Şimdi Ara

Hayat kadını ile evlenilir mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
1.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nereden buluyorsunuz bu kadınları ben sadece zamparaforum u buldum net güvenilir o da yurtdışı kaynaklı zaten, yalnızlık malnızlık ne farkeder yok mu şöyle orta yolun bulunabileceği birilerine ulaşılabilecek site falan meraktan soruyorum

• İlginç konu. Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç ummadığınız, melek gibi dediğiniz biri hayatınızı zindana çevirir ne olduğunu anlamazsınız bile. Millet yadırgamış ama sen çok takma. O yaşam tarzını şimdiye kadar sürdürmesinin sebebini öğrenmen gerekir. Sağladığı hayat standartı mı yoksa dünyevi zevkler mi? Eğer hayat standartı ise işi bıraktığında ne yapacak, mevcut koşulların altına düşebilecek mi?

Bunlar önemli konular ve siz sadece toz pembe yönünü yaşamışsınız ilişkinin. Şimdi gerçeklere dönme zamanı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az 4 sezonluk türk dizisi çıkar bu hikayeden

• bende eskorta gidersem aşık olurum diye korkuyordum. kolay aşık olabilen bir yapım var. yalnız eskort kadını tatmin etmesi zor olur. kimler kimler geçmiştir üzerinden.

birde düşünsene bro evleneceksin mesela, çocuğunun annesi olacak şehirde kadını tanımayan yok. herkes eliyle gösterecek. işinin ehliydi, ne kadındı be falan. bunu yedirebilecek misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 15 Mayıs 2024; 15:43:13 >
  • Forumda özlediğimiz konular. Böyle kalemi güçlü arkadaşlar 10 sene önce forumu bıraktı/bıraktırıldı.

• Hayat kadını ile evlenilir mi

Hayat kadını ile evlenilir mi

• TEHET kullanıcısına yanıt

3 saat F/P hocam kaçırmayın.

• Dilber evin barkın yok mu dizisinden sonra oldu olanlar. Dizinin adı aklıma gelmedi.

Konu csb ama gene de sürükleyici ve içerik olarak düşündürücü bir csb olmuş. Ben beğendim.

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt

Yok hocam işim olmaz böyle şeylerle.

Sadece ücretleri merak edip yukarıdaki üyenin bahsettiği siteye baktım.

Hayat kadını ile evlenilir mi 

• Mugetsuga kullanıcısına yanıt
    Bence 2

• 4F3 kullanıcısına yanıt
    Bi git dene hemen aşık olmazsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt

Herkese yanan sokak lambası tabirini kullanırlar senin gibilere 😁

Şehir değişse bile fark etmez. Onlar günde 30-50 kişinin ağız kokusunu, duygu sömürüsünü çekiyor. Eskorta veya pavyona giden erkeklerin %95’inin muhabbeti şudur; karım beni sevmiyor, nişanlım şöyle yaptı, mutlu değilim, vay efendim şöyle oldu vs.

O yüzden insan sarrafı olurlar. Hayatta gerçekten de aşık oldukları erkek olmuştur ama onlarda aldatılınca duygu filan kalmıyor çoğunda.

Yahu adam ilişki için eskorta gidiyor, ilk günden ilişki istememiş de kız etkilenmişte, bu da kendini bir şey sanmış. Adama demezler mi sen zaten ne için gittin oraya 😁

• Üni'de bir arkadaşım hayat kadını ile ortalama 1-2 sene sevgili oldu bizde kadının ne iş yaptığını biliyorduk, çocuk farklı şehirde okuyordu kız bizimle beraber filan kalıyor okula gidip geliyoruz sonra anlaşamadılar ayrıldılar ama kız hiç o işi bırakmamış sevgiliyken bile devam etmiş sonradan öğrendik hepsini. Hepsi aynımıdır bilmem ama aklında bulunsun bir çok arkadaşta aynı şeyi demiş zaten.

• karı 2-3 haftaya sana kredi çektirir veya kefil ol der.

• adam doğru söylüyor sabri bey yeni trend bu sado mazo diyorlar buna

• TEHET kullanıcısına yanıt
    kız arkadaş edinmekten daha ucuz.

hemde kız arkadaşın olsa esc kadar güzel kız olmuyor

30 dk versiyonu olsa daha iyi aslında daha f/p olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 18 Mayıs 2024; 22:40:19 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Seanslı mı ne oluyormuş. Öyle 30dk full seks diye bir şey yok yani. Misal 1 saate 1 seans, 2 saate 2 seans gibi. Hayat kadını ile evlenilir mi 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.