Şimdi Ara

Kız arkadaşım durduk yere soğudu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık bir 4 aylık bir ilişkimiz vardı. Fakat 4'üncü aya girmeye yakın ailevi sorunlar, hayatında kötü çalışanların etkisi ve içsel olarak kendi öz sevgisini kaybetmişti. Dördüncü aydan bugüne kadar yani yaklaşık bir 1 ay kadar sürede de soğuktu ve soğukluğu giderek artıyordu ve en sonunda dün akşam benden ayrılmak istediğini ve hislerimde sorun olduğunu söyledi ve bende zamana bırakabiliriz sorun değil dedim. Peki sizce zamana bıraktığımızda kızın kendi içsel problemleri ve keyfi yerine geldiğinde bana olan soğukluğu düzelebilir mi? Çünkü sadece bana karşı değil neredeyse herkese karşı böyle soğuk.

• pekmezadam P kullanıcısına yanıt
    Bildiginiz veya bilmediğiniz durumlar olabilir çok baskı kurmadan bunları kendisine sorun bence eğer konuşmak istemez ise baski yapmayın akışına bırakın eğer gerçekten aranızda bir sevgi bağı var ise size durumu anlatir eğer geri dönüş saglamayip sizle konuşmak istemez ise yapacak da birşey kalmiyor ne yazık ki hakkınız da hayırlısı olsun kafanıza takmayın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet aslında bilmediğim durumlar olabilir. Ama kendisi de tam olarak neden böyle olduğunu bilmiyor. Zamana bıraktık. İkimizde ne olacağını bilmiyoruz. Ben senin yanında olacağımı söyledim ve bir yazmak istediğinde istediğin zaman yazabilir ve konuşabilirsin dedim bakalım. Çok teşekkür ederim :)

• Yaprak ağaçtan sıkılmış, sonbaharı bahane etmiş. Sende zamana bırakalım demişsin, kendine saygın olsun biraz birader. Kötü gününde olabilir, sevgi zaten kötü günde belli olur, tatlı su aşkı yapmaya gerek yok. No contact uygula, stalk yapma önüne bak dönünce yol ver gitsin derim, yine de senin hayatın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancagız -- 20 Ağustos 2024; 22:17:26 >
  • Başkasını bulmuştur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancagız kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşı dinle.

Biz erkek olarak birine çok bağlanıp kafaya takıyoruz kopamıyoruz.Ama kızların öyle değil seçenekleri çok sen gitsen ertesi gün başkasıyla konuşmaya başlar.

Ayrılmak istediğini söylemiş zaten demekki sen çok da umrunda değilsin.İrtibata geçme yoluna bak,yarın bir gün gelirse duruma göre yol verirsin ya da takılırsın boştaysan,ciddi düşünme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.