Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Elini Cebine Hiç Atmıyor ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
4
Favori
5.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi cevabını kendin vermişsin ''Tamam sonuçta yine ben ödiyeceğim de ..'' Kızda aynen böyle düşünüyor çünkü.
    Eski kız arkadaşıma ziyarete gitmiştim, yol paramı o vermişti gidiş-geliş 100 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 12 Nisan 2013; 3:13:20 >
  • valla öyle kız olursa hayatımda direk ayrılırım ama ilk bakarım bu beni gerçekten seviyormu ciddimi diye eğer öyle değilse ayrılırım normal birşey değil bu yada köy kızı kendine bakan vs parası olan edebli bir kız her zaman demesede ben ödüyeyim diyebilir demiyorsa bb bu kafayla inş kız bulurum
  •  Kız Arkadaşım Elini Cebine Hiç Atmıyor ???
  • "Erkek adam öder" havaları yokmu
  • erkek adam enayinin önde gidenidir... ödemeye devam
  • eli senin cebine giriyorsa sorun yok mayk
  • şöyle birşey var kadınlar yanında erkek varken hesap ödemez (sevgili olanlar için konuşuyorum normal arkadaşlıklarda herkes kendi veya bir o bir sen ödersin) kız bu açığı erkeğe aldığı hediyelerle kapatır ama tabi ülkemizde böyle yapan az bir kesim olduğu için genelde kızlar erkeklere yolunacak kaz gibi bakıyorlar artık
  • Yani konuşulcak şey değil bunlar.

Bir kere kızı iyi seç

Seni düşünen biri olsun..

Bunlar para ile ölçülmez anladın mı.

Biraz mütavazi ol
  • ben ödemem, şöyle yaparım diyenlerin %90 sevgilisi yoktur
  • Açığı kapatma derken?Bu ne arkadaşım ha gittiğin yerde eşit ödeyerek parayı gündeme getirmişsin ha sonradan hediye almışsın, aynı samimiyetsizlik.Böyle ilişki mi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Açığı kapatma derken?Bu ne arkadaşım ha gittiğin yerde eşit ödeyerek parayı gündeme getirmişsin ha sonradan hediye almışsın, aynı samimiyetsizlik.Böyle ilişki mi olur.

hayır şöyle sevgililik durumunda yine duruma göre kızlarda öder ama ödemeyenlerse bu açığı daha sonra erkeğe hediyeler alarak kapatıyor şöyle düşün sen kızın yanında bir sevgili figürüsün ve erkek bir kadına para ödetirmi? tabii ki ödetmez ama sevgili değilde normal arkadaşsanız tabii ki herkes kendi parasını ödeyecek ya da bir o ısmarlar bir sen bu böyle olmak zorunda
  •  Kız Arkadaşım Elini Cebine Hiç Atmıyor ???
  • Kizlar para odemezki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de hesap odenicegi vakit super marketlerde kredi karti sifresi yazarken havalara dalip giden kasiyerler gibi davranan sevgiliniz varsa kacarak uzaklasin saka yapmıyorum

• Bu turlere uyuz oluyorum. İsine geldimi hak esitlik isine gelmedimi sen erkeksin. Bildigin su bdp li yobazlardan farki yok.
    Boylelerini ilk bulusmada anliyorum, ikinci bulusmda pompalayip postaliyorum. Sonra nooldu niye boyle oldu diye zirlayip duruyolar.

Taviz vermeyin arkadasim, gerekirse yuzune soyleyip rencide edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAN-TURK -- 12 Nisan 2013; 10:27:33 >
  • Hocam ödesen bir türlü ödemesen bir türlü , bir sürü arkadaşım var kız arkadaşına para akıten ben onları salak yerine koyuyorum ama sıra bir gün banada gelecek.
  • o kızdan kaç kurtul ciddiyim. ha ama maddi durumun kızınkine göre hayli iyiyse öde len nolcak. belki durumu kötüdür ondan ödeyemiyordur.
  • Çatur çutur ödüyorum halada ödemeye devam.Erkek adamız sonuçta ödemek zorundayız
  • haha arkadaşın son konusu her halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

haha arkadaşın son konusu her halde

seni kaçtır görüyorum ayağını denk al buralar kaygandırrrrrrr
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.