Numara Taşıma Sonrası Fatura Ödeme
Numara taşıma işleminizin ardından, eski operatörünüzün size kullandığınız son faturayı göndermesi gerekir. Bu fatura, taşıma işleminden önceki dönemdeki kullanımlarınızı içerir.
Eski Faturanızı Ödeme Yolları
Eski operatörünüzün faturasını ödeme yolları şunlardır:
- Online Ödeme: Operatörünüzün web sitesinden veya mobil uygulamasından kredi veya banka kartınızla ödeme yapabilirsiniz.
- Bankacılık İşlemleri: İnternet bankacılığı veya ATM üzerinden operatörünüzün hesap numarasına havale yaparak ödeme yapabilirsiniz.
- Yetkili Bayiler: Operatörünüzün yetkili bayilerine giderek nakit veya kredi kartıyla ödeme yapabilirsiniz.
Ödeme Tarihi
Eski operatörünüzün faturasının ödeme tarihine dikkat etmeniz önemlidir. Taşıma işleminden sonraki dönemde yeni operatörünüzden de fatura alacağınızı unutmayın.
Hattımı Taşıdım Eski Fatura Nasıl Öderim Vodafone
Eğer Vodafone numaranızı taşıdıysanız, eski faturanızı Vodafone'un web sitesinden veya mobil uygulamasından ödeyebilirsiniz.
Hattımı Taşıdım Eski Fatura Nasıl Öderim Türk Telekom
Türk Telekom numaranızı taşıdıysanız, eski faturanızı Türk Telekom'un web sitesinden veya yetkili bayilerinden ödeyebilirsiniz.
Hattımı Taşıdım Eski Fatura Nasıl Öderim Turkcell
Turkcell numaranızı taşıdıysanız, eski faturanızı Turkcell'in web sitesinden veya mobil uygulamasından ödeyebilirsiniz.