Bi konuda görmüştüm öyleyse hemen ayrılın diye neden?
Nereden başlasak
nedenmiş o ?
Dengesizliğin dibine vuracaktırda ondan.
Aslında başı boş olurlar, eve geç kaldımı fazla sorguya çekilmezler, bir yandanda psikolojileri bozuk olur (benim tanıdığım tüm arkadaşlarım öyleydi). Bence hem iyi yanı var hemde kötü..
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Dengesizliğin dibine vuracaktırda ondan.
kesinlikle ciddi derecede dengesiz oluyorlar.Genelleme bile yapılabilir nerdeyse ama istisnalar mevcuttur tabi ki.
Başında bir erkek büyüğü olmayan Türk kızları çok serbest yetişir.
Erkek kendini yönetebilir,savunabilir ve daha doğru kararlar alabilir ama bi kadın daha zayıfdır ailesi çökük olduğu için bazı kararları kendisi alması gerekir bu yüzden dengesizleşir.Tabi bu hepsinde böyle olmayabilir şahsen benim gördüklerimin hepsi aynıydı.
"ama" lafı yüzünden
peki anne babası ayrı erkek hakkında yorumlarınzı nelerdir
quote:
Orijinalden alıntı: nanİHlal
bazısına çok yüz veriliyor.anne bir yandan çekiştiriyo baba bir yandan derken biraz şımarma durumları olabiliyo ..
takma boşver sev sevil yeter
quote:
eğer annesiyle kalıyorsa sorumluluk sahibidir diyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: ESSAH !
quote:
eğer annesiyle kalıyorsa sorumluluk sahibidir diyorum ben
babamla kalıyorum arada kavga ettiğimiz zamanlarda dedemle kalıyorum, orta malı gibi hissettim kendimi
anne babayı örnek alır onun yolundan gider ilerde en ufak şeyde senden kaçar evi terk eder
yaşar olma ihtimali yüksek.
Evet bu konu benimde dikkatimi çekti. Benimde sevgilimin anne ve babası ayrı. Annesiyle kalıyor ve yıllardır abisi evin reisliği işine soyunmuş durumda pekde dengesiz hareketini yakalamadım. Oluyor ama çok olmuyor bi güzel yorum yapabilicek yokmu?
Benim eski sevgilim annesiyle babasi ayriydi kiz beni aldatmisti dikkat yani boylelerine
quote:
Orijinalden alıntı: Suki_
Evet bu konu benimde dikkatimi çekti. Benimde sevgilimin anne ve babası ayrı. Annesiyle kalıyor ve yıllardır abisi evin reisliği işine soyunmuş durumda pekde dengesiz hareketini yakalamadım. Oluyor ama çok olmuyor bi güzel yorum yapabilicek yokmu?