Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Elini Cebine Hiç Atmıyor ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
4
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 3tür çıktığınız kızın hesap geldiği zaman elini cebine hiç atmamasına ne derdiniz.
    Tamam yine sonuçta ben ödeyeceğim hesabı ama insan en azından bir teklif eder diye düşünüyorum. Haksız mıyım sizce bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi its miller time -- 27 Ağustos 2012; 0:19:56 >

• Değilsin kardeş.Forumda biri daha vardı konu açmıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk kızı alert. Gerçi ataerkil toplumla da alakası var da, cebine atma konusunda haklısın. Benimkiler de öyleydi
  • Atmaz tabi. Sen bostan korkuluğu musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Atmaz tabi. Sen bostan korkuluğu musun?

KONU KOTUYDU TA Kİ SENIN YORUMU GORENE KADAR
  • Biz o türe eşitlik deyince en önde yer alan ama konu eşitliğin başka yönüne taşınınca en arkalara kaçan tür diyoruz ve o türü hiç sevmiyorum maalesef. Erkek olarak bunları yapmamız bekleniyor her zaman ve bu "Kadın-Erkek" eşitliğinde hep saçma gelmiştir bana. Otobüste yer verme , hesabı ödeme, o çalışmazsa sorun yok sen çalışmazsan sorun yapmaları ve şuan aklıma gelmeyen bir çok örnek. Umarın seninki ilerleyen zamanda düzelir.
  • Benimki de öyleydi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen kızın cebine sok kız senın cebine elini soksun
    hatta cepler delik olursa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan19o7

sen kızın cebine sok kız senın cebine elini soksun
    hatta cepler delik olursa daha iyi olur

ok
  • quote:

Orijinalden alıntı: its miller time

Arkadaşlar merhaba. 3tür çıktığınız kızın hesap geldiği zaman elini cebine hiç atmamasına ne derdiniz.
    Tamam yine sonuçta ben ödeyeceğim hesabı ama insan en azından bir teklif eder diye düşünüyorum. Haksız mıyım sizce bu konuda.

Sen böyle düşündüğün için elini cebine atmıyor ve atmayacak..
  • bursa'daki kızlar atardı ama
    şuan bursa'da değilim ve başka kız var doğal olarak atmıyor benimde garibime geldi oraı bile olmuyor :)

Sölemesi bile yeter beraber ödeyelim diye ama akrep var sanki:)
  • De ki 'yaa canım bugün sen mi ödeyeceksin, gel bi tane öpeyim' gibi bişeler de. Kızın senin için fedakarlık yapmasına izin ver, böyle yaparsan kız ayrılamaz, ayrılsa bile 99999999 defa düşünür :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kız Arkadaşım Elini Cebine Hiç Atmıyor ???
  • Bildiğin Türk kızı işte sonuna kadar haklısın

Bu arada başlık yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sömürüldüğümü hissetmediğim sürece tüm hesapları öderim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torque_

Sömürüldüğümü hissetmediğim sürece tüm hesapları öderim

aynen dostum sana katiliyorum zaten bir insan ciktigi kizla ciddi dusunuyorsa asla hesap odetmez ve para lafini acmasini bile istemez ama kizla cikma amacin eve atmak veya opmek ellemek vs. ise katlanicaksin veya parka falan gideceksin
  • O kızdan ciddiyim hayır gelmez ileride görürsün zaten bir fesatlığını bağlanmamaya çalış kıza derim.
  • Çıkarıp suratına vururdum

parayı.
  • Enayi dedected
  • Benimde başıma geliyordu bu durum.Artık bilmem kaçıncı bulusmada dur bu sefer ben odicem dedi ben odetmedim. Ama daha onceden kıl olmuştum en azından teklif etmesi lazım diye.Neyse bigün dur ben odicem bu sefer dedi.Hesapta tuzlu gelicek biliyorum parası buyuk ihtimal yetmeyecek.Neyse iyi ode dedim bi şaşırdı sonra cüzdanı çıkardı, baktı hesaba parası yetmeyecek heralde çantasını falan karıştırmaya başladı yalandan Neyse sen bulamayacaksın heralde dedim ben ödedim hesabı Ödemeyi sonra tahsil ettim
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.