Şimdi Ara

Hiç arkadaşım yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseden beri iyi kötü arkadaşlıklarım oldu ama hiçbiri ile iç içe olamadım. Hep bir güvensizlik hissettim sorun bendemi bilmiyorum ne yapmalıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• https://www.youtube.com/watch?v=XyJAHGvOjLo&feature=youtu.be

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yaş kaç hocam, benimde fazla arkadaşım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 30 Ocak 2023; 0:42:39 >
  • FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    22 dayı

• Kardo trde iyi düzgün insan kalmadı kimseyle arkadas olunmaz suan etrafimdaki arkadas musvettelerinin alayini topla 1 2si haric 1 tane kedi kadar adamliklari dostluklari yok hepsi cigersiz serefsiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam üni falan okuyormusun ? liseden iletişime geçebileceğin hiç arkadaşın var mı ? şu an konuşmuyor olsan bile bir denenebilir

Sorun yeni arkadaş edinmeyle alakalı kardeş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Yok böyle birşey
    14 yıl önce açıldı
    HİÇ ARKADAŞIM YOK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sorun sende de olabilir çevrendeki insanlarda da kimse mükemmel değil herkesin psikolojik olarak belli problemleri var. Olay biriyle bir araya gelip eğlenmek. Bunu başaramıyorsan arkadaşın olmaması da normal.

• nasıl eğlenceli biri olabilirim hocam kendimi cok sıkıcı buluyorum

• belli bi yastan sonra arkadas edinmek eskisi kadar kolay olmuyo, herkesin arkadas cevresi oturdugu icin pek aramıyo millet yeni arkadaslar, en azından ben böyle düşünüyorum

bende dedim hani hic arkadasın yoksa böyle bişeyi deneyip en azından yanlız kalmayabilirsin reis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 31 Ocak 2023; 19:44:24 >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam hepsinde bir kıskançlık, çekememezlik vs vs. artık ben ve kendim bu yola edeceğiz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Baldbani kullanıcısına yanıt
    Öyle arkadaş bulmaktan daha zoru da düzgün kız bulmak hepsi ayni anda 3 5 erkekle gorusuyor 5 10 tanesini yedekte tutuyor

Hayattan zevk alıyor olman lazım. Bu da zevk aldığın şeyler ortaya çıkartır ve bunlardan zevk alan insanlar da elbette vardır.

Eğer hayattan zevk alamıyorsan sorun bu yani. Aslında sıkıcı değilsin, sadece eğlenmiyorsun, eğlenmeyen kimse başkasından ilgi de görmez.

Bu da mental bir sorundur, çözümü de ilaç kullanımı oluyor çoğunlukla. Bu sorunun anksiyete veya depresyondan dolayı oluşuyor olabilir, psikiyatri bir seçenek yani.

• barryallenn kullanıcısına yanıt

evet hocam tespitlerin çok doğru, ilaç da kullanıyorum ben zaten, depresif bozukluk tehşisi aldım doktordan,

fakat şu ana kadar 2 ilaç değiştirdim ama hayatımda kilo almam dışında fazla bir değişiklik olmadı maalesef

• Arkadaş mevzularını büyütmeyin. Arkadaşla vakit geçirilir. İyi giderse dost olunur, yoksa uzaklaşılır. Olabildiğinde çok arkadaşınız olsun. Güven müven işlerini boş verin. Oturup iki muhabbet edeceğiniz, bilardo oynayacağınız adama güvenmeseniz de olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.