Merhaba arkadaşlar,
Windows 11 üzerinde kullanabileceğim, Windows 7'deki sidebar mantığında bir araç arıyorum.
Eğer yeni nesil özellikleri destekleyen bir seçenek varsa çok sevinirim. Özellikle şu özelliklere sahip olması benim için önemli:
- Sabit Konum ve Sürekli Açık Olması: Sağ tarafta sabit bir şekilde duran ve sürekli açık kalan, hem görsel hem de işlevsel olarak çalışmamı daha verimli hale getirebileyim.
- Sticky Notes Benzeri İşlevler: Post-it veya Sticky Notes tarzında notlar alabileceğim bir yapı olması benim için çok faydalı olur.
- RSS Desteği: En çok istediğim özelliklerden biri de, RSS ile çalışabilmesi. Hatta OPML dosyalarını desteklemesi ve RSS listesinde sınırsız öğe ekleme imkânı sunması büyük bir artı olur.
- Entegre Özellikler: Ek olarak mümkünse widget'ları destekleyen bir yapı da iyi olur.
Kısacası, çalışmamı daha kişisel ve verimli hale getirmek için bu gibi bir araca ihtiyacım var.
Hayatımda her şeyi sadeleştirip düzenli hale getirmeye çalışıyorum ve böyle bir uygulamanın bu süreçte bana çok yardımcı olacağına inanıyorum.
Eğer bu özelliklere sahip bir sidebar uygulaması bildiğiniz veya kullandığınız bir araç varsa, lütfen benimle paylaşabilir misiniz?
Veya bu işe yakın bir çözüm sunabilecek, alternatif araç önerileriniz varsa onları da denemeye açığım.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Umarım bu konuda ilerleme kaydedebilirim!
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 18 (Bu ay: 18)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Windows İşletim Sistemleri