< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
En uygun engelli faturalı tarifeler (2. sayfa)
-
-
-
Müşteri hizmetlerini araman gerek indirim tanımlarlar isterlerse ama tarifen değişir Vodafone da işler nasıl bilmiyorum
Benim tarife direk engelli tarifesi o yüzden indirimli
Paketim 200/20 111 ₺
Daha uygununu göremedim ben fiberde kablonet altyapım ve Vodafone net fiber altyapım var apartmanımda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylcn06 -- 31 Ekim 2022; 1:18:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam tahhut daha yeni bende 50 mbps yerine 100mbps yada siz gibi destekliyorsa 200mbps ye de gecebilirim sorun degil turksat kablonette altyapi destekliyorsa. Birde mevcut bu abonelikle olmaz dediler tahhut bitcek sonra olur dediler su anda engelli kart ve evraklarla basvursam indirim tanimlanmazmi yada tahhut yenilesem olmazmi
Ayrica sizin paket vodafone sitesinde gozukmuyor 100mbps var engelli paketde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 31 Ekim 2022; 1:45:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
www.vodafone.com.trİndirimli Tarifeler ve Ek Paket Kampanyaları | Vodafonehttps://www.vodafone.com.tr/kampanyalar/tarifeler-ve-ek-paketler
Benim kullandığım tarife bitmiş veya abone alımına kapanmış olabilir (malum fiyatlar arttı) bende bulamadım sosyal destek ev interneti sekmesinden bak linki bıraktım üstte
Kablonette olduğun için sorun çıkıyordur vodafone da olsaydın sorun çıkmazdı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende oyle tahmin ettim zaten o paket kapatılmış binada superonline fiberde var ama su anki mevcut 50mbps olani engelli 100mbps cevirip 2 yil tahhut vermek daha mantikli mevcut 50 lik paketin ortalamasi indirim kupon vsr 110₺ ye geliyodu 12 ay tahhutle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu gun aradilar ve engelli paketine geçişim oldu binadaki hat mevcutta 50mbps destekliyor 100mbps desteklemiyor dediler bende 50mbps olanı kabul ettim 24 ay. Turksat kablo bana 100mbps desteklediğini verebileceğini söylemişti oysa ugrasmak istemedim sizde faturaniz olan 112₺ icinde extra modem kullanim ucreti varmi 20₺ bana yeni tarifede mesajda 111.56₺ paket bilgisi geldi eski tahhutte 20₺ extra modem ucreti yazıyordu gelen sms bu
Değerli müşterimiz, talebiniz üzerine mevcut hizmetiniz Engelsiz Yaşam Evimin İnterneti Fiber Kampanyası 2022 (K) Evde+50 - 111.56 TL paketi ile 05-11-2024 tarihine kadar geçerli olacak şekilde değiştirilmiştir. B016
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faturasızda 100 tl den başlıyor herhalde
Böyle tarife artık yok herhalde faturasız da hep dk li paketler var internet göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Sen indirimli olarak göremezsin Turkcell uygulama içinden bakıyorum ben bende indirim tanımlandığı için indirimli olarak gösteriyor paketleri. Bu linkteki normal fiyatları m.turkcell.com.trhttps://m.turkcell.com.tr/arama?qx=Asmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akarsu20 -- 11 Kasım 2022; 20:4:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X