Şimdi Ara

Bilgisayar oyunu oynamanın baya mantıklı olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aynen reis girişimcilik kitapları okuyup zengin olucan,5 te kalk su iç 31 i bırak ve asla pes etme
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

Sen kızlara benisini atan bir tipsin

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    Sen daha 3 sene tıp okuyup sonra tus hazırlanıp uzmanlık okuyup şark görevini tamamlayıp borçla okulu bitirene kadar ben o sürede 1.5 - 2 milyon lira biriktireceğim bu işler için bilgi birikimim yükselecek o zaman görürüz ne olup olamayacağımızı
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Öyle oyunlarda her ayrıntı yok , oyunda yönettiğin kişilerde seyirci apatisi yok iletişim yükü yok motivasyon yok beklenti etkisi yok çünkü oyundakilerin duygusu yok
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    beni tanıdığına göre konularımi okumuşsundur sana ne diyeceğimi de biliyorsundur boşa bir daha yazmayacağım o yüzden

Kitaptakilerin var mi

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt
    Kitapta adamlar örnekliyor gerçek hayattan olayları yorumluyorlar oyunda bunu yapıyorlar mı

Oyundaki yazıları okuyunca genelde anlatıyor ama ben okumuyom

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı bir söz, niye şampiyonluğa oynasın ki?

Ben mi anlamıyorum, anlamadım ki.

Şimdi sen öldüğünde seni tanıyan varsa onların hatıralarında yine olursun, ölmüş olsan de bahsin geçer; ancak seni tanıyan son insan ölürse, ki bu hatırlayacak olan son insan aynı zamanda, seni aklına getirecek kimse kalmamış olacak, yani sanki hiç var olmamış olacaksın. Sana atıf yapılmayacak, seni kimse düşünmeyecek vs.

Yani bence gayet doğru bir söz.
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    hiç var olmamış olmayacaksın. senin yaşamın boyunca yaşadığın deneyimler, keyifler, aşk, vs tüm hayatın yaşanmamış olmayacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.