23 yaşından sonra oyun oynamak hayatsızlık mıdır? |
23 yaşından sonra oyun oynamak hayatsızlık mıdır?
-
-
İnsanların keyif aldıkları eylemleri yaşlarına bağlamaya çalışmak hayatsızlıktır.
-
yok
-
Müsade varsa çerçeve yaptırıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne alakası var
Hem evet hem hayır
-
oyundan bisey olmaz ama boyle animeymis cizgifilmmis fantastik kuntastik marvel dc fanlari falan var harbiden no life tipler
mevzu bundan ziyade yaşamdaki sorumlulıkları aksatma endişesiyle sorun, bi soru bence.. bu saatten sonra yaşam, zaman akıp giderken ekran başına geçmek kişinin kendine yapacağı bir kötülük de olabilir gibi.. aynı durumda olan ben de bu durumu sorguluyorum da.. sesli düşündüm varsayabilirsiniz
-
İnsanın hayatının her döneminde kendisini rahatlatacağı hobilere ihtiyacı olur. Bu kimi insan için ekranın başındadır kimi için toprağın üstünde.
-
Bende Marvel fanıyım . Marvel fanı olunca ne oluyor! İnsanları bir gruba sokmaktan vazgeçin artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl alkol kullanan birine, alkolü günlük hayatının önüne koyduğu için alkolik diyorsak, oyun oynayan biri için de aynısını söyleyebiliriz bence.
Eğer oyun oynamak için sosyal hayatını arka plana atıyorsan, diğer hobilerine vakit ayıramıyorsan, tek zevkin oyun oynamaksa, hayatsızlıktır.
-
bu tipler çocukluktan yetişkinliğe geçiş yapamamış tiplerdir diyebilir miyiz? çocuk adam gibi?
-
Bilmiyorum hocam bu konuda otorite değilim kimseyi kategoriye sokamam sadece gördüğümü söylüyorum. Derslere girmeyip bi oturuşta 10 bölüm izliyen var izlediği şey de pokemon falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamın monoton bir hayatı var diyelim. İşinde gücünde bir adam. Sigarası alkolü karısı kızı yok ne yapsın bu adam. Kimseye zarar vermeden oyun oynuyor işte ne yapsın bu adam.
-
Sorumluluklarını aksatmıyorsa hayatsızlık değildir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
23 yaşıma geri dönsem ... off ulan offf ...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
napardın ?
-
gençlik zamanları... oldu pişmanlıklar...
-
Herşey zamanında güzel sabah ezanına kadar knight oynayıp uykusuz gittiğimiz lise günleri o zamanlarda güzeldi. İnsan belli bir süre sonra teknolojiden uzaklaşıyor ama arada da olsa arıyor orta halli bir bilgisayar olsa arada bir oynasak diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İnsanların keyif aldıkları eylemleri yaşlarına bağlamaya çalışmak hayatsızlıktır. |
Benzer içerikler
- toblerone içinde ne var
- gözlük burun şeklini bozar mı
- 110 kilo ayda kaç kilo verilir
- ilk buluşmada çiçek alınır mı
- mecidiyeköyden baltalimanı hastanesi"ne nasıl gidilir
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- para sayma makinesi bim
- yeşil nasim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X