Şimdi Ara

Evlilik mi avantajlı, yoksa bekarlık mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Bekarlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 32.4 yaşımdayım, hiç sevgilim olmadı. Bu saatten sonra da olmaz. Bakire arıyorum, bulursam evlenirim. Tabii operasyon geçirmemiş bakire. %100 bakire. El ele tutuşmuş olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baklavanın yanına kaymak da olsun mu ?

• bence maddi olarak ilk başta bekarlık daha avantajlı ama eğer sevgilin varsa buluşma sıklığına bağlı olarak her türlü evlenmek daha avantajlı. Bi buluşup en basitinden yemek + kahve bile yapsan bugünkü koşullarda min. 500 liralık olursun. Evlenince öyle olmuyor ama her gün evdesin harcadığın para da bence daha az oluyor. Tabi çocuk vs olması durumunda işler değişir bence.

• Bekarlık Sultanlıktır diye ansiklopedi yazmadığın kaldı be adam 😀

bizim görüşümüzü napıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 27 Ocak 2024; 22:28:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktan24

Baklavanın yanına kaymak da olsun mu ?
    Kahkaha attım Rabbimde seni güldürsün :)

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

bence maddi olarak ilk başta bekarlık daha avantajlı ama eğer sevgilin varsa buluşma sıklığına bağlı olarak her türlü evlenmek daha avantajlı. Bi buluşup en basitinden yemek + kahve bile yapsan bugünkü koşullarda min. 500 liralık olursun. Evlenince öyle olmuyor ama her gün evdesin harcadığın para da bence daha az oluyor. Tabi çocuk vs olması durumunda işler değişir bence.

Hocam aslında mutluyum ama genel anlamda bi baskı var üstümde yaşım 39 , işim gücüm yerinde bi arkadaş benim modumu çok düşürdü.

Bi. Annem var işte ona bişey olursa ömür boyu yalnız kalırsın, kimsem olmayacak iyi kötü evlen muhabbetleri biraz canımı sıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: isimgerekmez

Bekarlık Sultanlıktır diye ansiklopedi yazmadığın kaldı be adam 😀

bizim görüşümüzü napıcan
    Size önem veriyorum çünkü bu ara biraz modumu düşürdü toplum ondan

• Catcheee C kullanıcısına yanıt
    Herkesle herşey konuşulmuyo aga Cahille sohbeti kesmek gerekir.

Bozma moralini boşveer beaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 27 Ocak 2024; 22:42:51 >
  • Neyin avantajı?

Mesela evlilik haramlardan korur, haramlardan korunmak imanını korur. Dünya bir tarla ahiret de bir ödül olarak görülüyorsa evlilikten büyğk bir avantajlı durum yok. Bu dünyadaki hiç bir zevk, keyif veya mutluluk cehennemde 1dk bulunmaya değmez, bırak bulunmayı orayı görmeye değmez. O yüzden tabi ki evlilik bekarlık ile mukayese edilmeyecek kadar büyğk bir avantaj.

Peki evlilik yetiyor mu? Tabi ki hayır. Evlenmeden de korunamaz mıyız tabi ki korunuruz. Ama mevzu avantaj ise, evlilik şart.

Bir iş kuracaksınız 500bintl sermaye ile mi başlamak istersiniz bintl ile mi? Mevzu bu kadar basit. İşin sonunda 500bintl lik iş batabilir bintl lik işte büyüyebilir bilemeyiz. Ancak kim 500bintl sermayeyi reddedip bintllik sermayeyi kabul eder? Bence aklı olan 500bintl yi seçer. O zaman sağlıklı düşünen gerçekten iman eden de evliliği tercih eder. Evlenir evlenemez orası ayrı ancak bekarlık daha iyi diye bekarlığı savunmaz. Savunursa bintl sermaye ile ile başlamak daha iyi demiş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Catcheee C kullanıcısına yanıt

hocam doğru aslında ama sırf yanlız kalmamak için evlenmek de intihar değil mi ama ? Sevmediğin bi arkadaşına 5 dk katlanamaz yanından kalkar gidersin mesela ama eş öyle olmuyordur. Doğru ve karşılıklı sevgi olan kişiyle evlilik her türlü avantajlı bence :D

• quote:

hocam doğru aslında ama sırf yanlız kalmamak için evlenmek de intihar değil mi ama ? Sevmediğin bi arkadaşına 5 dk katlanamaz yanından kalkar gidersin mesela ama eş öyle olmuyordur. Doğru ve karşılıklı sevgi olan kişiyle evlilik her türlü avantajlı bence :D

Haklısın evlilikte , kanlı bıçaklı olsan o eve gidiyosun bu cidden çok zor bi durum.

Sen neler yapıyosun

• Sağlıklı bir psikolojiye sahip olmak daha avantajlı.

• iş güç hocam ya geçim derdiyle uğraşıyoruz işte :) Üniden yeni mezun oldum herşey üst üste geldi (evlilik süreçleri, askerlik, çalışma hayatı vs). evli değilim muhtemelen sene sonuna doğru nişan + askerlik olacak. Askerden gelince de evlenirim. Hala evliliğe bakış açım pek sıcak değil ama uzun bi ilişkim var o yüzden elim para görünce herkes evlilik bekliyor el mahkum evlencem. Benim sıkıntım evleneceğim kişiyle değil de evliliğin kendisiyle. Yanlız yaşamaya alıştım. Arkadaş ortamım da var ama arkadaş ortamım ölene kadar olmayacağı için eninde sonunda yolum evlilikle kesişecek en azından anlaştığım kişiyi kaçırmadan onunla evleneyim ama bakalım masrafları ne derece kaldırabilirim bilmiyorum. sırf evlilik planı olduğu için bedelli askerlikten vazgeçip 6 ay askere gitcem bile bakalım başımıza daha neler gelecek  

• quote:

iş güç hocam ya geçim derdiyle uğraşıyoruz işte :) Üniden yeni mezun oldum herşey üst üste geldi (evlilik süreçleri, askerlik, çalışma hayatı vs). evli değilim muhtemelen sene sonuna doğru nişan + askerlik olacak. Askerden gelince de evlenirim. Hala evliliğe bakış açım pek sıcak değil ama uzun bi ilişkim var o yüzden elim para görünce herkes evlilik bekliyor el mahkum evlencem. Benim sıkıntım evleneceğim kişiyle değil de evliliğin kendisiyle. Yanlız yaşamaya alıştım. Arkadaş ortamım da var ama arkadaş ortamım ölene kadar olmayacağı için eninde sonunda yolum evlilikle kesişecek en azından anlaştığım kişiyi kaçırmadan onunla evleneyim ama bakalım masrafları ne derece kaldırabilirim bilmiyorum. sırf evlilik planı olduğu için bedelli askerlikten vazgeçip 6 ay askere gitcem bile bakalım başımıza daha neler gelecek  

Bana benziyosun aslında iş yerinde bu konuları bu ara konuşuyoruz hep.

Bak ben 25-28 yaş arası allah katında cihat ettim, evlenmeyi, aile kurmayı o kadar istiyordum ki, bi sevgilim vardı yeni askerden gelmiştim, kız ünide edebiyat öğretmenliği kazanmıştı ben o dönem okuyamamıştım noldu biliyonmu.

Kız benden utandı üniv kazanamadığım için, bi gün konuşuyorduk bana evdeyım dedi bende doğuluyum küçük bi şehirdeydim bi tane AVM vardı dedim bişeyler yiyeyim AVM ye gittim baktım benim kız arkadaşlarıyla yanına gittim, nasılsın haberim yoktu dedim kız benden utandı ya bildiğin o kadar zoruma gitti ki.

Şu an yıllar geçti çok şükür evim, arabam, işim var bu seferde ben istemiyorum özgürlük iliklerime kadar işledi benim, yaşlanırsam nolursam olayım çok umrumda değil.

Artık direksiyon bende dostum.

• quote:

Orijinalden alıntı: trkgncr

Sağlıklı bir psikolojiye sahip olmak daha avantajlı.
    Sırtım bıçak darbeleriyle dolu

• gacı zenginse evlilik ama evlilikten sonra başına gelebilecekleri gözönüne alacaksın edeceksin yapacaksın, o ihtimal dışında bekarlık elbette, ayakların üzerinde durabiliyorsan ohhh, yaşlılık biraz zor olabilir ama onu o günü görürsen düşünürsün

• Net evlilik ama düzgün bir kadınla
    kadın adamı vezirde eder rezilde eder
    Bekarlık çöplüktür
    Evine gidecen tertemiz ev uzanacan avradınla survivor izleyecen dedikodu yapacan sevişecen gezecen takılacan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.