Şimdi Ara

21 yaşında pc oyunu oynamak çok mu abes? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
11
Favori
32.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Orion.

sabah akşam oynamıyorsan,tüm sorumluluklarını yerine getirebiliyor san oyun için ertelemiyor san istersen 60 şında ol oyna

Doğru diyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence pekte yadırganacak bir durum değil. oyun oynamanın yaşımı olurmuş :)

Benim babam 60 yaşında. Most wanted açtığım zaman gelir beraber oynarız. bende 21 oluyorum 6 ocakta yani yarın. eskisi kadar oynamıyorum ama bir kaç klasiğim dışında :)

Oyun en güzel stres atma aracı ya. Abes falan kaçmaz. Belki biraz fazla oynamışsındır, fazla tepki geldiğinde abes gibi gelmiştir.

Oynamaya devam
  • Yaş ortalamasının yüksek olduğu oyunlarda 48 bile görebilirsin.Bknz ultima online veya bazı web tabanlı oyunlar
  • 24 yaşındayım oynarsam ara sıra FIFA oynarım birde yeni COD serilerini alır bir iki gün oynar bırakırım. Tadımlık yani :)
  • üç dört sene önce kadıköy'de bir internet cafe'de arkadaşlarımla oyun oynarken gözüm bir yaşlı adama takılmıştı adam en az 55 vardı ve metin 2 oynuyordu.
  • oyunun yaşı yoktur hayatını yaşa hiçbirşey senden önemli değil oyun her yaşta herkesin oynayabileceği mutluluk kaynağıdır ailem oyun konusunda bana çok kızıyor ama yinede oyundan vazgeçmiyorum kardeşim internet sitesinden para kazanırken ben oyun oynuyordum bu yüzden ceza aldığım bile oldu ama sonuç haala oyun oynuyorum yani oyun oynamassan hobi içeren şeyler yapmaassan ne yapacaksın hayatın tadını evde oturarak veya bütün gün çalışarakmı çıkaracaksın haftada bir gün bir saat bile olsa oynamanı şiddetle tercih ederim :)
  • Babam 43 yaşında ve Silkroad bağımlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İster 100 yaşında dede olayım yinede oyunumu oynarım

• babam 43 yaşında ve ağır oyuncu ofisinde boş kaldımı hemen açıyor far cry 3'ü
  • bende şuan liseye gidiyorum ve haftasonu ~8 hafta içi ~5 saat oynuyorum her ay 25-50 dolarlik oyun aliyorum ailemin kreid kartını kullanarak,ailem de memnun.Yaşıtlarımın cogu,zaten özel bir okulda okuyorum caddenin üzerinde bulunan,hergün dışarıda it kopuk gibi geziyor günde en az 20-30tl harcıyorlar ondan pek birşey demiyorlar sanırım
  • İnternet kafe de 30 yaşındaki adamlarla left4dead2 oynadığımı bilirim
  • Forever!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlockjr

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşında üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Bunaldığım zamanlarda pc de oyun oynarım. Annemin oyuna karşı antipatisi var. Odama girdiğinde oyun oynarken görünce lafı söyler %90 bugün yine can sıkıntısından pcde oyun oynarken odaya girdi. Ben böyle şey görmedim, bu yaşta hala oyun oynuyor. Senin yaşındakiler çalışıyo, ev geçindiriyo gibisinden laflar etti. Ağzımı açıp tek kelime etmedim. Ama canımı sıktı iyice bu konu bilgisayarı alıp bigün camdan atacağım kendimi kaybedip bundan korkuyorum. Sorarım size 21 yaşına gelip pcden oyun oynamak çok mu abes?

Ben fazla oyun oynamayı sevmem bilgisayar oyunlarının 18 yaşın üzerindeki insanlar için faydalı olacagını düşünmüyorum çocuklar için beyinlerinin gelişimi açısından güzel bir ara takıldım sabah saat sekizden akşam bire kadar oynuyordum ama gerçekten boş geliyor oyun oynamak yerine bir çok program var onları araştırıp ögrenmek daha faydalı tabi maddiyatta önemli o programları 30 gün deneyerek ögrenemiyorsun lisans istiyor satın almak gerekiyor oyunları satın alacak kadar madi gücün varsa git bir tane adam gibi program satın al programı karıştır bir şeyler yapmaya çalış oyundan daha zevkli

• Benim dedem 80'e merdiven dayadı ama benim PSP'yi sömürüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Daha geçen sene World of Tanks adlı oyunun klanında 47 ve 49 yaşında abilerimiz vardı, 49 olan emekliydi ve yurtdışında yaşıyordu Huysuz dede gibiydi ama adam

Bu sene en fazla 40 gördüm :)

+1
  • bi tanıdığım var öğretmen 39 yaşında oyun hastasıdır, 12 yaşındaki oğlunu daha 6 yaşında başlattı oynadığı oyunlara, vardiyalı olarak oynarlar birlikte geçinip giderler
  • Oyunun hala çocuklar için olduğunu düşünen aileler var hala ne yazık ki
  • Yaş ortalaması 30 yaşındaki adamlar dünyanın en iyi teknolojilerini sadece 15 yaşındaki çocuklar için kullanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moogerfoogin

Bence pekte yadırganacak bir durum değil. oyun oynamanın yaşımı olurmuş :)

Benim babam 60 yaşında. Most wanted açtığım zaman gelir beraber oynarız. bende 21 oluyorum 6 ocakta yani yarın. eskisi kadar oynamıyorum ama bir kaç klasiğim dışında :)

Oyun en güzel stres atma aracı ya. Abes falan kaçmaz. Belki biraz fazla oynamışsındır, fazla tepki geldiğinde abes gibi gelmiştir.

Oynamaya devam

Ayni gun dogmusuz

• yaş 28 halen oynuyorumki çevremde 45 yaşında nfs oynayanlar var halen.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.