Şimdi Ara

Uydunet --> Turknet Geçişinde Bu Taktik Mantıklı Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Turksat kablo taahhütüm 4 Ekim'de bitecek. Seçenekler arasında en mantıklısı TürkNet burası aşikar ancak ilk bağlatıda sorun yaşayan çok kişi var gördüğüm kadarıyla.

Geçişi sorunsuz atlatmak, internetsiz kalmamak için şöyle bir planım var; Ben TürkNet'e başvuracağım, hattım sağlıklı şekilde bağlanana kadar Türksat Kablo aboneliğimi iptal etmeyeceğim. Bağlantı sağlanınca Türksat Kablo üyeliğimi iptal edeceğim. Tabi bu sürede malesef taahhütsüz tarifeden Kablonet'e ekstra ödeme yapacağım. Bunu göze alıyorum. Sizce mantıklı mı?

Konuyu açmışken diğer sorum da VDSL modem hakkında. Biraz araştırdığımda Asus DSL-N17U modem dikkatimi çekti. Kupon vs ile 270-280 TL'ye alabileceğim. Sizce bunun yerine daha uygun alternatiflere yönelmek mi lazım yoksa gelecek için de iyi bir seçim mi olur? Fiyat performans olarak başka VDSL modem tavsiyeniz var mı?

• Turk telekom altyapısına geçmek akıl işi değil.
  • Gayet mantıklı bir yöntem. İnternetsiz kalmamış olursunuz.
  • Asus modem güzel bir modem onu alabilirsin. İnterneti çok cihazla kullanmiyorsan, cihaz kalitesi benim için çok da önemli değil ben İnterneti o kadar yoğun kullanmıyorum diyorsan sahibinden den ikinci el modem de alabilirsin vdsl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı taktiği Ağustos ayında bende yapacağım fakat ne olduysa 2 hafta önce tüm portlar doldu taahhütüm bitti interneti 10 günde taahhütsüz kullandım baktım port açılacağı yok kablonet e yeni taahhüt verdim 24 Mbps 150gb AKN paketi kullanıyorum.
  • Ben başvurumu yaptım TürkNet'e. Büyük ihtimalle de ASUS modemi alacağım. Umarım sorunsuz bağlanır. Olmaz ise boşuna modem masrafı yapmış olacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Ben başvurumu yaptım TürkNet'e. Büyük ihtimalle de ASUS modemi alacağım. Umarım sorunsuz bağlanır. Olmaz ise boşuna modem masrafı yapmış olacağız

şimdilik kutusunu açmayın bari. Olur da inşallah olmaz bağlantı gerçekleşmez ise iade eder ya da 20 - 30 tl zararına satarsınız. Umarım sıkıntı çıkmaz ve ben gibi memnun kullanıcılar arasına katılırsınız. Hoş Geldiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pek akıl karı iş değil. Ama VDSL altyapına güveniyorsan geçebilirsin. Baktın internet olması gerektiği çalışıyor. 1 ay denersin, bu arada Kablonet aboneliğini dondurabilirsin.

Abone dondurma detayları:https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Hizmet-Islem-Ucretleri-Sayfasi,170
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Kardes vdsl modeme okadar para verme ben 2 el aldim turktelekomdan fazladan taahhut verip alip satanlar var mesela tp-link td-w9970 v3 ben 70 tl ye aldim turknet vdsl ile kullaniyorun iletim gucu hizi cok iyi tavdiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar başvuru işlemleri tamamlanmış. Müşteri hizmetlerinden sorduğumda ankastreye kadar hattın bulunduğunu ve kalan kısmını bir elektrikçi çağırarak tamamlamam gerektiğini belirttiler.

Bu işlemde dikkat etmem gereken neler var? Bazı arkadaşlar kabloların öneminden bahsediyordu. Kodları hatırlamıyorum.
    Boşa masraf yapmadan önce mevcut tesisatınızı bağlayıp deneyin derim. Bağlantı ile ilgili imzamdaki konudan bilgi alabilirsiniz
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Hocam konunu okuyayım yarın denerim

Elektrikçi bu işlemeden ne kadar ister tahmini olarak sizce?
    En az 50 gayme Telefon panosunda daire şeması varsa kendiniz halledersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.