Şimdi Ara

bir kadın neden evlenir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zorunluluktan evlenenleri geçiyorum çoğu öyle zaten ama diyelim ki mesleği var ailesi normal istese kendi evine çıkabilir bu kadının evliliği tercih etme sebebi ne olabilir? erkekler net cinsellik için evleniyor eve geldiğinde ev temiz oluyor hazır sıcak yemeğini yiyon aslında baya artısı var ama kadın için hiç bir artı yok anca kocası zenginse olabilir o da riskli parası var ama vermez o durumda napabilir max dayağı yer oturur

örnek bizim ev sahibi kadın zengin bir sürü ev miras kalmış ve düz bir vatandaşla evli kirayı yatırırken falan hep onla muhatabız. bu vatandaş kadının ev parasının bi kısmıyla iş kurdu sonra battı ve engelli çocukları var. adam bir sürü borç taktığı için oturduğumuz evi satışa çıkardılar ev veya araba takası teklif ettik üstüne para da verecez kabul etmiyor illa full nakit lazımmış çocuğunun tedavi masrafı çokmuş borcu varmış falan evi ucuza sattı

bu kadın hiç evlenmese kira geliriyle gül gibi geçinip gidecekti istese kendi gibi zengin arkadaş yapıp yurtdışı gezer keyfine göre yaşardı ama evlendi damat iş kurcam ayağına parasını yedi kadın da engelli çocuğa bakmakla uğraşıyo bu durumda ben de oturduğum evden oldum yine yanan benim

• Toplum baskısı, sahiplenilme, gelin olma isteği.

• Evde kalmış olmasın diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kötümsersiniz evleneceğiniz kişi direkt sizi girdap gibi dibe çekecek paranoyasıyla yaşıyorsunuz

Eşini iyi seçeceksin yanlışı olunca alttan almayıp bu yanlış demeyi bileceksin evlenmeden öncede 1 kerede olsa bir konu hakkında tartışmaya gireceksiniz bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 29 Ağustos 2024; 20:19:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • benim tanıdığım kız var 30 yaşlarında doktor. ailesi ev almış 10 milyonluk evde tek başına oturuyor. evleneceksem benden zengin hayatımı değiştirebilecek bir erkek alırım yoksa kalsın diyor. erkeklerin kadınlardan isteği basit ve ucuz ancak kadınlardaki hipergami uçmuş durumda, bir erkekten istedikleri ancak ülkenin yüzde 1inin karşılayabileceği şeyler

• kabakara61 kullanıcısına yanıt

bu mantıklı benim ev sahibi mantıksız belki evlenmezsen mirastan pay yok dediler zaten normal kira ödüyoz 30binlik kiraların olduğu yerde 5k ödeme durumu yok kadın kiraları toplayıp mutlu mutlu yaşayacaktı ben de evimde oturacaktım

• Bi sürü cevabı var. Yazsınlar. Modumda değilim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız kim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    Hocam noktalama işaretleri ile aranızda kötü bir olay mı yaşandı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde olması gereken şu. Hayatının sonuna kadar birlikte olmak istediğin bir insanla tanışıyorsun. Bir aile kurmak istiyorsun.

Bunu yaparken hayatını kolaylaştırsın diye evleniyorsun. Böylece çocukların doğunca sorun yaşamıyorsun, eşin üzerinde resmi olarak söz hakkın oluyor (hastanede tedavi kararları vs), ölüm-miras konularında sorun çıkmasının önüne geçiyorsun, birlikte harcadığınız para, mal paylaşımı kolaylaşıyor...

Fakat gördüğüm kadarıyla insanların çoğu evlenmek için evleniyor. Sanki hayatları bir oyun da, bir sonraki level'a geçmek için evlenmeleri gerkeiyor. Bir an önce level atlamak için de yanlış insanlarla, yanlış amaçlarla evleniyorlar, mesela ilk mesajında yazdığın işten çıkınca temiz bir eve gelmek için evlenen adam gibi. Eskiden "aslan yattığı yerden belli olur" derlerdi. Kendi evini, kendi başına temiz tutamayan, bu işleri karısına yaptıran adam, adam olamamıştır benim gözümde. Neyse!

Son olarak da bir düzeltme yapayım. Kadınların cinsellik ihtiyacını hiç de görmezden gelme. Erkeklerin çoğu "5 dakkada Beşiktaş" olduğu için kadınlar genel olarak cinselliği yük olarak görüyor, erkeğe istediğini yaptırmak için bir araç olarak kullanıyor. Fakat bunun eksikliğini bir süre sonra fark edip, ya boşanmaya başlıyorlar, ya da aldatmaya. Özellikle 30'ların başında kadınların cinsel olarak aydınlanmaya başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 30 Ağustos 2024; 12:8:14 >

• Yaşın çok genç sanırım Evlilik sadece cinsellik ve güç için değil huzur ve stabil bir hayat için gerekli senin kafandaki kadını zenginler havada falan kapmıyor ve kadınların hepsini aramıyor bu adamlar .

yani insanlar sakin bir hayat için evlenir bekar hayatı yorucudur hocam heleki ilişkiler içine girip çıkıyorsan adamı yıpratır .

Evlenmeden evlilik hakkında konusmak basit bende öyle sanıyordum ama değil bu fıtratta olan bişey bir nevi huzur buluyorsun

• Yalnız kalmamak için.

• Kimin kocası bu, bu benim kocam evimin direği storysi çekmek için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.