|
En uygun engelli faturalı tarifeler
-
-
Bimcell, yüzde 25 indirim alırsın engel için rapor varsa -
Raporum var turk Telekom’da var zaten %25 indirim amacım suan ki kullandığım tarife gibi uygun fiyatlı tarifeye geçmek -
Turkcell'in Faturasızdan Faturalıya teklifleri. Üstüne rapor indirimi, üstüne İlk 3 Ay bol hediyeler. -
Turkcell'de engelli indirime ek bir hattınızı faturasıza geçirerek Turkcell Biz ile %35 indirim alabilirsiniz toplamda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 25 Ekim 2022; 7:36:44 > -
Türk telekom 20 gb 1000 dakika 1000 sms paketi faturalıya geçme karşılığında 80 liraya sunuyor 20 gb için söylediğiniz kadar para vermenize gerek yok. Vodafone'un red tarifelerine de bakabilirsiniz ilk 3 ay indirimli sunuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 25 Ekim 2022; 15:44:42 > -
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim lakin turkcell'e asla geçmem benim için özel bi mesele oldu :)
Vodafone evimde çekmiyor onun haricinde bir çok şikayet var kendim de vodafone fiber kullanıyorum
Turk telekomda ise mobil de bana öneride bulunduğu tarifeler böyle ve araştırmaya başladım
Araştırdığımda masaüstü uygulamasından turk telekom online işlemlere girdigimde
site bana yine aynı tarifeleri verdi ancak sayfa bir türlü aşağıya kaymıyordu (farklı tarayicilar ile denedim + farkındaysanız sayfanın yarısındayım daha ) crtl + tekerlekle sayfayı kuçulttugumde
crtl + tekerlekle sayfayı kuçulttugumde ise aşağıda görüldüğü gibi aynı tarifeler daha uygun fiyatlı olarak karşıma çıkınca hemen ileri tarihli işlem yapıp Özgürce Prime 40GB Tarifesi'ne geçiş talebinde bulundum hangi tarifeye geçersem %25 indirimim var
Yani kısaca lanet olsun diyerek 185 tl lik tarifeyi kabul etmış olsaydım mobilde görseldeki gibi geçmiş olsun diyecektik .
Edit: ilk 12 ay 129 tl %25 indirimle 96 tl ödemiş olacagim
sonraki 12 ay 144 tl yerine %25 indirimle 108 tl ödeyeceğim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 27 Ekim 2022; 14:24:20 >
-
Zaten bimcell'e geçsen bile indirimin tarifen üzerinden olacak. Türk telekom'a veya bimcell'e raporu vereceksin, faturasız bimcell kullandığın sürece paketinin %25'i kadar daha paketine eklenecek.
Diyelim 10gb tarife kullanıyorsunuz. 10gb'nin %25'i 2.5gb eder.
10+2.5gb ile rapor sayesinde 10gb tarifeniz 12.5gb olmuş olucak. Aynı şey dakika + SMS içinde geçerli. Aklınızda bulunsun hocam.
-
İlginiz için çok teşekkürler öncelikle
bimcell 20 gb üstünde paket göremediğim için tercih etmiyorum biliyorum turk telekom altyapısını kullanıyor.
Kendi düşüncem 90 tl ye ödüyeceksem 40 gb 2000 dk 25 sms'i 96 liraya tercih ederim.
Edit: Ekstra benim anlatmak istediğim mobil de girince onaylasaydım 185 tl ödüyecektim aylık internet tarayıcısından girince sayfanın en alta inmediğini göstermek istedim arkadaşlara .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 27 Ekim 2022; 22:54:51 > -
anlıyorum. mobil uygulama çok sorunlu yapacak birşey yok. bir ara tarifelere 0tl fiyat çektiği de oluyordu, iyi tarifeye kapak atabilmişsiniz hocam hayırlı olsun. web sayfasında gizli tarifeler var baya, 8gb 32tl fln bulmuşluğum da var. tekrar hayırlı olsun.
-
neden arkadaşlar illaki faturalı engelli tarife arıyorsunuz
vf faturasız 19 gb 49 tl
15 gb 40 tl
10 gb 35 tl
-
Link atarmısınız.
-
www.vodafone.com.trİndirimli Tarifeler ve Ek Paket Kampanyaları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/tarifeler-ve-ek-paketler
-
Şaka yapıyosun sanırım, 20 gb 105 tl den başlıyor? Nerde hani 35 liraya 45 liraya paketler.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derya78 -- 28 Ekim 2022; 23:52:58 > -
Bende onu göstermeye çalıştım ilk aradığımda 3 gb'a 90 tl civarinda dediler sonra telefondan uygulama üzerinden geçiş yapabilecegim tarifelere baktim 180- 200 tl bandındaydı sonra
masaüstünden gireyim bi bakayım dedim sayfanın yarısındayım ama aşağıya inemiyorum yani kayfayı küçültünce tarife de cazip geldi madem zamlı fiyattan kullanacaksam 96 tl'ye 40 gb 2000 dk kullanırım sms kullanmıyorum dk ve 40 gb önemli benim için
-
Vodafone fiber ev interneti kullanıyorum ama bulunduğum evde vodafone asla çekmiyor vowifi ile de denedim tam verim alamıyorum
Turkcell aşırı pahalı ve verdiği gb az
Turk telekomuda 15 yılı aşkındır kullanıyorum baya da alıştım hiç bir çekim kalite sorunu da yaşamadım o yüzden turk telekom'a bakıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 29 Ekim 2022; 22:4:21 > -
Hangi şehir?
-
Ankara
Benzer içerikler
- türk telekom fatura kesim tarihi değiştirme
- şok cell
- türk telekom ikiz sim kart
- telefonla konuşurken whatsapp araması gelirse ne olur
- türk telekom cayma bedeli
- mobil imza nasıl alınır
- gizli numaradan arama
- türk telekom internet çekmiyor
- vowifi nedir
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X