21 yaşındayım ve ben düşünmüyorum. Artı ve eksileriyle düşününce bekarlık çok daha ağır basıyor. Siz kaç yaşındasınız ve ne düşünüyorsunuz? |
Evlenmeyi düşünüyor musunuz? Evlilik mi bekarlık mı?
-
-
Yaş 18 düşünmüyorum bir tane hastalık var bende evlenirsem çocuğa falan geçer o yüzden bide güvenmek zor bu devirde ayriyeten servet gibi harcamalar falan yapıyorlar genelde evlenene kadar + zaman kaybı şuanlık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam.
-
para olsa sevdiğim kız baksa şuan evlenirim de şartlar hiç öyle değil morug
-
Sence de paradan daha büyük sorunlar yok mu reis?
-
yok kanka
aç karnın doymuyosa geri daha ne sorunun olacak omg? para çok mühim
söyle mesela ne var sağlık falan hariç?
-
Reis biriyle evlendiğin zaman onun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun.
Aynı şekilde o da senin ailenle.
Ben daha kendi akrabalarımla baş edemiyorum bir de karşıdaki insanın ailesi filan... Sıkıntılı işler.
Bak şurada detaylı yazmıştım: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153507119
-
ya ben herkesle anlaşırım anlaşamadığımda defolur gider omg
ben kendi aileme bile defolun gidin ankaraya dedim sinirlenip kızın ailesini mum ederim
beğenmiyorsa o da çeker gider
-
O zaman ekonomik engeller aşılınca evlenebilirsin.
Tabii bir de evlenecek birisi bulunmalı :D
Bilmiyorum zor işler. Yazdığım mesajı okudun mu?
-
biraz yaşlanman lazım knk 21 daha erken 25 ol çevrendeki tipsizler bile at gibi hatunları götürsün anlarsın
-
28-29 yaşımda ekonomik engelleri aşacağım yüksek ihtimalle ama o saatten sonra birazcık kafa dinlemek istiyorum.yüksek ihtimalle evlenmem
-
Evli adama bekarlık daha güzel gelebilir, bekara da evlilik güzel gelebilir. Bence evli ya da bekar olmak iyidir diye düşünceye dalmaya gerek yok. Hayat nasıl gerektiriyorsa ya da nasıl istiyorsan öyle yaşamak lazım. Ben 23 yaşında evlendim, hiç pişman da değilim ama evlilik de mükemmel bir şey diyemem. Bu olgu aslında gri bölgede. İkisinin de iyi ve kötü yanları var açıkçası.
-
Evli olmanın pişmanlığı bekar olmanın pişmanlığından daha zordur diye düşünüyorum hocam. Tabii benimi için özel olan durumlar da var.
-
Bir sevdiğim olmasa düşünmezdim ama düşünüyorum. Ama bir kızı sevmiyorsan vs. illa da birini bulup evlenmek istemek bana saçma geliyor.
-
Bence de evliliğin pişmanlığı daha zordur. Çocuk da varsa eğer ayrılmayı düşündüğünde tüm o eski hayatın gözünün önünden geçebilir.
-
Benim aile tarafinin yarisi depresyon hastasi %50 sansi var dogacak cocugun ya depresyona yatkin olacak ya olmayacak.Üstelik genetik sac Beyazlamasida var erken yasta digerlerini saymiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evlenip boşanmak sonra nafaka ödemek. Oh be hayat var.
-
28 yaşındayım, kendi işim, evim arabam ve motosikletlerim var. Beni oldukça tatmin eden gelire sahibim ve evlenmeyi düşünmüyorum. Görenler beni 22 yaşında zannediyor, belki de bunu bekar kalmama borçluyumdur.
-
Akıllıca bir tercih
Benzer içerikler
- hızlı giden atın boku seyrek düşermiş kompozisyon
- su kaplumbağası yemek yemiyorsa ne yapmalı
- telif hakkı olmayan türkçe şarkılar
- tommy hilfiger orjinallik kodu sorgulama
- kokusuz alkol var mı
- telegram indirim kanalları
- sodyum iyon batarya
- google çizim yap
- penis nakli
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X