Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sen bana şunun cevabını veririmisin neden 25-30 yaşındaki insanlar oturup bilgisayarın başında oyun oynamıyor ?? veya neden bi 40 yaşındaki bi adam bir bilgisayar oyununu açıpta önünde 4-5 saat geçirmiyor ?

bende zamanında çok oynadım ama şu anda saçma geliyor.zaten bunun ufkunun genişlemesi gibi şeylerle alakası oldugunu şu anda anlayamazsın.bıraktıgın zaman anlarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCnR06

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

yazdıgın cevapdanda anlaşılacagı gibi yazdıgım yorumda haklıyim galiba.

Lütfen açıklar mısın ufku nasıl genişlemiyor oyun oynayan bir insanın?

aşırı bir genel kültür kaynağı, harika birer Ingilizce öğretmenidir oyunlar. şu an Ingilizce seviyem C2-Advanced ve bunu kesinlikle bilgisayar oyunlarına borçluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

sen bana şunun cevabını veririmisin neden 25-30 yaşındaki insanlar oturup bilgisayarın başında oyun oynamıyor ?? veya neden bi 40 yaşındaki bi adam bir bilgisayar oyununu açıpta önünde 4-5 saat geçirmiyor ?

bende zamanında çok oynadım ama şu anda saçma geliyor.zaten bunun ufkunun genişlemesi gibi şeylerle alakası oldugunu şu anda anlayamazsın.bıraktıgın zaman anlarsın.

Bi insan hem sosyal yaşantısını devam ettirir hemde gayet iyi oyun oynar.Bilmiyorum farkında mısın oyunlar asla çocuklar için değildir.En basitinden bir Bf3 Mafia 2 çocuğa oynatamazsın oynasa bile anlamaz.Oyun yaşı yoktur lakin oyunlar genelde belirli bir yaşın üzerinden sonra gayet iyi anlaşılır konusu zira AC serisi filmlerle yarışacak düzeyde senaryoya sahiptir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCnR06 -- 14 Temmuz 2013; 2:36:26 >

• MrCnR06 kullanıcısına yanıt
    seni anlıyorum.sende beni anlıcaksın.merak etme.kavga etmemize gerek iyi eglenceler oyunda
  • kalkıpta 10 saat oynamıyorsan hergün neden saçma olsun :)
  • 5-6 sene önce Silkroad'da 50 yaşında bir tanıdığım vardı. Adamın nukeri vardı baya da sağlam chardı.
  • Babam 47 yaşında ağır Stronghold bağımlısı.Canı sıkıldıkça MW2 atar.GLcilik yapıyor hep küfür yiyor

Edit : Far Cry 2 online'a bağlamıştı bir ara tunngle'dan atıyordu.FC3'ü iki kere bitirdi 200 saati aşkın gameplay'i var.Single olarak bitirdiği bir sürü oyun var (Cod serisi).BF3'ü aldığım zamanda jeti gördüğü zaman bana da al ben de oynayayım demişti uçakları çok sever

Edit 2 : İşsiz falan değil ha çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 14 Temmuz 2013; 3:22:12 >
  • yaş 24, hem ev geçindiriyorum hem oyun oynuyorum
  • 100 yaşına kadar serbest namazını kıl yalnız hocam acizane tavsiyem.Oyunun da kanına gir acıma
  • Kesınlıkle değil pc hep hayatımızda tabi oyunlarda ama gel ebeveynlere(sanırım böyle) anlat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babam 45 yaşında wow ve sc2 oynuyor gold
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayati54

yaş 28 halen oynuyorumki çevremde 45 yaşında nfs oynayanlar var halen.

hahahahaha lan altıma sıçtım gece gece .dayı deseydin forza 4 çıktı onu al deseydin o yaşta nfs mi oynanır hahahah

o değil de bir iki sene önce COD2 MP'de Color fox serverları vardı koca koca adamlar kurmuştu klanı ve serverı.ne güzel oynardık hep banlanırdım ama yine bi şekilde girerdim.şimdi hiç kimse kalmamış onlardan.çok üzüldüm bu duruma keşke tekrar var olsa da fox serverlaır oynasak
  • vallaha ben 21 yaşındayım bf3 online oynuyorum annem oyun oyanarken gördüğünde "ağaçlar niyi nasıl sallanıyo öyle aynı gerçek gibi yapmışlar" diyor
    geçen a takımını izliyodum elim faredeydi oyun oynuyom sandı yine aynısını dedi
  • Yaşım 30 ve fırsat buldukça deliler gibi oyun oynarım :) Bilgisayarım orta üst durumda güncel olur her zaman.ps3, tablet, telefon dahil oyuncuyuz :) Sosyal hayatını etkilemedikçe sıkıntı olmuyor bence.Mesela ben bisiklet kulübümüzün kurucusuyum hemen hemen her gün turlar düzenleriz.Sporumu yaparım, müzik yaparım, arkadaşlarla toplanıp sohbet ederim yani demek istediğim; çevrenle ilişkilerini zayıflatacak düzeyde oyun bağımlısıysan sıkıntı, değilsen bir çok olumlu özellik kazandıran güzel bir alışkanlık...
  • yoo değil

tatildeyim 12 saat oyun oynuyorum

• 24 yaşındayım bende, babamla left4dead 2'de coop yaparız. Sıkıntı yok. Eğlence sonuçta.
  • günde 1-2 saat oynamak iyi geliyor
  • Herkes yazmış yok şu yaştayım hala oynuyorum , yok bu yaştayım hala şu oyunu oynarım.Bu forumdakilerin oyun oynaması kadar normal birşey yok.Çık sokağa 30 üstü 10 tane adama sor.9'u oyun oynamayalı epey olmuştur.İnsanın pek boş vakti olmadıkça bu tip şeylere zaman bulamıyor.Bu bir bağımlılık sonuçta.İnsanın bir şekilde kurtulması gerek.Övünülecek , yararlı bir faaliyet değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

32 yaşındayım. Şu anda rift online oynuyorum daha öncesinde zibilyon tane oyun oynadım. Yönettiğim clanlar içinde 15 yaşından 53 yaşına kadar oyun oynayan insanlar vardı. Eşiyle birlikte clanda takılan bir çiftimiz vardı mesela..

Yada bak sana bir örnek vereyim bu videodaki clan master yaşı hem senden büyük hemde bayan üstüne üstlük 3-5 oyunda end progress oynuyor..

http://aliveingames.com/videolar/2776-coexist-guild-i-ile-roportaj.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

bir yarış simülasyonu veya bir futbol oyunu açıp babanızı başınıza oturtun.1 saat oynasın, artık sizdendir.en azından kendi tarafınıza birini çekmiş olursunuz

hehe haklısın denendi onaylandı euro truck simulator 2 oyunu açtım direksiyon seti de var oturdu biraz oynadı akşamları arada bir gelip aç şu oyunu bi geliyorum diyor :))
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.