Şimdi Ara

Superonline'dan TurkNet'e Geçilir mi? 1000mbps'E kadar kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan Superonline 1000mbps kullanıyorum ( 600₺ + 139₺ statik ip) Upload maalesef 50'yi geçmiyor. Oturduğum siteye TurkNet kendi altyapısını getirdi fakar 1000mbps'e kadar lafı beni hep korkutmuştur.

Turknet gigafiber kullananlar speedtest verilerini atabilir mi

Güncel değerlerim kablolu bağlantıda şöyle;

Superonline'dan TurkNet'e Geçilir mi? 1000mbps'E kadar kullananlar bakabilir mi?

Geçişi tamamladım. Bu da turknet sonuçları;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuksk -- 9 Ocak 2025; 21:55:21 >

• Ping değerleri 5-6 arası gezerken uzun süredir 17 ve üstü çıkıyor.

• Superonline'dan TurkNet'e Geçilir mi? 1000mbps'E kadar kullananlar bakabilir mi?
  • Orcunsau kullanıcısına yanıt

Merhaba,

size hangi modemi verdiler ?

• Yaklaşık 2 aydır gigafiber kullanıyorum. Son 1 aylık speedtest verilerimi size şu şekilde grafik olarak sunabilirim. Genel olarak istikrarlı. Günde 4 sefer otomatik speedtest yapılıyor ve turknet İstanbul sunucusuna test gerçekleşiyor. Test saatleri şu şekilde : 03:00 , 09:00 , 15:00 , 21:00

github
    GitHub - alexjustesen/speedtest-tracker: Speedtest Tracker is a self-hosted application that monitors the performance and uptime of your internet connection.
    https://github.com/alexjustesen/speedtest-tracker

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Merhaba bunu kullanmak için ne gerekli? elimde NAS sunucusu yok ve Docker konusunda bilgili değilim. Openwrt cihazı var kullanabilir miyim?

• Nokata kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Normalde openwrt kullanmıyorum ama test cihazımda kontrol ettiğimde bu yazılım paketi orada gözükmüyor. Emin değilim ama amd64 veya arm64 mimarili openwrt sürümlerinde Docker desteği var sanırım. Belki openwrt içersine Docker kurup onun içersine de bu yazılım kurulabilir. Tamamen varsayım tabi araştırmak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Superonline'dan TurkNet'e Geçilir mi? 1000mbps'E kadar kullananlar bakabilir mi?

• Merhaba Süperonline 1000 mpps ve tv+ abonesiyim 3-4 kez hız düşük olduğu için çağrı oluşturdum. Elinde notebook ile 20 cm kablo ile bağlanıp 800 mps gördüğümüzde sorun yok diyoruz dedi. Adamlar geldiğinde hep 800 çıkıyor hiç 900 görmedim. evde herşey wifi 6 destekli. modem değişti yine yanı. Alternatiflerde tam ve sağlıklı bağlantı var ise bende türknete geçebilirim.

bir çok gün 5 metre mesafede 100 mbps göremiyorum. ben memnun değilim çözüm bulan lütfen paylaşabilir mi?

İyi forumlar

• bilgin_yener kullanıcısına yanıt
    800de nasıl sorun yok diyorlarmış. Sen 1000mbps hizmet alıyorsun. 1000e kadar değil. 930 bile aldığında şikayet kaydı oluştur. Ben turknete geçtim çok memnunum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.