İlk görüşmemizdi. Görünce nutkum tutuldu çok güzeldi lan. Tabi ücreti verdim ama ilişkiye girmedik sadece yatakta sarıldık, muhabbet ettik sadece öpüştük saçma bir duygusal durum oluştu kafam da iyiydi tabi. Sonra 1 saat öyle geçirdikten sonra gecenin bir vakti arabayla gezdirdim, atıştırmaya gittik. Yemekten sonra, belime sarıldı yürüyüş yaptık, sevgili gibi sürekli öpüşüyoruz falan ulan noluyor diyorum. Sonra arkadaşların çaldığı bara falan götürdüm. Gittik eğlendik deli gibi dans ettik güzel vakit geçirdik. Dağılma zamanı gelince istersen bırakayım eve dedim, bana gelmek istedi ben de tabi dedim, sonra sabaha kadar ilişki oldu ama böyle duygusal sevgilinle olur gibi, ulan bende de bir değişik hisler oluştu noluyoruz diyorum. Sonra tabi ben de pazar pazar öğlen işe gittim kongre fuar olacağından harıl harıl çalışıyoruz yoğundu. Kalkınca o da kalktı istiyosan kal burda dedim zaetn dünden kalmayız yorgunuz tüm gün kalmış. Akşam geldim yemek falan yapmış bana, takıldık yemek yedik sonra iki şarap açtık sarıldık oturuyoruz. Sonra açıldı yani sen çok farklısın cidden, ilk görüşmemizde herkes direkt cinsellik düşünür ama sen çok farklı davrandın, değişik birisin yani ben farklı duygular hisettirdin dedi. Konuşurken de böyle aşık gibi gözümüzün içine bakıyoruz biraz gözleri de doldu. Yok olur mu ben o tarz bir insan değilim, her şey bu değil dedim, bak işte ne güzel vakit geçirdik, eğlendik bilmiyorum işinden gücünden de alıkoymamışımdır umarım falan dedim, yok öyle olsa giderdim zaten dedi. Ondan sonra daha da açıldı, eğer hayatında biri yoksa böyle görüşmek isterim yani düşünürsen daha yakından tanıyabiliriz birbirimizi, ilişkiye de açığım açıkçası ki seni görünce anlayınca ki fiziğin boyun pos da taş beğendim de dedi, karakterin de çok farklı senin gibi insanlar zor bulunuyor dedi. Ben şaşırdım hatta şok da oldum açıkçası. Yani açıkçası sen de çok hoşsun hem çok kafasın, çok saf temiz duygu düşüncelerin var dedim, diyelim ki oldu sen bu işe devam edecek misin dedim. O da bir süre takılalım yani görelim birbirimizi eğer ilişkiye dönerse bırakırım senle fizana bile gelirim dedi. Bu işi de yapmak istemiyorum aslında dedi. Tamam lan dedim ben de. ki amacım cinsellik değil inan bak bence çok güzel vakit geçirdik arada sırada böyle takılalım çıkalım eğlenelim gittiği yere kadar dedim. Neyse bu olaydan sonra 3 aya yakın takıldık yani haftada bir iki buluşuyoruz takılıyoruz bana geliyo film izliyoruz ben ona gidiyorum ki kız zengin. Jeepi var evi var. Yeri geldi jeepi bana verdi, verdi derken bir yere gittiğimizde ben kullanıyorum yani öyle gezdik ettik. Rakı, meyhane, bar orası burası dolu dolu zaman geçirdik. Bir gün meyhanede hesabı bile yarı yarıya ödelim dedi lan inanılmaz düşünceli bir kız. Tabi rajona sığar mı ödetmedim. Yani haliyle aşkımlı canımlı konuşuyoruz bir şeylere döndü artık ilişki, ben de karşı koyamıyordum. Bir gün masadayız bir şey eksik dedi, ben de ne dedim çocuk da olsa keşke tam olcak dedi gülerek. Cidden mi şaka mı dedim. Yani düşünürsen yeni bi hayata başlayabiliriz dedi. Seni buldum kaybetmek istemiyorum tüm İlk konuştuğumuzda da dedim bir şeylere oluşursa her şeyi bırakırım dedi. Bence güzel bir yol kat ettik devamını istiyorsan ben hazırım dedi. Yani evlilik resmiyet istemiyorsan da hiç sorun değil güzel bir aile olamaz mıyız dedi. Ben napcağımı bilmiyorum şu an. |
Hayat kadını ile evlenilir mi
-
-
Devamı yok mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla çok detay var sığmaz buraya ki kabaca yazdığım halde bu kadar tuttu.
-
Takipteyim hocam.quote:
Orijinalden alıntı: unravelingvalla çok detay var sığmaz buraya ki kabaca yazdığım halde bu kadar tuttu.
takip
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zebani yok temiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgecan dede ?quote:
Orijinalden alıntı: Mugetsuga
Zebani yok temiz.
