Şimdi Ara

Durduk yere hattım kapandı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün telefonuma bir mesaj geldi. Gelen mesajda;
    "Hat iptal talebiniz 14.01.2016 tarihinde alınmıştır. Bu tarih itibariyle 7 gün içinde size ulaşılarak bilgi verilecek, ulaşılamama durumunda hattınız iptal edilecektir"
    yazıyordu. 1008 gibi saçma bi numaradan geldiği için aldırış etmedim açıkcası. Ki böyle bir taleptede bulunmadım. Az önce bianda internetim gitti acil aramalar dışında arama yapamamaya başladım. Hayatımda ilk defa böyle saçma sapan bişeyle karşılaştım. Bırakın talebi benim vermemi mesajdan 7 gün değil 3-4 saat sonra hattım kapatıldı. Bunu daha önce yaşayan birileri var mı ? Şuan ne avea müşteri hizmetlerini nede başka biryeri arayabiliyorum. Büyük ihtimalle banada ulaşamıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luc4sHood -- 14 Ocak 2016; 16:00:38 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Hattının Beklenmedik Şekilde Kapanmasının Nedenleri

Telefon hattının durduk yere kapanması sinir bozucu bir deneyim olabilir. Bu durumun çeşitli nedenleri vardır ve aşağıda en yaygın olanları bulabilirsiniz:

• Fatura ödenmemiş: Faturanızın ödenmemesi, operatörünüzün hizmetinizi kesmesine neden olabilir.
    • Teknik arıza: Altyapıda veya ekipmanda bir arıza, hattınızın kapanmasına yol açabilir.
    • Hatalı cihaz: Telefonunuz veya hattınızdaki bir sorun da bağlantı kesilmesine neden olabilir.
    • Ağ tıkanıklığı: Ağ tıkanıklığı, özellikle yoğun saatlerde hat aramalarına neden olabilir.
    • Cihazınızın hasar görmesi: Telefonunuzun fiziksel olarak hasar görmesi de hattınızın kapanmasına neden olabilir.

Hattınız Beklenmedik Şekilde Kapanırsa Ne Yapmalısınız?

Hattınız kapandığında aşağıdaki adımları takip etmenizi öneririz:

1. Faturanızın ödenip ödenmediğini kontrol edin.
    2. Operatörünüzle iletişime geçin ve herhangi bir teknik arıza olup olmadığını öğrenin.
    3. Telefonunuzu ve hattınızı hasar açısından kontrol edin.
    4. Ağ tıkanıklığı olup olmadığını öğrenmek için operatörünüzle iletişime geçin.

Çoğu durumda, yukarıdaki adımları takip etmek, hattınızın neden kapandığını anlamanıza ve sorunu çözmenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hat senin üstüne mi kayıtlı? Eğer açık hat ise sahibi iptal talebinde bulunmuş olabilir. Müşteri hizmetlerini farklı telefondan arayın
  • Hocam 7-8 sene önce aldığım hat. Ben onun açık hat olduğunu bile unuttum. Bu saatten sonra hat sahibinin gelip hattı kapatabiliceği aklıma gelmedi açıkcası ki o kişide o kadar zamandan sonra gelip kapatmaz heralde. Şuan başka hattan arama imkanım yok sadece anlam vermeye çalışıyorum.
  • hat sahibi insiyatifine bağlı bu olay. Çünkü e devlette bakar üstüne kayıtlı farklı hat görür ne fazla hat mı bu deyip iptal talebinde bulunur. Olay dediğim yere çıkıyor. Yeni bir hat alın. Kendi üzerinize. Hat sahibi kapattı ise sizin yapacak birşeyiniz yok maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

hat sahibi insiyatifine bağlı bu olay. Çünkü e devlette bakar üstüne kayıtlı farklı hat görür ne fazla hat mı bu deyip iptal talebinde bulunur. Olay dediğim yere çıkıyor. Yeni bir hat alın. Kendi üzerinize. Hat sahibi kapattı ise sizin yapacak birşeyiniz yok maalesef.

Anladığım kadarıyla geri açtırma imkanım yok hocam. Aklımda turkcelle geçmek hep vardı ama şuan değil tabi. Sanırım mecburen yeni hat alıcam. Teşekkürler hocam cevap için. Açık hat olma durumu benim aklıma gelmemişti cidden.
  • merhaba adınıza alabiliyordunuz hattınızı uzerınıze yapmanız ıcın devlet 2014 tü sanırım hak tanımıstı ben de o hak ile yararlanmıstım devır ıslemı normalde 50 tl ıdı devredende lazımdı.. ama bu durumda olanlara hak tanınmıstı ..

