzümden wipe yediğimizde saydırmışlığı vardır....
  • 32 yaşındayım ve hala oyunlara ilgim var hiç azalmadı..PC eskidiği için kabaca 1 senedir oyun oynayamıyorum pek (en son black ops 1 oynadım o da ayarları düşürerek) h.içi kısmet olursa xbox almayı düşünüyorum ve oyun tutkum kaldığı yerden devam edecek inşallah..Ölçüsü olduğu sürece daha doğrusu günlük yaşantını ve sosyal hayatını etkilemediği sürece oyun oynamanın yaşı yoktur..
  • 21 yaşındayım, wow oynarken guild'de eşiyle birlikte oynayan, çocuğuyla birlikte oynayanlar vardı. Hatta bi abi vardı 12 yaşında oğluyla birlikte oynuyodu ve o çocuktan sonra guilddeki en küçük kişi bendim, düşün sen artık yaş ortalamasını. Yukardaki arkadaşında dediği gibi hobidir yaşı olmaz bence.
  • 34 yaşındayım, çok sık olmasa da, PC'de Starcraft 2 ve PES oynuyorum. Hatunla birlikte Silent Hill oynamışlığımız da var. Tabii çocukla birlikte kolay olmuyor. Şu an 5 yaşında, biraz daha büyüsün onu da alıştıracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

36 yaşımdayım ve Oyun bende bir hastalıktan öte artık hayatın parçası.. eve gelince direk oturur pc başına ve oyunları oynarım.. Abes filan değil yani.. normal

Not: merak edenler için söyleyeyim.. Evliyim ve eşimde oyun bağımlısı.. beraber Co-op oyunlar yada CS:source filan oynarız..

WOW oynamışlığımız bile var.. hatta benim yüzümden wipe yediğimizde saydırmışlığı vardır....

dostum bende 36 yasındayım bizde eş olmadığı için solo takılıyorum kızarkadaşım bazen geliyor oyun açınca benimle ilgilenmiyorsun kapat diyor evlenince durum değişir sanırım hep ayı evde yaşayınca oyun oynatır kanımca :)

• Yas 34, evde 2 konsol var ucuncuyu almak icin plan yapiyorum fakat vakit yok almasam iyi olur diyorum. Pc de var ama konsolda oynamanin keyfi baska. Oyun odasi kurdum bu keyif icin 2007'den beri ayri odada takiliyorum. Kesfetmeniz dilegiyle.
    6 yasinda bir kizim da var o da cok seviyor beraber oynuyoruz bazi oyunlari -geziyoruz tabi genelde acik dunya oyunlarinda- ;) onemli olan uc boyut algisi gelissin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzenimin dugununde gecip arka siralara nintendo ile mario oynamisligim var. gelen gecen bana bakiyordu ne yapiyor bu diye.

gelemiyorum ben boyle ortamlara. sikintidan patliyorum. yas 23

gerci meslek de bilgisayar oyunlari ile ilgili olunca cok da yanlis is degil yaptigim. :)

gene sirkette 40 yasina gelmis adamlardan steam indirimlerinin haberi aldigim filan oluyor. boyle bir is ortami iste.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 14 Temmuz 2013; 15:24:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes?

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

Hocam bunu yapma işte

• yaş 29 işteyken bile bir arkadaşla oyunlar üzerine sohbet ediyoruz, eve gelince kafa dağıtmak için birebir oyun oynamak, şimdi batman arkham city'ye sardım asylum'dan sonra oynamayanlara tavsiye ederim, saheşer :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bir erkek baska ne isteyebilir ki

Birde bu

• quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

45 yaşındaki babam bile diablo 3 60 lvl olup item düşsün diye kasılırken mi ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.