Şimdi Ara

Üniversitedeyim hiç arkadaşım yok neden ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

şanssızlık olmuş belli, alışırsın bence 2 güne kalmaz.

3. sınıfa geçtim hocam :D
  • hangi okul ve 1.sınıf falan mısın
  • çekinkensin hocam ve şunu unutma önce ortam (dostlar, tanıdıklar) yapılır sonra kız
  • ben de çektim aynı sıkıntıyı yani 12 yıl(eğitim öğretim hayatı yani 13 yaşında gitmedim üniversiteye)boyunca küçücük ilçede yaşamışsın herkesi tanıyorsun sonra hop tek başına hayatında yeni bi insanla hiç tanışmamışım falan.şimdi de öyle aman aman çok arkadaşım yok yani fakültede maşallah 350 yi geçik insan hangi birini nasıl tanıcan.yani özetle ben bile arkadaş bulduysam sen haydi haydi bulursun zaman ver biraz kendine.bir de yurtta kalmaya bak aynı dönemdeki birileriyle onların çevreye girebilirsin.

edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 1 Ekim 2013; 22:49:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __OsKi__

quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

şanssızlık olmuş belli, alışırsın bence 2 güne kalmaz.

3. sınıfa geçtim hocam :D

Onu düşünmemiştim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

bornovadaysan playstationa gidebiliriz bi gun blur oynariz

bucadayım ama gidebiliriz tabiki :D
  • 9 eylül genel olarak böyle bende pc mühendisliğinde aynı durumdayım. bi eğitim fak güzel galiba
  • quote:

quote:

aslında güzel bi izmir buluşması yapsak,liselilerin olmadığı falan tanışır kaynaşırız.böbrek olayı olmasa ah işte.ayrıca 3. sınıf işi benim üstte yazdıklarımı hep boşa çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

hangi okul ve 1.sınıf falan mısın

deu. hayır 3 e geçtim.
  • quote:

quote:

bucada olur orda biliyordum bi cafe unuttum simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Willy Willie

quote:

quote:

aslında güzel bi izmir buluşması yapsak,liselilerin olmadığı falan tanışır kaynaşırız.böbrek olayı olmasa ah işte.ayrıca 3. sınıf işi benim üstte yazdıklarımı hep boşa çıkardı.

valla olabilir hocam. buluşma güzel olur. zaten benim sıkıntım o tarz şeylerde değil. örneğin buluştuk diyelim, 10 kişi gittik akşam biyerlerde oturduk, herkesle muhabbetimi yaparım gayet güzel konuşur ederim ama bu arada da herkesi gözlerim. karşımdaki adamların önce tiplerine sonra konuşmalarına bakarak direk infaz yapıyorum, bu adam boştur bu adam şöyledir nasıl insanlar lan bunlar v.s gibisinden. sonra da ortamdan direk soğuyorum. ha baktım kafa dengi birini buldum onla muhtemelen ilerde de görüşürüz ederiz muhabbet sarar . demek istediğim bu şekilde arkadaş bulamıyorum yani. kafama göre birilerini.

• quote:

Orijinalden alıntı: LoL'zz..

9 eylül genel olarak böyle bende pc mühendisliğinde aynı durumdayım. bi eğitim fak güzel galiba

sen de 9 eylüldesin öyle mi ?

eğitim fakültesine 1 kere gittim hiç bir fikrim yok..
  • Bende sadece 1 kişiyle takılırdım koca okulda. Aram bozuldu onunla, şimdi sınıfın yarısı arkadaşım oldu. Bugün saatlerce dolaştık gitmediğimiz yer kalmadı. Çoluk çocuk zannederdim hepsini, meğerse hafife almışım ne anasının gözüymüşler. Önyargı ve kibiri kenara bırak. Çok güzel fırsatları kaçırıyor olabilirsin.
  • İtiraf edin hepimiz çocukluğumuzdaki gibi saklambaç oynamak istiyoruz birdirbir oynamak istiyoruz topla ünideki çocukları oynayın aga.
  • Üniversite çıkar ilişkileri üzerine arkadaşlıkların kurulduğu bir eğitim kurumudur.

• quote:

quote:

Ben buca şirinyerde oturuyorum bu sene sınava hazırlanıyorum herhangi bir durumda yardım gerekirse pm atabilirsin doğma büyüme izmirliyim zaten yardımcı olmaya çalışırım sıkıldığın zaman da pm atabilirsin uygun olursam ayarlarız bir şeyler

• Yanlış yere gitmişin egede ortam güzel hemen arkadaş bulabiliyorsun

• Olması gerekmiyor ki zaten.Eğer olursa da dost olsun boşver arkadaşı falan çok yakın 1-2 kişi edin kendine yeter gerisi sırf sınıf ortamında makara kukara için yeterli birde not için.
  • Dost bulmak zor ya. İlk tanıstıgın insanda anlamak zor. Acaba sunu elimle mi yesem. Hamburgercide artan ketçap mayonezi cebe atsam mı vb. cekincelerim oluyor ilk tanısırken. Ama dostun yanında öyle değil :)
    Sen güzel dusunuyosun cok yapmacık insan var hemen ilk günden facebooka instagrama foto atıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendis Hanim -- 2 Ekim 2013; 0:05:10 >
  • Hem yalnızsın hem kıskançsın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.