< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 29 Kasım 2019; 13:47:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmenvirüs -- 29 Kasım 2019; 13:47:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu mu alsam Ryzen 3600 mü alsam ?
Arada kalanlar için yorumlayalım. Oyun performansı standart kullanımda 3600 de daha iyi , 3.nesil ryzenler 2.nesilden daha verimli, burası net. Kampanyalar vs ile en dip fiyatlara göre yorum yaparsak 200-250 lira gibi fark var arada verilir mi ? Esas soru burası. Burada AMD nin güzelliği başlıyor. İki işlemciyi de alsanız upgrade şansınız çok güzel. Yani 3700x 3800x 3900x olmadı 3950x yani uzun yıllar rahat kullanırsınız. Ben olsam 2700 ü alırım 1000 liraya, 3600 yerine. 2700 alınca daha iyi soğutan bir soğutucu almış oluyorum. Aradaki fiyat farkına ise daha kaliteli ramler çekerim uzun süre kullanırım. Yada güç kaynağımı silver değil gold alırım yada daha yüksek hafızalı bir ssd. Hiç birşey bilemedim ekipman alırım. 1080P de oyun oynuyorum zaten 2-5 fps kaybetsem nolur oyun mu oynanmaz yoksa steam mi bana küser ? AMD den cpu alırken işlemci şu mu bu mu diye sıkıntıya sokmayın kendinizi, kaliteli anakart almaya çalışın cpu varsın az düşük olsun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 23 Kasım 2019; 7:59:8 > |
|
|
|
|