Turknet Mağduriyeti Bitmiyor.
Merhabalar forumda üyeliği olmadığı için arkadaşımın yerine konuyu ben açıyorum. Konu biraz uzun oldu, okuduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşımın yazlığında aktif olarak TT ile ADSL alt yapısı sağlanmakta. Yaklaşık 200 metre ilerideki bölgede bir otelde ise vdsl alt yapısı bulunmakta ve 75 mbit hız almaktalar. Bizde "oradan yazlığın olduğu siteye alt yapı çekilebilir mi" die araştırırken Turknet müşteri hizmetlerini aradık ve adreste VDSL olduğunu, 35mbit hızı rahatlıkla alabileceğimizi bildirdiniz. Arkadaşıma "hemen sevinmeyelim bir kaç defa arayalım, soralım çünkü Türknet müşteri hizmetleri hatalı bilgi verir." dedim. Başıma iki defa geldi, ben tölere edebildim fakat kimse sizin hatalarınızı görmezden gelmek zorunda değil. Farklı zamanlarda 3 ayrı defa aradık ve her seferinde bu bilgiyi verdiniz. Bizde bunun üzerine modem satın alıp (2500TL) ve arkadaşımın 10 ay kalan taahhütünü bozup (2600 TL) Türknete geçirmeye karar verdik. Geçiş talebinde bulunulurken bile teyit edildi.
İnternet bugün sabah aktif edildi ve ADSL alt yapısı ile bağlandı.(Şaşırdık mı?) Bir ümit hata olmuştur die online işlemlerden Destek Kaydı oluşturduk ve beklemeye başladık. Dönüş sağlandığında "Bize Vdsl bağlayacağınızı söylediniz fakat ADSL bağladınız bir sorun mu var ?" die sorduğumuzda "Yapacak birşey yol alt yapınız ADSL, size VDSL bağlayamayız" dediniz. Madem alt yapım ADSL di niçin her aradığımızda "alt yapınız VDSL 35mbit hız alabilirsiniz." şekilde cevap verdiniz?
Ağır ithamlarda bulunmak veya ağızımı bozmak istemiyorum ama siz ne yapmaya çalışıyoruz ? Biz sanıyoruz ki Vdsl e geçicez ve Turknet bize iyi hizmet vericek. İki katı fatura bedeli ödemeye razı gelip, 2500 TL ye modem alıp ve üstüne 2600 tl lik taahhütü bozdurduk. Sonuç tamamen hüsran. Müşteri hizmetlerinizden niçin hiçbir zaman doğru bilgiyi alamıyoruz. Bu durum yüzünden ben 2 defa mağdur oldum, bu mağdur olan ikinci arkadaşım ve mağduriyetleri saçmalık düzeyinde hatalardan kaynaklanıyor. Ben sizi arkama bakmadan, içim rahat bir şekilde öneremeyecek miyim? Ne yapmaya çalışıyorsunuz ?
Edit : Hizmet Numarası : 3995105
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12988
Ürünü Akakçe Listememiş, Trendyol 3644TL, Hepsiburada 3399 TL ve Newegg 160 $.
Xiaomi Mi Yeelight 2 - 99 TL
SİTENİN GÜVENİRLİĞİ HAKKINDA HENÜZ NET BİLGİ YOK. TEKNOLOJİ FORUMLARINDA HABERİ YAPILMIŞ VE RESMİ SİTE OLARAK BELİRTİLMİŞ!
Ürünün 1.Nesil Olduğu Söylenmektedir Dikkat Ediniz!
Arkadaşlar bugün forum dışı bir teknoloji haber sitesinden Xiaomi nin Türkiye için online mağaza açtığı bilgisini edindim.
Mağaza yeni açıldı belki güzel indirimler vardır die gezerken Yeelight 2' ye rast geldim ve fiyatı gayet uygun geldi.
https://www.mi.com/global/errors/404
Site hakkında ufak bir araştırma yaptım:
Site içerisinde yazan bilgiler;
ŞİRKET ADI/UNVANI: Dora İletişim ve Ticaret A.Ş
ADRES: Küçükbakkalköy Mah. Atilla İlhan Cad. No:22 ATAŞEHİR/İSTANBUL
TELEFON: 0850 502 08 18
EPOSTA: destek@mishoptr.com
Whois bilgileri : https://who.is/whois/mishoptr.com
Edit : Fotoğraf eklendi.
Edit 2: Site hakkında bilgiler eklendi.
Edit 3: Site güvenilirliği hakkında uyarı eklendi.
|
|
|
Bu Sistem Ne Kadar Eder ?
Apu İşlemciye Çift Monitör Takma.
|
CM H212 Evo Soğutucu için Ayaktakımı
|
laptop ekran kartı ayar yardım
|
AMD Ryzen 7 5800x 3,8GHz | MSI B450 Tomahawk Max 2 | Crucial Ballistix 32GB (4x8) 3333Mhz 1.39V (14-17-17-34-74) | PNY XLR8 RTX 3070TI | Samsung 970 Evo 500 GB | Corsair Mp510 1920GB | 1 TB KingDian 2.5" SSD | Seagate 2TB 3.5" HDD| WD 1TB 3.5" HDD | 512 GB 3.5" Hybrid HDD (8gb SSD) | Noctua NH-U12S Dual Fan | PHANTEKS AMP 750W 80+ GOLD | LG UltraGear 27GP83B-B 27" 144Hz 2K IPS 1ms | Acer XV272Pbmiiprzx 27" 144Hz FHD IPS 3ms | ASUS VG248QG 24" 165HZ FHD TN 0.5ms | Corsair iCUE 220T | Ürünler hakkında Ö.M. dan sorularınızı iletebilirsiniz.
AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 584
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 28.773 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 608 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar