|
nPerf’e göre Türkiye'nin bağlantı kalitesi değerlendirme sonuçları belli oldu
-
-
Türksat niye yok?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mobil işletme bu hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turkcell bu haberi görünce neresiyle gülmüştür acaba.
Turk Telekom baya yatırım yapiyor su an sonuc şaşırtmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Turkcell'den Bimcell'e geçtim (TT yine), aldığım hız, gecikme süreleri, kapsama alanı gibi her detayda İstanbul'un göbeğinde iyileşme hissettim. Telefon iyi çekince, bataryası da iyi gidiyor.
-
Turkcell de ciddi kalite kaybı var. Karamehmet döneminde çok iyiydi.
-
ilk 4.5g çıktığı zamanları hatırlıyorum turkcell 100-150mb gibi hızlarla speedtest yapıyordum. Aslında şöyle bir başlık olamlıydı. TTnet turkcell i geçmedi. Turkcell hızlarınını kıstı...
-
Turkcell fiveri lesh benim 270 arıza kaydım var kablolu routerıda lesh, tt alt yapısı var eyvallah ama yavaştı, turkcell inanılmaz kasıyor yurtdışı hepsi tt elinde olduğu için turkcell daha çok fırın ekmek yemesi lazım hep ping yüksek ve yavaşlık çabası
-
Olmayan birşeyin ne kaybı olacak
-
Vodafone ile 20 zor aldığım yerde TT ile 70'e yakın alıyorum. Turkcell hiç kullanmadım ama ailede gördüğüm kadarıyla eski istikrarı yok. Her yerde en iyi hızı verirdi eskiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Testlerin çoğu speedtestten yapılıyor onu eklemek daha mantıklı olur. Nperf daha çok operatör kapsaması yapmak için uygun bir program.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 21 Eylül 2021; 11:3:19 > -
Karamehmet'in kendisi Turkcell'i bu hale getirdi zaten. Süreyya Ciliv Turkcell'den gittiğinden beridir böyle. Malum partililer yönetiyor Turkcell'i
-
Sistem ve tercihlerine bakınca gül gül öldüm. Vodafone kullanmayın ve ttnet kullanmayın yazıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 21 Eylül 2021; 10:1:12 > -
19 sayfalık pdf e baktım, 104.313 test yapılmış da bu testlerin Türkiye nin hangi noktalarında yapıldığına dair en ufak bir bilgi yok.
İstanbulun merkezinde bile Turkcell in çekmediği yerler var.
Bu yaz 1 hafta Datça Ovabükünde kaldık Turkcell haricinde çeken oparatör yoktu. Hanımın hattı Vodafone neredeyse hiç çekmiyordu bırak mobil interneti (20gb internetin 10mb ını bile kullanamadı) konuşma bile yapamadı, oğlanın Turk Telekom biraz daha iyiydi ama benim Turkcell de her durumda 4,5G yi görebildim. Bu sadece benim 1 haftada yaşadığım bir örnek. Tersi örnekler de verilebilir.
Özetle bu nPerf i ben anlamadım, böyle bilgilendirme olmaz olursa da akla reklam kokan hareketler gelir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 21 Eylül 2021; 9:53:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Turkcell bu haberi görünce neresiyle gülmüştür acaba.Turkcell'in neresiyle güldüğünün bir önemi yok gerçekler karşısında.
Varlık fonuna devredilen bir şirketten çok bir şey beklememek gerekiyor.
-
Gördüm bende haykırdım.
Turk telekom dan turkcell geçtiğime çok pişman oldum çekim gücü bile yerler de sürünüyor neti de öyle tahadüt bitier bitmez turk telekom geri dönücem
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Turkcell bu haberi görünce neresiyle gülmüştür acaba.
|
Turkcell'in neresiyle güldüğünün bir önemi yok gerçekler karşısında. Varlık fonuna devredilen bir şirketten çok bir şey beklememek gerekiyor. |
Testlerin büyük çoğunluğu Speedtest üzerinden yapılıyor.
Ayrıca yapılan test sayısı da gerçekliği ifade etmiyor. Testler ortalama hangi bölgede, hangi hızda yapıldığı belirtilmemiş. Bu detayı unutan çok kişi olmuş yüzde 55,8'i Turkcell , yüzde 26,6'sı Vodafone , yüzde 17,6'sı Türk Telekom kullanıyor. Ayrıca insanlar artık Telekom kullanmıyor, haliyle yoğunluk da olmuyor gayet normal https://www.speedtest.net/global-index/turkey#mobile |
Vodafone ile 20 zor aldığım yerde TT ile 70'e yakın alıyorum. Turkcell hiç kullanmadım ama ailede gördüğüm kadarıyla eski istikrarı yok. Her yerde en iyi hızı verirdi eskiden. |
Türk telekom yatırıö felan yapmıyor yapmadı da.Sadece reklamla milleti kandırıyor.Türk telekom şuan arapların attığı kazığı düzeltmeye çalışıyor.Adamların fıtratında yatırım yok.Her gelen sömürüp borç takıp gidiyor.
|
turkcell reklam ekibi damlamış yine. Aynen müthişsiniz, kralsınız
Övdükleri şey de öldürmeyip felce razı etmesi, karşılığında da sürekli kanımızı emmesi |
Kullanan kalmayınca bant genişliği kuzey marmara otoyolu gibi oldu o yüzden.
|
ilk 4.5g çıktığı zamanları hatırlıyorum turkcell 100-150mb gibi hızlarla speedtest yapıyordum. Aslında şöyle bir başlık olamlıydı. TTnet turkcell i geçmedi. Turkcell hızlarınını kıstı...
|
Her operatörün birbirlerine üstünlük sağladığı bölgeler vardır örnekleyecek olursak A operatörünün 4.5g çektiği yerde B operatörü sadece edge çeker C operatöründe ise şebeke yoktur. Başka bir konumda C operatörü 3g çekerken A da şebeke yoktur B ise 4.5g çekiyordur. Bu örnekler konuma göre değişir gider yok turkcell en iyi yok vodafone en kötü yok türk telekom vasat bir operatör demenin mantığı yok aslında. Ama genelleme olarak Turkcell bu sektörün lideri Türk telekom vodafone dan kat be kat iyi ama şurası var kapsamada vodafone dan iyi değildir ama internet hızı bakımından iyidir orası ayrı mesele turkcell kapsaması ve hızı bariz açık ara önde olan operatör bana göre. Herkes ihtiyacına kullanım ve konum şartlarına hangisi uyarsa onu kullanır yoksa o firma iyi şu firma kötü bu işler uzar gider iyi forumlar herkese
|
Benzer içerikler
- reddit video indir
- instagram takip isteği attıklarım
- opera video indirme eklentisi
- bina yıkım kararı sorgulama
- instagram hikaye süresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X