E devlet uzerınden adınıza kac hat var bakılmakta. hat sahıbı hattı kapattırmıstır, umarım sıze mahkeme yolu gorunmez hat sahıbı suc duyurusu vs bulunmaz gercı su bayıden aldım bılmıyordum dıyebılırsınız de,, işte bas agrıtabilir boşverın hattı,

Adınıza o hattı tekrar almak ıcın belki 1 sene sonra basvurabilirsiniz iptal edilen hatlar vs ,

Bu noktada ben olsam napardım hat kıme kayıtlı ıdı biliyormusunuz onla konusun bir isterseniz.

1 kişi 15 adet faturasız hat edinebilir. Adamın bu hakkını bitirmiş olabilirler o da hat almak ısteyınce kapatmıs olabilir..

Kolay gelsn
  • Aslında size de hak veriyorum zamanında peynir ekmek gibi hat sattılar cep telsim mi ne bişi vardı 2-5 tl lere satıldıgına sahit olmadım değil acık hat.. kimin naptıgı belirsiz dönemlerde:)
  • Hocam yeni hat alın adınıza kafanızda rahat eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Ö 94 -- 16 Ocak 2016; 1:31:46 >
  • Kapanması iyi olmuş boşver. Zaten hattıda taşıyamazdın kimlikler tutmuyor diye yaşanmazdı hat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0537

Kapanması iyi olmuş boşver. Zaten hattıda taşıyamazdın kimlikler tutmuyor diye yaşanmazdı hat.
    Hattı 6-7 sene önce almıştım @ChaRisMaTiq1i o ara dediğiniz gibi çok iyiydi açık hat olayı. Ben bile unuttum dediğim gibi açık hat olduğunu sahibide kim bilmiyorum.
    @Yandex Bir keresinde hattımı turkcelle taşımak için denemiştim hocam. 3-4 sene önceydi hattı üstünüze almanız gerekiyor dediler fakat yasal sahibi tanımadığım için yapamamıştım. O ara yeni hat alma durumum olmayıncada kaldı gitti.
    Hocam dediğiniz gibi dün gittim turkcellden bir hat aldım kendime @E.Ö 94 Fakat 65 lira olduğunu bilmiyordum ben o biraz kötü oldu benim için.

Aslında kızdığım nokta içinde yaptığım paket falan gitti. Heryerde bu numarayı kullanıyordum hepsini değiştirmek zorunda kaldım. Halada unuttumlarım var sanırım. Bana sadece iptal talebiniz alınmıştır diye bir mesaj geldi. 1 saatede hat kapandı. Bu avea'nın umursamazlığımıdır yoksa yapılması gerek mi bu bilmiyorum fakat o arkadaşın aklı 7 senedir nerdeymiş çok merak ediyorum. Zamanında niye böyle birşeye müsaade etmiş ? Tamam yasal sahibidir anlarım, fakat ben bu hattı 7yıldan fazla kullandım. Böyle çat diye kapatılması çok saçma geldi bana. İyi kide kapanmış avedan turkcelle geçtim. İnternet performansı "oturduğum yerde" mükemmel. Avea hattımla 3gye geçtiğinde telefon çekmiyordu. Şuan aynı yerden 3gde full çekiyor telefon. Giden benim yeni yaptığım 25 liralık paketim oldu. Daha da avea'ya bulaşmam açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blooods

Hattı 6-7 sene önce almıştım @ChaRisMaTiq1i o ara dediğiniz gibi çok iyiydi açık hat olayı. Ben bile unuttum dediğim gibi açık hat olduğunu sahibide kim bilmiyorum.
    @Yandex Bir keresinde hattımı turkcelle taşımak için denemiştim hocam. 3-4 sene önceydi hattı üstünüze almanız gerekiyor dediler fakat yasal sahibi tanımadığım için yapamamıştım. O ara yeni hat alma durumum olmayıncada kaldı gitti.
    Hocam dediğiniz gibi dün gittim turkcellden bir hat aldım kendime @E.Ö 94 Fakat 65 lira olduğunu bilmiyordum ben o biraz kötü oldu benim için.

