< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Şizofren bir anne ile yaşamak
-
-
Şizofrende olsa anne annedir. sıkıca sarıl bırakma.
-
:(( zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizofren olmuyor her insanlarla gecinemeyen, paranoyak vs insan. Sizotipal bozukluk, paranoyak kisilik bozuklugu falan bir suru alt tipi var. Ama bir sekilde bir psikiyatrist gormesi lazim.
Guzellikle kabul ettiremiyorsan, bir sekilde yalniz birakip gozunu korkutman lazim. Anladigi dilden konusman yani. Ama tedavi baslansa ve fayda gorse bile zor olacak, devamini getirmesi bilmem ne. Muhtemelen cocuklugundan cok ciddi sikintilari vardir.
Dediklerimi yapip kendi hayatina bak. Hic bir anne babanin birakip gitme, veya kendi hastaligiyla cocuklarina yuk olma hakki yok. Kendi anasi babasi veya kardesleri ilgilensin gerekirse, sen de arada ugrarsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim ailesi kabul etmiyor psikolojik rahatsızlığını sahiplenen kimse de yok ailesinden ilgilenen onlarda durumun farkında ve bana da kimse yardımcı olmuyor ailemde çok yalnızım ne şekil çözeceğim bilmiyorum
Tamam kendini kurtar diyorum ben de sana. Istersen kaymakamliga basvurup zorla yatirabilirsin bir akil hastanesine ama sonrasinda tamamen dusmanlik duyup is daha zorlasabilir de. Ugrassin yetiskinler, sen git gencligini yasa, sikma canini cozemeyecegin islere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet son çare o çünkü en son mutfağa yanıp gelip siz evde yokken ocağın düğmelerini açtı böyle acicam zehirlencem filan dedi
Üzdü csb değilse
Annenin ailesi bakmali. Bunca zamandir sana her acidan kulfet olmus bedeller odemissin maddi manevi ... Kardeslerinde ayri ya akrablarindan birileriyle ya da kendi basiniza ayri bir duzen olmali. Anneni de uzman hashanelerde kalmasi kontrol altinda ilaclari verilmelidir.
Burada harcanan sen ve kardeslerin .
Anne in tarafi maddi manevi bu meseleyi size daha da zarar vermeden sizlerden uzak cozulmelidir.
-
Haklısın ama ailesi asla ilgilenmiyor evlendirip kurtulmuş gibiler
-
Kiz annesi sizofren diyor burdakilerde yalniz birakip gozunu korkut diyor. Kadinda zaten mantik olsa oda hallederdi. Yalniz biraksa hic olmayacak bir olay yapsa bundan vicdan azabi duyacak.
Isin zor, dunyaya gelirken aile ve cografyayi secemiyoruz. Ya bencil olup kendine bakacan, yada gittigi yere kadar boyle gidecen.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim anladın beni azda olsa cidden dediğin gibi iki seçeneğim var arkadaşlarımda elini ayağını çek olan sana oluyor kendini yipratiyorsun diyor
Normal bir Anne değil. Basit yenilir yutulur altan alınacak birşey özellikle çocuklarına böyle bir YÜK anne baba bile olsa taşınmamalı.
Duruma göre ve yaşadıklarına göre RESMEN BENCİL EGOİST olmalısın. Denge için anca bu şarttır. Umarım dışa egoist bencil olarak kalır yani uzunca bir süre değil değişim karar alınığ ilgili kişilere duruşunu ifade etmek için. Uzunca sürerse de e herşeyde olduğu gibi alışkanlık alışkanlıkların da uzaması mizaç /karakterin olur ki o kadar uzatmamak gerekir. Tıpkı zehir gibi dozajı az olursa şifa tedavi edebilmesi gibi .... Metafor ama kontrollü kısa sürmeli.
Mantıklı planlı en kısa sürede bu kararı alın. Planlarını kendiniz hariç kimseye de bahsetmeyin onlar yeri geldiğince öğrenirler .
Tavsiyem evden ayrı bir düzen kurmak için kısa süreli de olsa çabalamak uzak bir yerlerde iş bulmak çalışmak .
Ailesi ilgilenmiyor diye sana kalamaz sen her açıdan güçlü değilsin maddi olarak güçlü bile olsan psikolojik olarak yıpratır. Senin ve kardeşlerinin bir hayatı olmalı yolunuz olmalı. Anne baba bu yolda bir yere kadar temelleri verip kendi başınıza ilerlemeniz gerekirdi baba yok anne var da yok hatta yoktan beter sorunları var ...
Maddiyat ta sorundur sanırım. Belediye ye Sağlık Bakanlığına Kadınlar için birçok pozitif ayrımcı politikalar var bunlardan faydalansın annen . Mümkünse sizler de ...
Bu şekilde hayatın zehir olmuş daha da olmasın :( .
Ek olarak annen deki bu hastalık evlilik öncesi kanıtlanmışsa da hukuki yönden de suç mudur evlenmeye yetkinliği veriliyor mu bir araştırmak lazım. Bu şekilde ailesi de hukuki yönden de maddi ve manevi tazminat filan alırsınız.
-
Çok teşekkürler dediğin gibi bir doktor bu durumu belgelese evlilik öncesine dayanan bir konu alanen suç teşkil ediyor akıl sağlığı yerinde olmayan birinin bu durumunu gizlenerek evlendirilmesi tazminatında filan gözüm yok olayın manevi olarak büyük yıkımlar aldım ...
Kusura bakma ama annenin durumu kötü olsada seni boğan bir yabani ot gibi.
Ben ölüyorum ne boğulması
Bende daha sinir bozucu hali var zaten. Ancak böyle yaşanmaz. Bu annen babanda olsa senin hayatını mahveden kim varsa hayatından çıkarman en hayırlısı olacaktır.
Vicdan. Cesaretim de yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- nasıl bayılır
- kgt nedir
- cipralex mucizesi
- amerikan konsolosluğuna metro ile nasıl gidilir
- 1341 doğumlu kaç yaşında olur
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X