Şimdi Ara

23 yaşından sonra oyun oynamak hayatsızlık mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23 yaşından sonra oyun oynamak hayatsızlık mıdır?

• İnsanların keyif aldıkları eylemleri yaşlarına bağlamaya çalışmak hayatsızlıktır.

• yok

• Pablo Vader kullanıcısına yanıt
    Müsade varsa çerçeve yaptırıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne alakası var

• Hem evet hem hayır

• oyundan bisey olmaz ama boyle animeymis cizgifilmmis fantastik kuntastik marvel dc fanlari falan var harbiden no life tipler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş futbol için geç mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pablo Vader kullanıcısına yanıt

mevzu bundan ziyade yaşamdaki sorumlulıkları aksatma endişesiyle sorun, bi soru bence.. bu saatten sonra yaşam, zaman akıp giderken ekran başına geçmek kişinin kendine yapacağı bir kötülük de olabilir gibi.. aynı durumda olan ben de bu durumu sorguluyorum da.. sesli düşündüm varsayabilirsiniz

• Uzayincani kullanıcısına yanıt

İnsanın hayatının her döneminde kendisini rahatlatacağı hobilere ihtiyacı olur. Bu kimi insan için ekranın başındadır kimi için toprağın üstünde.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

Bende Marvel fanıyım . Marvel fanı olunca ne oluyor! İnsanları bir gruba sokmaktan vazgeçin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl alkol kullanan birine, alkolü günlük hayatının önüne koyduğu için alkolik diyorsak, oyun oynayan biri için de aynısını söyleyebiliriz bence.

Eğer oyun oynamak için sosyal hayatını arka plana atıyorsan, diğer hobilerine vakit ayıramıyorsan, tek zevkin oyun oynamaksa, hayatsızlıktır.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt

bu tipler çocukluktan yetişkinliğe geçiş yapamamış tiplerdir diyebilir miyiz? çocuk adam gibi?

• olishernandez kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam bu konuda otorite değilim kimseyi kategoriye sokamam sadece gördüğümü söylüyorum. Derslere girmeyip bi oturuşta 10 bölüm izliyen var izlediği şey de pokemon falan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamın monoton bir hayatı var diyelim. İşinde gücünde bir adam. Sigarası alkolü karısı kızı yok ne yapsın bu adam. Kimseye zarar vermeden oyun oynuyor işte ne yapsın bu adam.

• Sorumluluklarını aksatmıyorsa hayatsızlık değildir.

• 23 yaşıma geri dönsem ... off ulan offf ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

napardın ?

• gençlik zamanları... oldu pişmanlıklar...

• Herşey zamanında güzel sabah ezanına kadar knight oynayıp uykusuz gittiğimiz lise günleri o zamanlarda güzeldi. İnsan belli bir süre sonra teknolojiden uzaklaşıyor ama arada da olsa arıyor orta halli bir bilgisayar olsa arada bir oynasak diye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.