OBS mikrofon filtrelerini Discord da kullanmak
Merhaba obs i mikrofon filtreleri için discord da kullanabilen var mı virtual cable ayarlardan varsayılan(obs içinde ve discord içinden de seçiyorum) seçmeme rağmen ses almıyor normal mikrofonu seçince normal çalışıyor bilgisi olan var mı?
7800x3d li sistem parçaları önerisi
|
Yükseltme ya da yeni pc ?
Askerlik için alınması gerekenler?
|
Cpu soğutucusu yüzünden ekran kartı ısınıyor
Merhabalar cpu soğutucusu ekran kartına çok yakın aida64 den baktığımda sıcaklığın 79 a kadar çıktığını gördüm ve oyunda kasmaya başlıyor zaten sınırda.Plakalardan geçen hava egzoz fanı ile dışarı atılıcak şekilde takılı ama üstüne ve altına da hava gidiyor kasanın üstüne bir tane fan taksam soğutucudan gelen sıcak havayı biraz daha hızlı çıkarmak için fark eder mi ?Elimi kasanın üstüne koyduğumda sıcaklık bayağı hissediliyor alt taraf bir şey yapamayız heralde ya da fanların dönüş hızlarını mı ayarlamak lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi
kasa bu
Kablosuz k. dışarıda sapıtma sorunu
Arkadaşlar normalde kablolu kulaklığımı kullanırım ama bozulduğu için bunu kullanayım dedim dışarda ses kesilmeleri oluyor ve sanki ekolayzır ayarlarıyla oynarsınız ya ses bi incelir kalınlaşır öyle şeyler oluyor evde bilgisayarda ve telefonda sorun yok dışarda saçmalıyor bilgisi olan var mı ? Kulaklık :KZ S1
Bu listeden hangisine başlamalı ?
Yeni toplanan PC bios a yönlendiriyor (çözüldü)
|
8 GB Ram kullanılabilir miktar: 3,9 gb ?
|
|
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.027
İkinci El Bölümü Mesajları: 110
Konularının görüntülenme sayısı: 38.121 (Bu ay: 589)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 149 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware