Şimdi Ara

Turkcell faturalı en düşük sabit ücret hangi tarifede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turkcell faturalı hatta geçmek istiyorum ancak sabit ücreti en düşük tarifeye, hattı aktif olarak kullanmayacağım. bu nedenle paket almayıda düşünmüyorum. öğrenci kimliğimde mevcut...acilen yardımcı olursanız sevinirim..

• tarife saniye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

tarife saniye

varmı bir internet sayfası bununla ilgili...
  • Sanırım sabit ücretsiz genç tarife hala abone alıyor...Bir şansınızı deneyin...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/genc-tarife.aspx

• Benim iki hattim var. biri yeni genc tarife 29tl olanindan, digerinide sabit fiyatsiz genc tarifeye gecirebilirmiyim?
  • Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. tarife saniye en uygunu görünüyor. genç tarifeye geçince paketi mutlaka almak gerek gibi duruyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Faturasız genç tarifenin sabit ücreti yok paket almak zorunda değilsin. Bir hattını sabit ücretsiz genç tarife yap (Kendi kimliğinle) . Diğer hattınıda Yeni genç tarife yap (12-25 yaş arası) başka birinin kimliğini kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadRabbit

Faturasız genç tarifenin sabit ücreti yok paket almak zorunda değilsin. Bir hattını sabit ücretsiz genç tarife yap (Kendi kimliğinle) . Diğer hattınıda Yeni genç tarife yap (12-25 yaş arası) başka birinin kimliğini kullanabilirsin.

Benim bir hattim kamu eko digeride eski sabit ucret olmayan genc tarife komsumuzun oglu sayesinde genc tarifeye gectim .
  • Bende genç tarifedeyim çok memnunum.
  • En düşük Sabit Ayda 29 TL Genç Tarife var

300 Dakika her yöne - haftada 2 gün bedava - 3000 sms her yöne
  • bizbize cell'in aylık sabit ücreti ne kadar bu tarife saniyenin ne kadar?
  • ben 25 yaşından gün almış durumdayım genç tarifeye geçebilirmiyim acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar
  • bu arada herşey dahil paket kullanıyorum
    29 tl toplam

300 dakika her yöne
    300 sms her yöne
    300 mb internet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.