Aslında kızdığım nokta içinde yaptığım paket falan gitti. Heryerde bu numarayı kullanıyordum hepsini değiştirmek zorunda kaldım. Halada unuttumlarım var sanırım. Bana sadece iptal talebiniz alınmıştır diye bir mesaj geldi. 1 saatede hat kapandı. Bu avea'nın umursamazlığımıdır yoksa yapılması gerek mi bu bilmiyorum fakat o arkadaşın aklı 7 senedir nerdeymiş çok merak ediyorum. Zamanında niye böyle birşeye müsaade etmiş ? Tamam yasal sahibidir anlarım, fakat ben bu hattı 7yıldan fazla kullandım. Böyle çat diye kapatılması çok saçma geldi bana. İyi kide kapanmış avedan turkcelle geçtim. İnternet performansı "oturduğum yerde" mükemmel. Avea hattımla 3gye geçtiğinde telefon çekmiyordu. Şuan aynı yerden 3gde full çekiyor telefon. Giden benim yeni yaptığım 25 liralık paketim oldu. Daha da avea'ya bulaşmam açıkcası.

her şerde bir hayır vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB72FF50B

quote:

her şerde bir hayır vardır

Alıntıları Göster
    Hocam 950 kb ile download yapıyorum. Köyden indim şehire kafasındayım ama biraz daha zorlasa 1mb' falan çıkıcak. Turkcell'ın hattı ttnetten hızlı çıktı

• Sen öyle san
    Taşıma alternatifi

Hat açık kullanılıyorsa
    Online. İşlem merkezine girer orada abonelik sözleşmesi var .
    Aynı zamanda kimlik fotokopiside orada

Kimlik fotokopisine ulaşıp alt bayilere mahalle arasındaki bayilere tanıdık bayilere rica ederler taşıma işlemini yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sen öyle san
    Taşıma alternatifi

Hat açık kullanılıyorsa

Kimlik fotokopisine ulaşıp alt bayilere mahalle arasındaki bayilere tanıdık bayilere rica ederler taşıma işlemini yapabilirsiniz

Sen evrakta sahtecilik nedir bilir misin ? Adamın burnundan fitil fitil getirirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

quote:

Sen öyle san
    Taşıma alternatifi

Hat açık kullanılıyorsa

Sen evrakta sahtecilik nedir bilir misin ? Adamın burnundan fitil fitil getirirler.

Bilirim merak etme

Sonucunu bilmediğim birşeyi yapmam

• quote:

quote:

quote:

Sen öyle san
    Taşıma alternatifi

Hat açık kullanılıyorsa

Bilirim merak etme

İyi. Her gün çok dava geliyor ofise böyle başkasının kimliğiyle yapılan işlemlerden.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen öyle san
    Taşıma alternatifi

Hat açık kullanılıyorsa

Bilirim merak etme

İyi. Her gün çok dava geliyor ofise böyle başkasının kimliğiyle yapılan işlemlerden.

Benîde şikayet ederlerse haberim olsun

Alternatif yol söyledim sonucuna katlanmak isteyen yapabilir

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sen öyle san
    Taşıma alternatifi

Hat açık kullanılıyorsa

Bilirim merak etme

Benîde şikayet ederlerse haberim olsun

Alternatif yol söyledim sonucuna katlanmak isteyen yapabilir

Operatörlere bakmıyoruz biz genel olarak bankalara bakıyoruz.

• quote:

Yapman gereken adımı zamanında yapsan hiçbişi yoktu. Bedavadan o hattı kimseye danısmadan uzerıne alabiliyordun ben aldım 2014 te .. 2002 de aldıgım baskasının uzerıne hattı devraldım oyle hak tanınmıstı gecmıs gıttmıs kapatıp mevzu böyle sonlanırsa dua edın sanslısınız.

Adam uzatan tipse ugrastırırlar , umarım sorunsuz sonuclanır sıze hak verıyorum ama.. Bir şeyler de yapmak lazımdı yani.. Ben bile takibinde idim sim kart bozulsa cıkartamıyordum en azından o durum bile kötü:)
    Adınıza olmasına dikkat edın hattın önemli mevzular.. baskasına kayıtlı hat kullanmayın her seyde sıkıntı cıkar hayırlısı.

• ChaRisMaTiq1i kullanıcısına yanıt
    Hocam hat kapandı gitti bi mevzu çıkacağını sanmıyorum. Kaldı ki hat benim üzerime değil orada bi ismim adresim birşey yok yani. Zaten hat kapandıktan sonra ulaşabilecekleri biyerde yok. Dediğim gibi hiç bilmiyordum o ara öyle bi muhabbet olduğunu kendim bile unutmuştum açık hat kullandığımı. Uğraşacak biri olsa zaten kapattırmadan önce uğraşırdı bence dediğim gibi o numara dışında bana ulaşabilicekleri bişey yok. Zaten hattı alıp illegal işlerede bulașmadım 7 sene düzgünce kullandım. Şuan o konuda herhangi bir endişem yok. Kendi hattımı aldım birşey olmamış gibi devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.