Derneğimiz adına üyelere etkinliklerimizi bildirmek amacı ile toplu mesaj atma sistemi düşünüyoruz.Bunun için ne yapmamız ve en uygun hangi paket yada tarife uygulamamız gerekir?
turkcell dışında herhangi bir operatör.
quote:
Orijinalden alıntı: o_avs
Derneğimiz adına üyelere etkinliklerimizi bildirmek amacı ile toplu mesaj atma sistemi düşünüyoruz.Bunun için ne yapmamız ve en uygun hangi paket yada tarife uygulamamız gerekir?
Kurumsal hat kullanan bir üyeniz varsa ; Akıllı SMS programı ile msj gönderebilirsiniz. Ama kurumsal hatlarda msj paketleri yok fakat, %50 ucuz olarak msj atabiliyorsunuz. Akıllı SMS programı sayesinde ;
* Akıllı Mesaj, Microsoft Outlook’unuzda kayıtlı kişileri okur ve kullanabilir. Ayrıca dilerseniz kendi adres defterinizi/gruplarınızı oluşturabilirsiniz. * Gelen e-postayı SMS ile yanıtlayabilirsiniz. * Microsoft Internet Explorer üzerindeki mobil bir telefon numarasına sağ tık yaparak SMS gönderebilirsiniz. * Microsoft Internet Explorer üzerindeki herhangi bir resmi/imajı sağ tık ile MMS olarak gönderebilirsiniz. * Microsoft Internet Explorer üzerinde seçtiğiniz herhangi bir metni ya da linki sağ tık ile SMS olarak gönderebilirsiniz. * Toplantı çağrılarını SMS ile hatırlatabilirsiniz. * İleriki bir tarihe SMS gönderebilirsiniz. 1. Oluşturacağınız gruplara kendi numaranızdan toplu olarak parti, kutlama gibi organizasyonları bildirebilirsiniz. 1. Telefonunuzun şarjı bittiyse tanıdıklarınızın merak etmemesi için mesaj yollayıp haber verebilirsiniz. 2. Oluşturacağınız gruplara kendi numaranızdan toplu olarak parti, kutlama gibi organizasyonları bildirebilirsiniz. 3. Telefonunuzun şarjı bittiyse tanıdıklarınızın merak etmemesi için mesaj yollayıp haber verebilirsiniz.
çok fonksiyonlu ve güzel bir program, ama dediğim gibi kurumsalda msj paketi yok, tamamen ücretli ama %50 ucuz programı ve detayları burda bulabilirsiniz....
İstanbuldaki irtibatım olan derneklerden biliyorum,derneklerin yeterli parası oluyor,para sorunu yaşamıyorlar.
Bu açıdan düşünerek size Turkcell Gold PLus paketini düşünün,araştırın derim
Gold Plus : 5000 dk Turkcell içi + Heryöne 1000 dk + Heryöne 1000 SMS + 1GB İnternet =Toplam Ücret 109 TL
Derneğe ait yada başkana ait yada derneğin faal yöneticisine ait bir turkcell gold plus hat olur,ayda 109 Tl ödenerek
heryöne 1000 sms ayda atabilir,turkcell içi 5000 dakika konuşma yanında heryöne 1000 dakika konuşma hakkı da elde edilir.
Ayda 1 GB internet de hiç fena değil bu ücretin içinde.Dernekler için bu para sanırın rahatlıkla bulunuyor.
Eğer maddi durumu çok iyi olmayan derneklerdenseniz: Turkcell Gold Plus size uymuyorsa:
Vodafone Cep Aile Tarifesini araştırın derim:
Derneğe ait yada dernek yöneticilerine ait 5 vodafone hattı cep aile grubu kurar,bu gruba ait her hat ayda her yöne
3000 sms atar,5 hat olsa heryöne 15000 sms eder bütün hatlardan atılabilecek ücretsiz sms.
Bu kampanya cep aileye girişten itibaren 4 ay sürüyor yalnız.Bu 4 ay içinde sadece bir hattan 12000 (12 bin) sms atarsınız:
diğer hatları da hesaplarsanız baya fazla sms sayısı var.
4 ay sonra ücretsiz sms hakkınız bitince sms paketleri alırsınız.Yada başka operatörde size uygun kampanyalı tarifelere geçersiniz.
Ben SMS konusunda çok bilgili değilim ama daha önce bu 2 tarifeyi siz gibi çalışması olan tanıdıklarıma uygulattım.
Eğer her ay atılacak sms sayısı 500 den fazla değilse,sms atacak hat,piyasadaki kendine uyan en iyi tarifeyi kullanır,yanında piyasadaki sms paketlerinden alır.Heryöne 500 Sms paketleri ortalama 40 kontör ücretiyle satılıyor.
Hocam sen bosver operatörleri fln banka şubeleri giyim magazalari bir program alıp aylık belli SMS hakkı satın alıp gönderiyorlar madem derneksiniz en uygun çözüm bu olur sizin için bilgisayara numaraları bir kez tanıtmanız kafi herkese gidiyor bu tür reklamlar fln ...
Dernek ve Vakıflara kurulumunu yaptığımız toplu sms sistemlerimiz var. Diğer sistemlerden en büyük ayıran özelliği operatör sorgulama özelliği ile operatör kampanyalarını sistemin kullanabilmesi.http://www.smsgonder.net/toplu-sms-script-toplu-sms-sitesi/ sistemle ilgili detaylı bilgi adresi...
uzun süredir toplu sms atıyorum, hem bireysel anlamda hem kurumsal anlamda kullanıyorum.. Bir çok firmayla çalıştım Kaynaksms destek ve hizmet anlamında gayet kaliteli bir hizmet sunuyor, düzgün bir firma.. Tarifeleri ve gönderim Seçenekleri Güzel. Mesela uzun uzun mesaj yazabiliyorum.. 160 karakter sınırım yok.. başlıklı sms atabiliyorum uygun fiyata...
kısacası tavsiye ederim..
Başlıksız sms ler ve operatörlerin verdiği kampanyalı sms leri ticari amaçla kullanmak BTK kurallarına göre yasaktır. 6 ay hapis 300 bin tl cezai müeyide uygulanır. Dernek kurum kuruluşlar mesajlarını bir operatör vasıtası ile yollamalıdır. BTK sitesinde yetkilendirilmiş operatörler bulunmaktadır. Ben size 16 yıllık tecrübesi ilewww.avrasyatelekom.com u önereceğim. 6 sms e kadar uzun mesaj yollanabiliyor, başlıklı sms tarifeleri çok çok iyi. Hızı kalitesine diyecek yok. Müracaat ettiğiniz gün başlığınız onaylanıyor. Makinanıza bir program kurmanız gerekmiyor çok yönlü sistemi ile internetin olduğu heryerden binlerce sms i saniyede yollayabiliyorsunuz. Tavsiye benden denemesi sizdenwww.avrasyatelekom.com girip fiyatlarını inceleyin derim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme