Bildirim
Turkcell faturalı en düşük sabit ücret hangi tarifede?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tarife saniye -
quote:
Orijinalden alıntı: DSGNRY
tarife saniye
varmı bir internet sayfası bununla ilgili... -
Sanırım sabit ücretsiz genç tarife hala abone alıyor...Bir şansınızı deneyin...
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/genc-tarife.aspx -
-
Benim iki hattim var. biri yeni genc tarife 29tl olanindan, digerinide sabit fiyatsiz genc tarifeye gecirebilirmiyim? -
Ayrı ayrı hepinize teşekkür ederim. tarife saniye en uygunu görünüyor. genç tarifeye geçince paketi mutlaka almak gerek gibi duruyor.. -
Faturasız genç tarifenin sabit ücreti yok paket almak zorunda değilsin. Bir hattını sabit ücretsiz genç tarife yap (Kendi kimliğinle) . Diğer hattınıda Yeni genç tarife yap (12-25 yaş arası) başka birinin kimliğini kullanabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: BadRabbit
Faturasız genç tarifenin sabit ücreti yok paket almak zorunda değilsin. Bir hattını sabit ücretsiz genç tarife yap (Kendi kimliğinle) . Diğer hattınıda Yeni genç tarife yap (12-25 yaş arası) başka birinin kimliğini kullanabilirsin.
Benim bir hattim kamu eko digeride eski sabit ucret olmayan genc tarife komsumuzun oglu sayesinde genc tarifeye gectim . -
Bende genç tarifedeyim çok memnunum. -
En düşük Sabit Ayda 29 TL Genç Tarife var
300 Dakika her yöne - haftada 2 gün bedava - 3000 sms her yöne -
bizbize cell'in aylık sabit ücreti ne kadar bu tarife saniyenin ne kadar? -
ben 25 yaşından gün almış durumdayım genç tarifeye geçebilirmiyim acaba bilgisi olan varmı arkadaşlar -
bu arada herşey dahil paket kullanıyorum
29 tl toplam
300 dakika her yöne
300 sms her yöne
300 mb internet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X