Bildirim
Turkcell faturalı en düşük sabit ücret hangi tarifede?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tarife saniye -
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
tarife saniye
varmı bir internet sayfası bununla ilgili... -
Sanırım sabit ücretsiz genç tarife hala abone alıyor...Bir şansınızı deneyin...
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/genc-tarife.aspx -
-
Benim iki hattim var. biri yeni genc tarife 29tl olanindan, digerinide sabit fiyatsiz genc tarifeye gecirebilirmiyim? -
Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. tarife saniye en uygunu görünüyor. genç tarifeye geçince paketi mutlaka almak gerek gibi duruyor.. -
Faturasız genç tarifenin sabit ücreti yok paket almak zorunda değilsin. Bir hattını sabit ücretsiz genç tarife yap (Kendi kimliğinle) . Diğer hattınıda Yeni genç tarife yap (12-25 yaş arası) başka birinin kimliğini kullanabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: BadRabbit
Faturasız genç tarifenin sabit ücreti yok paket almak zorunda değilsin. Bir hattını sabit ücretsiz genç tarife yap (Kendi kimliğinle) . Diğer hattınıda Yeni genç tarife yap (12-25 yaş arası) başka birinin kimliğini kullanabilirsin.
Benim bir hattim kamu eko digeride eski sabit ucret olmayan genc tarife komsumuzun oglu sayesinde genc tarifeye gectim . -
Bende genç tarifedeyim çok memnunum. -
En düşük Sabit Ayda 29 TL Genç Tarife var
300 Dakika her yöne - haftada 2 gün bedava - 3000 sms her yöne -
bizbize cell'in aylık sabit ücreti ne kadar bu tarife saniyenin ne kadar? -
ben 25 yaşından gün almış durumdayım genç tarifeye geçebilirmiyim acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar -
bu arada herşey dahil paket kullanıyorum
29 tl toplam
300 dakika her yöne
300 sms her yöne
300 mb internet
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- turkcell vpn engelliyor
- numara engelleme kaldırma kodu
- turkcell pin kodu değiştirme
- faturaya ek alınan telefon borcu kapatma vodafone
- telefonuma sms gelmiyor
- telefonla konuşurken gelen aramayı görme
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- turkcell akıllı fatura nedir
- vowifi nedir
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X