Şimdi Ara

TT’den Turkcelle’e geçiş [50 liraya kadar uygun paket tavsiyesi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Deprem sonrası artık TT’den illallah ettim. Şu an Konyasporcell Coşturan 7GB tarifesini kullanıyorum. Aylık 36.5 lira fiyatı var. 750 dk + 7 GB + 1000 SMS veriyor. Malum Turkcell pahalı numaramı da taşıyacağım için yeni gelenlere uygun tarife var mıdır? Özellikle internet kotası iyi olan bir tarife varsa tavsiyeleri alabilirim. Lifecell sanırım iyi ama özel fırsat kampanyaları var mı bilmiyorum. Yaşım 26’dan yukarı olduğu için Genç Turkcell tarifesi kullanamıyorum. Ona göre tavsiyede bulunursanız çok iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Faturasız hoşgeldin 4gb tavsiye ederim. İlk 12 ay 1 gb daha ek veriyor. Salla kazan, kim 1 gb ister, goller cepte vs yöntemlerle rahat 7 gb alırsınız. Dergilikte 1 gb, bip'te 1 gb, fizy'de 5 gb paket kapsamında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu konuyu merak ediyorum.

şöyle hediyesiyle beraber 10 gb’a kadar internet alabileceğimiz 50 lira civarı bir tarife önerirseniz çok iyi olur.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Yaşınız 26 ve altıysa veya 26 yaş altı tc'si olan tanıdığınız varsa GNÇ full 9gb var 45 tl. 5 gb gündüz 4 gb gece 10dan sonra geçerli. Hediyelerle 10 gb'yi rahat geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: butterfly.faced

Yaşınız 26 ve altıysa veya 26 yaş altı tc'si olan tanıdığınız varsa GNÇ full 9gb var 45 tl. 5 gb gündüz 4 gb gece 10dan sonra geçerli. Hediyelerle 10 gb'yi rahat geçer.
    Öneriniz için çok teşekkürler ancak süre sınırlı internet bana uymuyor. Taahhüt edilen saatler diliminde zaten wifi kullanıyorum yani işlevsel bir tarife değil.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Rica ederim tekrar araştırdım da bu sanırım en uygunu. Daha uygunu yok o fiyata. 45 tl'ye lifecell hoşgeldin 7 gb var. Paket içeriği:

- 750 dk her yöne
    - 1000 dk bip ile her yöne
    - 7gb (süre kısıtlamasız)
    - Turkcell'in kendi uygulamalarında geçerli toplam 20 gb

Hediye alabileceğiniz yollar:

- Her cuma salla kazan
    - Bip uygulamasıyla kim 1gb ister yarışması
    - Goller cepte maç seçimi ile atılan golün 100 katı mb interneti haftalık kazanmak
    - 26 yaş altındaysanız GNÇ uygulamasıyla yumurta çatlatmak
    - Bip uygulaması ile sürpriz nokta (haritadaki hediyeleri topluyorsunuz)

Bu paket bence size uyar

• Gbc tanimlanirsa eger su cok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Rica ederim tekrar araştırdım da bu sanırım en uygunu. Daha uygunu yok o fiyata. 45 tl'ye lifecell hoşgeldin 7 gb var. Paket içeriği:

- 750 dk her yöne
    - 1000 dk bip ile her yöne
    - 7gb (süre kısıtlamasız)
    - Turkcell'in kendi uygulamalarında geçerli toplam 20 gb

Hediye alabileceğiniz yollar:

- Her cuma salla kazan
    - Bip uygulamasıyla kim 1gb ister yarışması
    - Goller cepte maç seçimi ile atılan golün 100 katı mb interneti haftalık kazanmak
    - 26 yaş altındaysanız GNÇ uygulamasıyla yumurta çatlatmak
    - Bip uygulaması ile sürpriz nokta (haritadaki hediyeleri topluyorsunuz)

Bu paket bence size uyar
    bu paket mantıklı gibi görünüyor :) turkcell interneti başta bol vermese de ıvır zıvırla baya internet sağlatıyor.

Taahhütüm bittiğinde bu paketi değerlendireceğim teşekkürler.

• lifecelli tavsiye edebilirim 6 GB 39' TL'ye GNÇ'de ise 39 TL 6 GB internet + 3 GB sosyal medya paketi var bu iki kampanyayı değerlendirebilirsin tabi gnç'de 26 yaşın üzerindeysen lifecell uygun olur.

• quote:

Faturasız hoşgeldin 4gb tavsiye ederim. İlk 12 ay 1 gb daha ek veriyor. Salla kazan, kim 1 gb ister, goller cepte vs yöntemlerle rahat 7 gb alırsınız. Dergilikte 1 gb, bip'te 1 gb, fizy'de 5 gb paket kapsamında.
    Bende hattımı turkcelle taşıdım 1 ekimde açılacak. Faturasız hoş geldin 4gb paket kapsamında fizy dahil mi? İnternet sitesinde böyle bir bilgiye rastlamadım.

• effect68 kullanıcısına yanıt
    Hat acilir acilmaz suna gecin bence.

2tl fark var zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.