Şimdi Ara

Upload'a Övgü: Samsun Türk Telekom'da Erişimin Fiyatı, Erişilebilirliğin Felsefesi nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetin gücüyle bir araya geldiğimiz bu platformda, bendeniz de Samsun'dan bir internet serzenişiyle karşınızdayım.

Malumunuz, çağımız bilgi çağı. Her işimiz internete bakar oldu. Haliyle internet hızları da hayati önem taşıyor. Ben de Samsun'da ikamet eden bir internet kullanıcısı olarak, mevcut altyapımdan pek memnun değilim. İşlerimi halletmek, hobilerime vakit ayırmak derken, sürekli yavaş internetle boğuşmak canımı sıkmaya başladı.

Bu sorunu çözmek için çeşitli yollar araştırırken, aklıma doğrudan Samsun Türk Telekom Müdürlüğü'ne başvurmak geldi. BTK ve CİMER gibi kanallar elbette mevcut, ancak ben daha hızlı ve direkt bir çözüm arayışındayım. Özellikle "Erişim Planlama Bölümü" diye bir birim olduğunu duydum. Acaba onlarla mı iletişime geçmek gerekiyor?

İhtiyacım olan şey net: Minimum 100 Mbps indirme ve 15 Mbps yükleme hızı. Bu hızlara ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım. "Parası neyse verelim, bu işi çözelim" mantığıyla hareket ediyorum. Belki mevcut altyapıyı iyileştirmek mümkün, belki de özel bir hat çekmek gerekecek. Açıkçası bu konuda pek bilgim yok.

Burada esas merak ettiğim konu şu: Türk Telekom'a bu şekilde "özel bir çözüm" için başvurmak ne kadar etkili olur?

Daha önce böyle bir deneyimi olan var mı?

Lütfen bana "Müdürlüğe git, konuş" gibi cevaplar vermeyin. Emin olun, bu fikri ben de düşündüm ancak bu tür resmi süreçler beni biraz yoruyor. Daha pratik ve hızlı bir çözüm arayışındayım.

Bu bağlamda, direkt olarak Türk Telekom ile nasıl iletişime geçebilirim? İhtiyacım olan hızlara ulaşmak için ne kadar ödemem gerekir? Paylaşımlı veya bana özel bir çözümün maliyeti ne olur? Bu konularda bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden hepinize teşekkür ederim!

• Lütfen bu konu başlıklarını okuyunuz. Dilerseniz mesajınızı konu sayfasında paylaşabilirsiniz.

https://forum.donanimhaber.com//acik-kapi-port-ve-altyapi-taleplerinizi-iletebiliyorsunuz--140709091?q=

https://forum.donanimhaber.com/ozel-fiber-cektirme--152493687-60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 9 Şubat 2025; 20:51:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.