Şimdi Ara

numara taşıma sonrası aktif olmayan hat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
40.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vodafone'a numara taşıma yapmıştım. bu sabah saat 07:40'da numara taşınacaktı. Vodafone'un verdiği SIM kartı taktım. Aradan 4 saat geçmesine rağmen hat hala aktif olmadı. Normalde Vodafone'da kaç saatte hat aktiflenir ki numara taşımada?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Numara Taşıma Sonrası Aktif Olmayan Hat

Numaranızı başka bir operatöre taşıdıktan sonra hattınızın aktif olmadığını fark ettiyseniz, bunun birkaç nedeni olabilir.

Numaranızın Taşınması Tamamlanmayabilir

• Taşıma işleminin tamamlanması genellikle birkaç saat sürer. "Bu saati takiben" mesajı, taşımanın belirli bir saatten sonra aktif olacağını gösterir. Bu sürenin geçmesini bekleyiniz.

Eski Operatörünüz Hat Sinyali Vermiyor Olabilir

• Numaranız taşınırken, eski operatörünüz geçici olarak hat sinyali vermeyebilir. Bu durumda, eski SIM kartınızı cihazınızdan çıkarmanız ve yeni SIM kartı takmanız gerekebilir.

Yeni Operatörünüz Hat Sinyali Vermiyor Olabilir

• Aynı şekilde, yeni operatörünüz de geçici olarak hat sinyali vermeyebilir. Bu durumda, müşteri hizmetlerine ulaşarak hat durumunu kontrol etmelisiniz.

Teknik Bir Sorun Olabilir

• Nadiren de olsa, numara taşıma işlemi sırasında teknik sorunlar yaşanabilir. Bu durumda, yeni operatörünüzle iletişime geçerek sorunu çözmelerini rica etmelisiniz.

Eski Hatınız Ne Zaman Kapanır?

• Eski hat numaranız genellikle yeni numaranız aktif olduktan sonra 24-48 saat içinde kapanır. Ancak bu süre operatörler arasında değişebilir.

Numaramı Taşıdım Ama Hâlâ Açılmadıysa Ne Yapmalıyım?

• Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hattınız hâlâ aktif değilse, aşağıdakileri deneyebilirsiniz:
      • Cihazınızı kapatıp açın.
      • Ağ ayarlarını sıfırlayın.
      • Müşteri hizmetlerine ulaşın.

Numara taşıma işleminden sonra hattınızın aktif olması için gereken süre, operatörlere ve koşullara bağlı olarak değişebilir. Sabırlı olun ve yukarıdaki adımları takip ederek sorunu çözmeye çalışın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • telefonu açıp kapattınız mı? açıp kapatmazsanız aktif olmuyor
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Daha önce uçak moduna alıp, tekrar online olmuştum, ama hat aktif olmadı.

Sonra reboot ettim, yine hat aktif olmadı.

Siz söyleyince kapatıp açtım telefonu, hala aktif olmadı.
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    normalde aynı saatte aktif oluyor. bende bir kere böyle beklemiştim sonradan fark etmiştim teli kapatıp açmadığımı ondan öyle yazdım. müşteri hizmetleri ile görüşmeyi deneyin isterseniz.
  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Görüştüm. Kontör yükleyin açılsın dedi. Yuh be. Bu ne biçim operatör. Yarın geri taşıyorum.

Yeni gelen abonesine saygısı olmayan operatör. Hattım 6 saattir kapalı. Beni arayanlar ulaşamıyor. Çağrı merkezini arıyorum, kontör yükleyin açılsın diyor.
  • Geçen gün de başka birine böyle olmuştu Türkcell öğlen başvurduk 3. Gün sabahı açıldı yanı 9 temmuzda öğle. Tabletten sisteme girdim 11 temmuzda sabah açıldı hat
  • Bugün gidip Turkcell e geri taşıycam ama Turkcell hatta SMS gönderip kontrol ediyor muydu? SMS gönderirse bana ulaşmaz. Hattın aktif hale gelmesini mi beklesem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aynı anda hat taşıma ve devir
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hat kapalıysa nasıl kontor yükleyeceksiniz ki onu anlamadım garipmiş gercekten. Yarın sabah benimde hattım vodafone geçiyor inşAllah benide uğraştırmazlr böyle
  • Vodafone’a geçtiğimde bende de aynısı olmuştu Vodafone işte pek fazla bişi beklememek lazım

Arabada hareket halindeyken birden açılmıştı
  • F.U. kullanıcısına yanıt
    Kaç günde açıldı?
  • Benim hat açıldı sabah. bir sıkıntı olmadı. sanırım sizin hattı taşırken sim kart seri nosunu yanlş girmiş olabilirler. Allah sabır versin. Turkcellden geçtim Turkcellde 4g olan yerlerde 3g çekiyor. Benim telefondan olabilir xiaomi kullanıyorum band 20 yok sanırım telefonda.
    Taşınması gereken saatten 7-8 saat sonra açılmıştı
  • Vodafone bayileri sim kartLa numara eşleştirmede problem çıkartabiliyorlar.

3-4 ay önce benzer problemi Vodafone'da ben yaşamıştım. Taşıma talebinde bulunduğum bayiye gittim, sorunu çözdüler.
  • Zaten iki etiket var birini belgeye yapıştırıyor belki yanlış simkarti yapıştırdı tamamen bayi hatası. Hat hemen saatinde aktif oluyor
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Telefonum 2 hafta kapalı kaldı. Turkcell e taşıdım da hattım ulaşılamaz durumdan kurtuldu. Bayi hata yaptıysa bile çağrı merkezini arıyorum hiç ilgilenmiyorlar bile. Kontör yüklemen lazım hattın açılması için diyor. Bir daha da Vodafone a hat taşımam.
    Vodafone la alakası yok ben kaç kere taşıdım sıkıntı çıkmadı barkod doğru ise eşleştirme sorun çıkmıyor. Biraz sanssizlik olmuş senin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 25 Temmuz 2018; 12:37:19 >
  • Büyük ihtimalle bayi hatası. Yakın zamanda taşıdım sorun olmadı. Ama tabiki türkcelle geri döndüm.
  • Aynı sorun bende de var. Bu sabah 6:30'da açılması gerekiyordu fakat açılmadı. Aldığım şubeye gittim, önce yeni bir hat verdiler fakat sorun çözülmedi daha sonra da belki aktif olmamıştır yarın sabah saat 10'a kadar bekle dediler.
  • Limonen kullanıcısına yanıt
    Turkcell'den Türk Telekom'a tasimistim
    Pişman olup geri taşıdım
    Turkcell'de ki hattım gece 05:07'de açılacaktı.
    04:50 gibi açıldı.

Salla Kazan felan öbür haftaydi ancak yaptım şaşırdım

O kadar dandik ki geçiş yaptığım günün akşamı hattı kırıp attım çöpe. Gittim Turkcell'e taşıdım 1 günde açıldı.

Birdaha bulasmam o lanet operatöre ilk önce adam gibi online işlem merkezi yapsınlar. ( Bkz;https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/137541125 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 29 Aralık 2019; 21:24:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.