-
biri dating jav ferresi izlemiş
-
Alışmış kudurmuştan beterdir derler. O kişi insan sarrafı. Sen ise hayatında hiç bir hatundan böyle ilgi görmediğin için hoşuna gitmiş doğal olarak.
Bırakın bu memleketi ben kurtaracağım ayaklarını. Yani öyle kişilerden pek hayır gelmez. Genç yaşta bende üzülürdüm pavyonda ne kızlar çalışıyor yazık diye. Seni beni havada hoplatır onlar anlayamazsın.
Onların günlük kazandığı para, ortalama 5-10 bin arasında. Aylık 200-250 bin hatta daha fazla kazanan birisi bu geliri kolay kolay bırakmaz. Sen ne sunacaksın ona? Mutlu edeceğim diye batar gidersin.
Yok hemen cinsellik düşünmemişsin filan ayak bunlar. Sende kendini nimetten sanma ilk bulaşmada ilişki yapmadın diye. Haa, devam edersen böyle takıl ama bir yerde bitecek.
Dün akşam kebapçıya gidip iskender söyledim. Gelen iskender, hayatımda gördüğüm en güzel iskenderdi.
Yemedim, 1 saat masada oturup güzelliğini izledim. Hesabı ödedim, kalkarken garson "paket yapalım abi bunu" dedi. Paket yaptık iskenderimi, çok güzel bir histi. Bütün akşam, yorulana kadar şehirde kol kola dolaştık iskenderim ve ben.
Şimdi restoranın önünden geçerken aynı garson "gel abi" diyor. Bu sefer bana özel iki porsiyon hazırlayacakmış. Ama ben parasını verdiğim iskenderi yemek istemiyorum, ciddi düşünüyorum. Olur mu sizce?
-
Bence sürekli müşterim olsun diye yaptı.
O da yok dümdüz yazmış.
Sonradan eklenirse hikayeye bilemem tabi.
Kaç kurtar kendini
Maraz ali diye girdim konuya
No ss no güven önce kızın resmini at,
-
Kadın seni keklemeye çalışıyor
yalnızlık başka bişi değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Allah bilir kaç kişiyle aynı muhabbetleri çevirmiştir kız
|
Dün akşam kebapçıya gidip iskender söyledim. Gelen iskender, hayatımda gördüğüm en güzel iskenderdi. Yemedim, 1 saat masada oturup güzelliğini izledim. Hesabı ödedim, kalkarken garson "paket yapalım abi bunu" dedi. Paket yaptık iskenderimi, çok güzel bir histi. Bütün akşam, yorulana kadar şehirde kol kola dolaştık iskenderim ve ben. Şimdi restoranın önünden geçerken aynı garson "gel abi" diyor. Bu sefer bana özel iki porsiyon hazırlayacakmış. Ama ben parasını verdiğim iskenderi yemek istemiyorum, ciddi düşünüyorum. Olur mu sizce? |
Alışmış kudurmuştan beterdir derler. O kişi insan sarrafı. Sen ise hayatında hiç bir hatundan böyle ilgi görmediğin için hoşuna gitmiş doğal olarak.
Bırakın bu memleketi ben kurtaracağım ayaklarını. Yani öyle kişilerden pek hayır gelmez. Genç yaşta bende üzülürdüm pavyonda ne kızlar çalışıyor yazık diye. Seni beni havada hoplatır onlar anlayamazsın. Onların günlük kazandığı para, ortalama 5-10 bin arasında. Aylık 200-250 bin hatta daha fazla kazanan birisi bu geliri kolay kolay bırakmaz. Sen ne sunacaksın ona? Mutlu edeceğim diye batar gidersin. Yok hemen cinsellik düşünmemişsin filan ayak bunlar. Sende kendini nimetten sanma ilk bulaşmada ilişki yapmadın diye. Haa, devam edersen böyle takıl ama bir yerde bitecek. |
bende eskorta gidersem aşık olurum diye korkuyordum. kolay aşık olabilen bir yapım var. yalnız eskort kadını tatmin etmesi zor olur. kimler kimler geçmiştir üzerinden.
birde düşünsene bro evleneceksin mesela, çocuğunun annesi olacak şehirde kadını tanımayan yok. herkes eliyle gösterecek. işinin ehliydi, ne kadındı be falan. bunu yedirebilecek misin? |
Benzer içerikler
- yemek yiyemiyorum
- lisede boy ne kadar uzar
- overlokçu geldi
- selectra yan etkileri ne zaman geçer
- technopat forum
- kasım indirimleri ne zaman
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- 5g nedir zararları
- para sayma makinesi bim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X