< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Askerlik için alınması gerekenler?
-
-
Eğer çok müşkülpesent değilsen hiçbir şey almana gerek yok. Ben bir bavul iç çamaşırı götürdüm her gün bir tane giyip atarak geçirdim. Elinde bir poşetle gelen de vardı benim gibi yapan da. O yüzden gaza gelip bir ton para harcamadan askerliği rahatça yapabilirsin. Zaten çoğu birlikte her şey satılıyor içerden de alırsın.
-
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ben de kasımda iskenderuna gidicem. hazır paketleri aldım içinde don atlet bide temel hijyen ürünleri var başka bir şey almayacam. gerek yok zaten askeriyede eşofmana kadar veriyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buyur qnq videoda anlatmıştım bunu
Uğur Aslanyoutubeaskere gidecek olanlara küçük tavsiyeler verdik. Sosyal medya hesaplarından beni takip edebilirsiniz Instagram : aslann.ugurrrhttps://www.youtube.com/watch?v=QvhH3YCfI-k -
Teşekkürler bilgiler netleşti
"Orada ihtiyacın olan her şeyi veriyorlar." sözüne pek güvenme. Gittiğin yere göre değişebilir bu durum. O yüzden seni bir ay idare edecek iç çamaşırı almanı öneririm.
-
ne olursa olsun yedek çorap yedek don atlet yedek jilet ile git,ben de başkalarının sözüne güvenerek yanıma hiçbirşey almadan gittim ve 4 gün kot pantalonla uyumak zorunda kaldım
-
Tırnak makası cımbız Diş fırçası terlik özel jilet. Özel macun ve traş köpüğü bulunsa iyi olur. kafa havlusu 15adet boxer çorap. 1 tane yedek pijama. Okumalık kitap. İnternete girebilen müzik çalabilen kamerasız tuşlu telefon ve kulaklığı. Kamerasını söktürebilirsiniz. Boğaz spreyi kesin alın o kadar hastalandım ki yutkunamıyordum. İlaç getirmek isteyen varsa yazdırıp reçetesini muhakkak alsın. Öksürük soğuk algınlığı antibiyotik vs bulunsa hayat kurtarır. Reçeteyi revire verirsiniz tek tek alırsınız. 2 kere arama yapılıyor. Ben ordan aldım 15 adet haki renk tshirti. Çok terleniyor çok bol olmasın. Pişik riski yükseliyor. Biz duşa haftada 2 gün gidebildik. Arada boyacı vs. arkadaşlara takılıp onlarlada gittim. Onun dışında lavaboda kafa ve koltuk altı yıkayıp rahat ediyordum. İlk hafta duruş düzenle geçti. 2. Hafta silahla uğraştık. Son haftada tören için hazırlık. Boğaz spreyi hayat kurtarıyor unutmayın. 54 kişi birarada yaşayıp hastalanmamak imkansız.
Amasya'daydım geçen ay.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fazla götürdüğün her malzeme itina ile çalınacaktır, pardon yer değiştirecektir.
Askerde çalınma yoktur, yer değiştirme vardır. (Google da arat bu cümleyi)
Bu sebeple yanında hiçbir şey götürme.
Ya da götürebilirsin böylece diğerlerine sıfır ürünler hediye etmiş olursun.
-
Hocam bu telefon muhabbeti nasıl oluyor belli bir süre geçse de ben normal telefon gotursem kullanamaz mıyım ? Normal telefonu kullanablar nasıl hallediyor birde bu askercell şart mı? telefon kartı da geçiyor aklımdan ayrıca boxer sayısı niye 15 yıkamadan geç falan mı geliyodu sıra yüzünden nasıl işliyor sistem düşündükçe soru geliyor aklıma ortalama bir şeyler alıp gidince görücem neler olduğunu :) teşekkürler yorumlar için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 29 Ekim 2023; 3:7:18 >
İçeri normal hatla girmen istenmiyor. Android telefon kesinlikle yasak. İçeri tuşlu telefon sokacağını gördükleri zaman hat alman zorunlu oluyor. Arkasında askercell etiketi olması gerekiyor. Hat soksanda askercel almak zorunda kalırsın. Bana kalırsa bayiden gitmeden askercele çevirtmek etiketlettirmek iyi olur para vermek istemiyorsan. Tabi ufak bayiler bilmiyor yada uğraşmıyor büyük bayiler yapıyor olabilir. Telefonun internete radyoya girmesi müzik çalması haberler ve keyif açısından sana kalmış.
Boxer işide sana bağlı en az 10 adet gerekli bence. Yolla beraber 26 gün civarında kıyafete ihtiyaç duyucaksın. 2 günde 1 değişsen yetmiyor mesela.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 29 Ekim 2023; 10:24:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 traş bıçağı, traş köpüğü, içlik, iç çamaşırı, 2-3 çorap o kadar. Geriye kalanı içeriden alırsın.
-
torun torun ötmesin borun, öterse borun bil ki ben yokum
-
Bedelli de bu yer değiştirme olayı pek yok sanırım. Bırak bizim koğuşta olmasını, hiç sağdan soldan bile duymadık yer değiştirme haberi hiç
-
Bu da yine değişken. Bizim bilecik'te normal hat serbestti hatta asker hattı soranlara yok öyle bir şey ailenizden hattınız kargolamasını isteyin diyorlardı
-
Eğer size denk gelmemiş ise şanslı sayabilirsiniz kendinizi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 29 Ekim 2023; 16:19:15 > -
Bize traş bıçağını vs dönmeden önceki son hafta verdiler. Neyin ne zaman verileceği belli olmaz. Al götür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Orada ihtiyacın olan her şeyi veriyorlar." sözüne pek güvenme. Gittiğin yere göre değişebilir bu durum. O yüzden seni bir ay idare edecek iç çamaşırı almanı öneririm. |
ne olursa olsun yedek çorap yedek don atlet yedek jilet ile git,ben de başkalarının sözüne güvenerek yanıma hiçbirşey almadan gittim ve 4 gün kot pantalonla uyumak zorunda kaldım |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X