Şimdi Ara

Ankara'da Türknet Kullananlar Oyunlarda Pingler Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsolda özellikle, Bfv Fifa ve Overwatch gibi oyunlarda kaç ping alıyorsunuz, telekom'a 2 senelik taahhüt vermek istemiyorum.

• Ben Ankara'da oturmuyorum ama ping değerleri gayet stabil. Yani memnun kalacağınıza eminim çoğu sunucuya direk bağlantısı var. Altarnetif firmaların en iyisi yani. 2 yıl taahhüt gerçekten çok kotu birşey taahhüt veriyorsunuz üzerine birde türk.net ten daha fazla fatura geliyor. 2 yıl içinde insanın başına neler gelebilir. Faturayı ödemezsen icralık oluyorsun. Örnek vermek gerekirse 1 yıl kullandın durumun kötü hale geldi faturayı ödeyecek durumun kalmadı ama iptal edemiyorsun. Denemekten zarar gelmez taahhüt yok ne de olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam farazi şekilde iyi denmesi bir şey ifade etmiyor, somut kanıtlar lazım.

• Arkadaşlar, ttnet'in dört mevsim diye bir kampanyasını buldum, 12 ay taahhütlü ona geçmeye karar verdim, en azından 2 seneden iyidir. Türknet falan uğraşılmaz, adamların daha doğru düzgün müşteri hizmetleri yok.

• Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Altyapınızın desteklediği 100 Mbps'e kadar hizmet veriyoruz. Bir problemle karşılaştığınızda www.turk.net/oim sayfamızdan ya da 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan kaydınızı oluşturmanız durumunda teknik uzmanlarımız gerekli kontrolleri ve çalışmaları yaparak bilgi vermektedir. Ayrıca hizmetimiz taahhütsüzdür. Dilediğiniz zaman fesih bedeli ödemeden iptal işlemi yapabilirsiniz.
  • Hocam özele kapalısın ondan buradan yazdım , özelden mesaj atabilir misin

• Hocam özelden yazabilir misin bana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • davetiye kodumu kullanırsanız ödeme yapıyorum, bilgi için pm

• jakobs21 J kullanıcısına yanıt

Birader biz ping diyoruz, sen ne anlatıyorsun ya. ahahaha

• davetçiler akbaba gibi üşüşmüş :D

• Hocam konuyu ilk gördüğümde tracert testleri felan atacaktım ama ben İstanbul da olduğum için atmadım, isterseniz yine de atabilirim
    ( Konuyu kodcular basmış :D )
    (İstediğiniz sunucuların ip lerini felan bana iletirseniz, tracert atayım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 13 Mart 2021; 16:34:4 >
  • Tamamda hocam turknete geçeceğim demişsin

• Eyvallah hocam, Telekom'a geçmeye karar verdim, 12 aylık bir kampanyasını buldum o daha mantıklı geliyor, 2 sene taahhüt istiyorlar diye Türknet'e geçeyim demiştim ama uğraşılmaz.

• Ben telekom kullanırken 20 altı ping alıyordum oyunlarda, türknet'e geçince 50'nin altına düşmedi. Tabi Hatay ile Ankara fark edecektir.

• Kardeşim aman uzak dur Türknet'ten. Adamla dalga geçmekten başka bir şey yapmıyorlar. Gelip 5 dakikalık sinyal gönderme işlemini yapacaklar, yapmıyorlar mağduriyetimin haddi hesabı yok.

Türk telekom da aynı terane. Hepsi leş gibi. 3. dünya ülkesi olduğumuz için maalesef bütün kurumlarımız vatandaşı nasıl gondikleriz üzerine kurulmuş. Çok şanslıysan sorunsuz ulaşabiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C3A908952

Birader biz ping diyoruz, sen ne anlatıyorsun ya. ahahaha

Ping mi? Al sana ping Ankara'da Türknet Kullananlar Oyunlarda Pingler Nasıl? 

Ankara'da Türknet Kullananlar Oyunlarda Pingler Nasıl?

Ben Ankara / Keçiören / Kalaba Mahallesin'de oturuyorum. Mahalleme altyapı gelmedikçe bu böyle devam edecek. Adamlar gidip 50 çeşit altyapısı olan yere altyapı döşemeye gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 13 Mart 2021; 19:31:44 >

• LannTheClever kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Arıza kaydınızla ilgili çalışmaların önceliği için teknik arkadaşıma bilgi verdim. Ekiplerden güncel bilgi alarak size dönüş yapacak.
  • Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ping tracert sonucunuz ile birlikte
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://turk.net/online-islemler
    üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.