Şimdi Ara

Konsola alıştıktan sonra PC de oynamaktan zevk alamamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: angelus26

F710 bendede var ama hiç ergonomik değil. Tuşları sert ve şişman bi gamepad.. Ds3 klasmanına yaklaşanaz bile bence..

Demek ki kisiden kisiye degisiyor. Bana gorede ds3 , f710 un yanina yaklasamaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsol candır ya.PS1 çıktığından beri PC de sadece Knight Online ve League of Legends oynadım.Onların dışında tüm oyunlarımı konsollarda oynuyorum.Çoğu kişinin aksine ben de klavye-mouse ile rahat oyun oynayamıyorum.Oyuna hakim olamıyorum.Nasıl alıştıysak öyle gidiyor.

Şimdi PS4'te party sistemi de olunca çok güzel ortamlar,arkadaşlıklar oluşacak.PC de bu zevkleri yaşamak mümkün olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

evet beyler bendeki durum şahsen bu Konsola alıştıktan sonra FPS oyunlarına da bi nebze olsun alıştıktan sonra PC de oyun oynamak bana gram zevk vermiyor. Gamer pc ye de sahibim ama yok eskiden başından kalkmadığım oyunlardan (Diablo3, Far Cry3, AC serisi BF serisi) gram zevk almıyorum. Bu oyunları hala seviyorum ama klavye mouse ile oynamaktan zevk almıyorum artık bunları konsolda tercih ediyorum.

Sizde de böyle bir durum var mı?

Aynen İyi bir pc topladım, Özel oyunları ps4 e alıyorum. Sevdiğim oyunları, AC serisi, Batman serisi buna benzer serileri pc de gamepad ile oynuyorum. Gamepade alıştıktan sonra klavye tuşları zor geliyor bana :) Xbox 360 gamepadi tavsiye ediyorum. Yıllardan beri kullanırımç
  • Bu kişiden kişiye değişir demek isterdim ama pc'de bâzı türler strateji oyunları,fps vs... daha güzel. Fps alışınca konsolda güzel gelebilir ancak pc'deki mouse klavye ile yaptığını yapamazsın bu bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 9 Ağustos 2014; 14:39:44 >
  • adı üzerinde oyun konsolu. Ki bence oyun, Sony nin Dünya çapında yıllardır dimdik duran konsolunda oynanır, keşke xbox gibi birkaç kızıştırıcı rakibi daha olsa da daha da kendini aşsa sony

bir ps4 kalitesinde, ps4 gameplay kadar akıcı oyun oynatan pc toplamak kimbilir ne kadar pahalıdır şuan. Hemde ps4 konforu, ps4 exclusive leri ve konsolun konforu olmuyor pc de
  • quote:

Orijinalden alıntı: takeru

Ben de oyun için al konsol bak keyfine diyenlerdenim de ne gamepadmiş arkadaş

Sorun sadece gamepad ise al adam gibi bi gamepad oyna PC dehttp://gaming.logitech.com/tr-tr/product/f710-wireless-gamepad

Ayak uzatmak istiyorsan al kasayı salonuna tak pcyi tv ye uzat ayaklarını.

Her şeyi abartıyoruz.

Adam gibi bir pc sahibi konsol almasın. Gerek yok. Sadece oyun oynayacak adam da gidip pc ye parayı gömmesin Alsın konsol oynasın oyununu.

Ayrıca PS4'ün gamepad i beş para etmez. Malzeme kalitesi bu kadar rezil ürünleri piyasaya niye sürdüler anlamak zor. Analogları için korucu piyasası oluşturdu herifler çinlilere.

F710 deme lutfen bana. Tutukluk yapiyor, l2 tusuda bozuldu tuslar falan sert. Konsol yerini tutmuyor iste. Yine uzanip oynayaniyorsun zaten odanda pc ufacik monitor yataktan da uzak oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.