Vodafone fiber ping sorunu 200/20 mbps
Merhaba
fiber 200/20 mbps paketi kullanıyorum ilk bağlandığında 2-3 ping alıyordum vodafone ankara sunucularından belli bir süre geçtikten sonra evraklarım eksik diye hattımı iptal ettiler eski modemi verdim yeni modem yeni abonelik açtırdım aynı fiyata bu sefer internet bi düşünüyor hangi siteye giriyorduk vs der gibi gerek mobil gerek pc de aşırı bı gecikme var hissediyorum verdikleri modemden kaynaklı olarak değiştirdik modemi bi şekilde 2. el başka fiber kullanıp kapatmış birisinden modem aldım ancak aldığım modem o kişiye kayıtlı olduğu için aktif edemedik modemi boştan yere 250 tl verdim
benim gibi ping sorunu yaşayıp çözebilen varsa lütfen bildirsin 200 mbps internetin keyfini bekliyoruz adeta
Speedtest Vodafone ankara sunucusuna ping atamıyorum.
mert kuşkapan sunucusu
göknet sunucusu
türk telekom sunucusu
En uygun engelli faturalı tarifeler
|
Eksik evrak nedeniyle hattim kapandı
|
vodafone fiber abonelik bitti
Merhaba donanım haber üyeleri
2016 da akk'si en yüksek türknet iken bağlatmıştım, Her yıl 1 haftalık bir kablo oksitlenmesinden dolayı sorun yaşıyordum ancak bu yıl ki sorunu 10 günde çözemediler.
Vodafone fiber ve kablonet fiber var apartmanda site degil bende anladım neden 2 tane fiber hat çektiklerini seçimimi vodafone fiber 200/20 lik paketten kullandımMalum kablonetin paketleri çok pahalı
10 gün oldu şuan bir sıkıntı görmedim Türknet'de ping 15 di vdsl 75/8 lik paket idi, Normal kullanıyordum aylık 500-750 gb veri çekiyordum ama fiberle tanıştık internet daha akıcı sanki bilgisayarım telefonum vs hızlanmış hissettirdi ping 3 çıkıyor Verdikleri modem NOKİA G-240W-J modeli çekim kalitesi baya iyi Asus dsl ac 55u vardı bende onunla yarışıyor özellik olarak asus daha iyi sonuçta nokia modem de kısıtlı sadece internet kullan diyor .
Ben bu asus modemi nasıl kullanabilirim yoksa fiber modemi kullanmam daha mi iyi olur benim için pek güven vermedi açıkcası
|
1.10 ghz işlemci için işletim sistemi tavsiyesi
|
24/5 mbps fibermax internetten verim alamıyorum
|
Türknet ipv6 ya mı geçiyor ?
|
10.000 ₺ sistem tavsiyesi Yardım lütfen !!!
|
Meslek: https://emreeylcn.blogspot.com.tr/
İlgi Alanları: PC modifikasyonu ve donanım
!Yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz. -Yüce Mustafa Kemal Atatürk |
Bir balık için koca denizden vazgeçtim karaya vurdu hayallerim |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 638
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 29.300 (Bu ay: 588)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 265 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar